Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko mi niedziala link do nowszej wersji bota?

Teraz już musi działać, poprawiłem.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jakby co to nie czytałem całego tematu ale mi śmiga IDEALNIE! w 10minut 300.000 kasy! Miałem 200.000 tera ,a po 10minutach mam 500.000! Genialne :D Wielkie dzięki Benq za udostępnienie ;> Pozdrawiam!

PS@ Może jak wam nie działa to wina słabych kompów? Ustawcie sobie na czas działania bota najsłabsze ustawienia graficzne, wyłączcie wszystkie programy itp. No i ewentualnie zwiększcie delay. Ja mam potężny sprzęt ,a i tak słyszę ,że teraz mój komp bardzo głośno chodzi i jego czerwona dioda miga co jedną sekundę (zwykle, prawie wcale nie miga) (mam jeszcze włączonych parę programów) więc mówię wam, zniżcie detale na najniższe.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Dziwne, ale u mnie co pościg to z 500kaski zabiera :( o co biega?

Z tego co pamiętam (a używałem go ostatnio jak zakładałem temat) zawsze dawał 500. Nie przypominam sobie by zwiększali nagrody w wyścigach/pościgach singleplayer. Jedynym ratunkiem są modyfikacje umiejętności i mnożnik.

EDIT

Ślepota mnie dopadła. Niestety nie mam pojęcia czemu, wiem jedynie, że tak bywa ale od czasu do czasu. Tak było od początku.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Z tego co pamiętam (a używałem go ostatnio jak zakładałem temat) zawsze dawał 500. Nie przypominam sobie by zwiększali nagrody w wyścigach/pościgach singleplayer. Jedynym ratunkiem są modyfikacje umiejętności i mnożnik.

Mi chodzi oto, że zabiera,a nie oddaje kasy :(

@Edit

Dzięki za odp:) może coś sam wykombinuje ;)

Opublikowano

Aktualizacja 05.01

Opublikowano

Jest już najnowsza aktualizacja ?

Wczorajsza raczej jest najnowsza.

Opublikowano

ej a czemu ja musze sam klikać to nast. itp ? bot tego nie robi ?????

Bo zapewne klika zbyt wcześnie, zwiększ delay. Możliwe też, że nie przeczytałeś instrukcji: rozdzielczość, okienko.

Opublikowano

Bo zapewne klika zbyt wcześnie, zwiększ delay. Możliwe też, że nie przeczytałeś instrukcji: rozdzielczość, okienko.

Dzięki ziomek nie zmieniłem grafy na 800/600

Opublikowano

Aktualizacja 1.5 (10.01.13)

Opublikowano

po kilku próbach bot staje, rozpoczyna pościg i samochód poprostu stoi, nie można nic zrobić póki nie zamknie się gry i uruchomi od nowa.

czy powodem jest zły delay?

jak go dobrze dobrać?

C++ gaming...

Opublikowano

po kilku próbach bot staje, rozpoczyna pościg i samochód poprostu stoi, nie można nic zrobić póki nie zamknie się gry i uruchomi od nowa.

czy powodem jest zły delay?

jak go dobrze dobrać?

Przysiąc nie mogę ale tak strzelam. Delay dobiera się na oko stopniowo zwiększając bądź zmniejszając, więcej nie jestem w stanie Ci doradzić.

Opublikowano

Mam z tym botem problem bo w około 24 minucie pracowania bot staje w miejscu i nic nie działa, gra się zawiesza, da się jeździć ale z botem nic się nie dzieje. Trzeba od nowa włączyć gre i bota.

Mam tak samo :(

Mam z tym botem problem bo w około 24 minucie pracowania bot staje w miejscu i nic nie działa, gra się zawiesza, da się jeździć ale z botem nic się nie dzieje. Trzeba od nowa włączyć gre i bota.

też mam ten problem :( pomoże ktoś ? :D

tez tak mam :(
Opublikowano

też miałem taki problem że sie zawieszało ustawcie tak żeby nie było widać samochodu czyli klikając C i musicie pokombinować z ustawieniem Dealey zwiększyć lub zmiejszyć mi dobrze działa na 120 , a druga opcja to taka jak bot wchodzi do pościgu to ruszajcie do tylu bot to załapie i sam będzie ruszał wtedy samochód będzie w ruchu i nie będzie wam zamulało. NAPISZCIE CZY POMOGŁO

Opublikowano

Mam pytanie, ile ten bot jest w stanie zarobić w ciągu 1 godziny?

Wystarczy trochę poczytać, w pierwszym poście pisałem, że 400 tysięcy ale niektórym zarabia więcej.

Opublikowano

A mi kurcze jakoś dziwnym cudem zabiera.. Włączyłem na pare wyścigów i po chwili ubyło 5k

Czasem zdarza mu się "przegrać" i zabiera ale jest to genialny sposób zabezpieczenia przed banem. Na dłuższą metę zarabia.

Opublikowano

mi nabija w 20 minut 198.000 kasy na 52 lv i sie zawiesza nic nie działa tylko mogę jezdzic po mieście a miasto całe obstawione suwami czuje że to przez to że suwów sie nazbierało całe miasto i sie zawiesza wie ktoś jak temu zaradzić ?

Opublikowano

mi nabija w 20 minut 198.000 kasy na 52 lv i sie zawiesza nic nie działa tylko mogę jezdzic po mieście a miasto całe obstawione suwami czuje że to przez to że suwów sie nazbierało całe miasto i sie zawiesza wie ktoś jak temu zaradzić ?

wcisnij m czyli mape polewo zakładka rozwin ją i odznacz widok gliniarzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...