Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę nie błagać o update, nie jestem autorem i nie mam na to wpływu. Gdy tylko aktualizacja się ukaże umieszczę ją tutaj.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Aktualizacja 2.9 (15.05.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mam problem bot przestaje prawować tak jakby zawieszał się sekundy pościgu nie lecą itd. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Mam problem bot przestaje prawować tak jakby zawieszał się sekundy pościgu nie lecą itd. Proszę o szybką pomoc.

wejdź do kryjówki i wyjdź bot sie buguje po jakiś 30 minutach pracy przynajmniej ja tak mam

Opublikowano

wejdź do kryjówki i wyjdź bot sie buguje po jakiś 30 minutach pracy przynajmniej ja tak mam

Właśnie nie mogę wejść do kryjówki a mi się różnie buguje nawet po 3 minutach. :(

Opublikowano

Właśnie nie mogę wejść do kryjówki a mi się różnie buguje nawet po 3 minutach. :(

a masz uruchomiona grę w oknie najniższa rozdzielczość ?

Opublikowano

A wiesz kiedy ten GPWA zostanie zaaktualizowany?

Nie wiadomo kiedy, sprawdzam już stronę autorów od 3 dni i nadal jest nie działająca wersja 2.2

A @BolekBezLolka, troche go fantazja poniosła, bo u mnie na starej wersji działał całą noc i cały dzień, a i tak nie wbił 60lvl. Co prawda gotówki dużo nazbierał

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

A wiesz kiedy ten GPWA zostanie zaaktualizowany?

http://darkteam.net/

Nie wiadomo kiedy, sprawdzam już stronę autorów od 3 dni i nadal jest nie działająca wersja 2.2

A @BolekBezLolka, troche go fantazja poniosła, bo u mnie na starej wersji działał całą noc i cały dzień, a i tak nie wbił 60lvl. Co prawda gotówki dużo nazbierał

zaczynasz gre dobijasz 5 lvl kupujesz za 500 sb mnożnik reputacji ja tak robiłem

Opublikowano

GPWA by się przydał, bo nie wiem jak wam, ale mi Slenf bot po ostatniej aktualizacji działa znacznie wolniej.

Opublikowano

Wprowadzili chyba cos w rodzaju antycheata, bo po uzyciu traineraGMZ albo slenfbota wyrzuca mnie z gry (tak jakbym tracil polaczenie), następnie mam zablokowana chwilowo mozliwosc dolaczenia (na około godzinę) przez Origin mozna wejsc na serwer (pomija blokade). Na Chicane tego poki co nie zaobserwowalem, na Apexie jest to 10-15 min slenfbota i jeden wyscig/poscig z trainerem.

Opublikowano

Mam dokładnie to samo!(używałem slenfbota) mam jakiś komunikat server total code error 7 (chicane) próbuje 3 raz się zalogować, dam znać czy się udało.

Edit: Udało się, to raczej jakiś bug gry, ostatnio ich jest coniemiara, więc raczej nadal spokojnie można korzystać z slenf bota.

Opublikowano

zacytuje z innego forum

j
ak wiemy kilka dni temu bez wyłaczania serwerów w godzinach około
15:30 zablokowano trainery-boty napisane w C++ i Autoit... dodano
funkcję czasowego braku dostępu do serwera trwającą jak sie okazało od 1
godziny az do 6.... nadal bywa dużo nie słusznych tzw. KICK-ów i
zakładam że głównie to będa stabilizować jak rónież dodadzą ten sam
sposób na schicane bo tam nie dodali albo sie nie udało właczyć zdalnie-
naprawią na pewno omijanie wyrzucenia z gry za użycia trainera-byle tam
czego co ingeruje w proces gry ) Można jak dotąd było użyć do omijania
"kary" czasowego bana Origina _aplikacja.... logując sie do origina i
tam klikając w zakładkę nfsw logowac sie można było mimo że dostało sie
czasowy brak dostępu do serwera.... możliwe że dodadzą coś jeszcze, albo
wyeliminują V.B.NET10 i cheat engine i masę innych programów
ingerujących w pamięć gry

Ja zaobserwowalem te "czasowe bany"/bugi TYLKO na APEX ostatniej nocy na CHICANE slenfbot i inne wspomagacze chodzily normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...