Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi działa z 20 min i zacina , po czym muszę wyłączyć grę ...

ale sprawdzę czy to nie dlatego że mam speed x2 wgl co daje speed x2 ?

i jaki mam mieć delay : bo standardowy mam 333 ;c

Opublikowano

Mi działa z 20 min i zacina , po czym muszę wyłączyć grę ...

ale sprawdzę czy to nie dlatego że mam speed x2 wgl co daje speed x2 ?

i jaki mam mieć delay : bo standardowy mam 333 ;c

Czyli to samo co poprzednicy w problemie. Zwiększ delay np. do 400. Speed x2 sprawia, że bo wykonuje pewne akcje dwa razy szybciej.

EDIT

@MrKamyyL

Nie mam pojęcia, wszystkim zaczyna działać normalnie sam od siebie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

jestem nowy mam takie pytanie czy w miarę bezpieczny jest ten hack bo nie chce dostać bana w pierwszy dzień

Już o tym pisałem. Jest najbezpieczniejszym z możliwych bo nie zostawia śladów w statystykach.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Aktualizacja 1.6 (24.01.13)

Aktualizacja jakas jest ??

Teraz już tak. Nie pytajcie o to, wrzucam najszybciej jak tylko mogę.

Opublikowano

Mam pytanko mam ten program i dziala jest ok ale smiga mi tylko przez 30 min i gra sie nagle strasznie muli [sama gra]. Jest jakaś możliwość żeby działał mi dluzej mam dobrego kompa ram 8 gb i procek intelcore i7 zauwazylem ze po 30 min 1 rdzen procesora pracóje na 100% a reszta dziala normalnie ogolne zurzycie procka w takiej sytulacji wynosi 15% da sie z tym coś zrobic ???

Opublikowano

Mam pytanko mam ten program i dziala jest ok ale smiga mi tylko przez 30 min i gra sie nagle strasznie muli [sama gra]. Jest jakaś możliwość żeby działał mi dluzej mam dobrego kompa ram 8 gb i procek intelcore i7 zauwazylem ze po 30 min 1 rdzen procesora pracóje na 100% a reszta dziala normalnie ogolne zurzycie procka w takiej sytulacji wynosi 15% da sie z tym coś zrobic ???

Ustaw w ustawieniach niskie detale, i daj widok na maskę!

I zalecam zainstalowanie GameBoster'a. Zoptymalizuje procesy i nie będzie muliło!

Opublikowano

Dlaczego mi spada gotówka? Po zakończeniu wyścigu nagle spada gotówka dlaczego?

Uruchom ponownie grę i spróbuj ponownie! Powinno pomóc!

Bot jest aktualny.

Opublikowano

Nie działa. Był update.

W takim wypadku wystarczy poczekać, nie więcej niż jeden dzień to nie potrwa.

Od dziś temat będzie zamykany w chwili gdy nastąpi aktualizacja w grze, będę go otwierał gdy tylko będzie nowa wersja.

Opublikowano

Aktualizacja 1.7 (06.02.13)

Opublikowano

Aktualizacja 1.8 (13.03.13)

Opublikowano

nabije mi troche kasy i się samochód psuje, przestaje działać jak jest 0% wytrzymałości ;d co zrobić bo muszę co chwile wchodzić i naprawiać ;d

jak mam 0% wytrzymałości to pochodzi bot troche i sie zawiesza, tzn gra chodzi moge jezdzic i poscig nie chce sie zakonczyc mimo pokazanego wyniku czasu.

i da się tylko 1250$ na wyścig? bo mi tylko tyle nabija ale i tak jest dobrze :D

Opublikowano

Dlaczego po 30 minutach bot przestaje działać i zawiesza grę ?

Musisz zwiększyć delay.

Stopniowo np. o 20 zwiększaj, aż do momentu, gdy już się tak nie stanie.

Myślę że jak dołożysz ok. 30-50 to już ci się tak nie stanie.

Opublikowano

i da się tylko 1250$ na wyścig? bo mi tylko tyle nabija ale i tak jest dobrze :D

Możesz włożyć modyfikacje zwiększające nagrody za pościgi.

Opublikowano

Musisz zwiększyć delay.

Stopniowo np. o 20 zwiększaj, aż do momentu, gdy już się tak nie stanie.

Myślę że jak dołożysz ok. 30-50 to już ci się tak nie stanie.

Niestety nie pomaga, doszedłem już do 200 delay i cały czas się zawiesza na 20-30 minucie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...