Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DT szybko robi boty zwlaszca takie jak slenfbot... mysle ze jutro juz bedzie :P aktualizacja byla robiona wczoraj pod koniec dnia.

@GPWA i Car changaer od DT juz jest tylko czekac az bedzie nowy slenf bot :D

Opublikowano

Aktualizacja 2.4 (21.03.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mam problem jak proboje wlaczyc bota to wyskakuje : Błąd Krytyczny -Brak pamięci.I gra sie wylacza a bot wgl sie nie wlacza.Przeinstalowywalem juz nfs i czyscilem rejestr niewiem dlaczego tak sie dzieje.

Opublikowano

@up

Pokazuje pokazuje w statach łatwo za to bana dostaćnie pokazuje bo sprawdzałem ale podejrzene dla adminów może być szybkie nabijanie lvl

Opublikowano

Tak rozwiazanie problemu ze gra idzie po 20 minutach na afk i dalej nic nie nabija jest banalne... wystarczy wylaczyc opcje Speed x2 na poczatku... niby nabija mniej ale mozna na dluugo zostawic kompa wlaczonego i tak przez 4 godzinki jest prawie 4kk z lvl'em to nie wiem jak jest przez te 4 godziny wbilo mi sie tylko od 55 do 58 i pol :D

Opublikowano

a koledze zamiast wchodzic na wiscig to wchodzi "pomoc" jak to naprawic

Rozdzielczość na 800x600 i szczegóły minimalne, ewentualnie mniejsze delay.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mam pytanie dot. wytrzymałości samochodu, co się stanie gdy spadnie ona do 0?

Samochód się usunie czy co? Bo nie wiem czy mogę zostawić go normalnie na 0%, i wyjśc sobie gdzieś czy co te 3 minuty muszę zaglądać aby naprawić samochód?

Opublikowano

Mam pytanie dot. wytrzymałości samochodu, co się stanie gdy spadnie ona do 0?

Samochód się usunie czy co? Bo nie wiem czy mogę zostawić go normalnie na 0%, i wyjśc sobie gdzieś czy co te 3 minuty muszę zaglądać aby naprawić samochód?

Nic się nie stanie jak spadnie do 0 będzie tak jakbyś miał samochód bez części przestają działać.A jak naprawisz to znów będą działać.SAMOCHODU CI NIE USUNIE MOŻESZ ŚMIAŁO ZOSTAWIĆ I WYJŚĆ
Opublikowano

Mam pewien problem. Zamiast dawać mi kasy to mi ją zabiera. Zainstalowałem NET. Framework 4.0, ale to nie pomogło. Jest jakieś rozwiązanie aby to naprawić? :huh:

tN5ECR6.png?1

Opublikowano

Siemano, mam taki problem, że bot działa tylko jak skończy się pościg, to musze klikać myszką, żeby przewinąć te informacje co wygrałem i wgl, wiecie co zrobić?

Opublikowano

Siemano, mam taki problem, że bot działa tylko jak skończy się pościg, to musze klikać myszką, żeby przewinąć te informacje co wygrałem i wgl, wiecie co zrobić?

Masz rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy?

Aktualizacja .NET Framework 4.0(Win XP) 4.5(Win 7)

Opublikowano

Co zrobic jak bot po około 3 minutach przestaje nabijac kase?? Napisane ze jest te 2 i pół minuty i bot nie reaguje trxeba wylaczyc gre...Wyłaczałem speed x2 i to samo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...