Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak włączam bot'a przenosi mnie do zwykłego wyścigu czy tak ma być ?

Musisz stać pod pościgiem (tym solo, po mieście), wtedy włączasz bota. On wchodzi i wychodzi z tego pościgu i tak w kółko.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czyli jak wejdę do wyścigu to mam nic ni klikać ?

Tak, on Ci wszystko zrobi.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jak uruchamiam bota to mi się gra wyłącza, wiecie może jaka jest tego przyczyna?

Zanim włączysz bota, wejdź i wyjdź z kryjówki.

Opublikowano

Pytanko mam odnosnie tego bota i GPWA (ucieczka druzynowa)

Ktory z tych botow jest lepszy? Wiem juz ze ten bot nie losuje kart, a ma ktos info o tamtym?

Oczywiscie jak z kasa wychodzimy na obu botach (np w ciagu 1h)?^^

Chodzi o to, ktory jest wydatniejszy.

Opublikowano

Wielka szkoda , że kart nie losuje <_< bo można wygrac jakieś fajne części ... <3

I tak dostawałbyś części takie jak z QRBot'a, uliczne głównie albo same power up'y.

Pytanko mam odnosnie tego bota i GPWA (ucieczka druzynowa)

Ktory z tych botow jest lepszy? Wiem juz ze ten bot nie losuje kart, a ma ktos info o tamtym?

Oczywiscie jak z kasa wychodzimy na obu botach (np w ciagu 1h)?^^

Chodzi o to, ktory jest wydatniejszy.

W GPWA jeden cykl trwa znacznie dłużej ale zdobywa złote karty i po 7 tyś IGC (aktualnie 15 tyś). Bardziej opłacalny jest GPWA.

Wrzucisz aktualizację ?

Właśnie wrzuciłem. Zoptymalizowali skrypt, teraz działa dwa razy szybciej!

Opublikowano

Nie chce mi działać, jak włączam wyścig to ja mam jechać, jak czekam to nic się nie dzieje dlaczego ?

Od czego zależy jak mam ustawić delay ?

Po pierwsze, musisz przenieść się pod pościg (ucieczka przed policją, solo, po całym mieście). Dopiero wtedy uruchamiasz bota, on sam wejdzie do pościgu.

Delay ustawiasz w zależności od swojego sprzętu, jeśli NFS działa ci bez problemu - ustawiasz na 100. Jeśli jednak ma problemy, możesz trochę zwiększyć.

Opublikowano

Mam z tym botem problem bo w około 24 minucie pracowania bot staje w miejscu i nic nie działa, gra się zawiesza, da się jeździć ale z botem nic się nie dzieje. Trzeba od nowa włączyć gre i bota.

zakaz handlu

Opublikowano

Heh, znowu moje zdziwienie, mam Slenf'a z 17 Grudnia i niczym się od tej wersji nie różni, wszystko w nim działa...

Ostatnio zauważam sporo aktualizacji programów, które polegają tylko na zmianie oprawy graficznej czy układu okienka

a opcje pozostają te same i poprzednie wersje są identyczne (nie było jeszcze aktualizacji NFS więc nie wiem po co to?)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Heh, znowu moje zdziwienie, mam Slenf'a z 17 Grudnia i niczym się od tej wersji nie różni, wszystko w nim działa...

Ostatnio zauważam sporo aktualizacji programów, które polegają tylko na zmianie oprawy graficznej czy układu okienka

a opcje pozostają te same i poprzednie wersje są identyczne (nie było jeszcze aktualizacji NFS więc nie wiem po co to?)

Według autorów (DarkTeam) działa szybciej, mniejsza szansa na zawias przez zoptymalizowanie skryptu.

Nowicjusz
Opublikowano

Musisz wybrać pościg tylko ten jedno-osobowy (jesteś sam na policje)

Wracając do tematu:

Bot fajny, ładnie kasa leci, ale jest problem, bo co 25 minut się zacina. I trzeba restartować całą gre. Da się cos z tym zrobić?

Opublikowano

Bot fajny, ładnie kasa leci, ale jest problem, bo co 25 minut się zacina. I trzeba restartować całą gre. Da się cos z tym zrobić?

Wątpię by była to wina bota, może coś z komputerem?

Wszedlem dfo gry zmienilem na 800x600 wszedlem do kryjowki ,wyszedlem ,i ktory mam wyscig na mapie wybrac ??

jak sie on nazywa

Mam 4ty lvl

Do pościgu jednoosobowego. Jego ikona wygląda tak:

Pursuit_Outrun.png

Nowicjusz
Opublikowano

Wątpię by była to wina bota, może coś z komputerem?

Wątpile, bo to jest ten sam problem co ma, ReDDioS, mój kolega też go ma.

Opublikowano

Wątpile, bo to jest ten sam problem co ma, ReDDioS, mój kolega też go ma.

Na poprzedniej wersji były takie problemy? Jeśli nie mogę Wam podrzucić starą, a ten błąd zgłoszę twórcom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...