Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wcisnij m czyli mape polewo zakładka rozwin ją i odznacz widok gliniarzy

To nie sprawi, że znikną wozy policyjne, a jedynie ukryje ich na mapce.

mi nabija w 20 minut 198.000 kasy na 52 lv i sie zawiesza nic nie działa tylko mogę jezdzic po mieście a miasto całe obstawione suwami czuje że to przez to że suwów sie nazbierało całe miasto i sie zawiesza wie ktoś jak temu zaradzić ?

Musisz wyjść z pościgu: ESC -> opuść wydarzenie (lub coś w tym stylu).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem rozwiązany wszystko ładnie hula zrobiłem tak ustawiłem greafe na minimum wyłączyłem dzwiek ustawiłem widok z przed maski odznaczyłem wszystko na mapie gliniarzy zawodników itd tylko zostawiłem pokaż zawody i bot hula już ponad 1 h a zawsze zawieszał sie po 20 min

Opublikowano

A właśnie że mi chodzi idealnie, rzadko kiedy przegrywa.. Obliczylem ze na 1 godzine zarabiam 600k bez mnożnika wiec super sprawa. Mam nadzieje ze bana nie dostane.

Opublikowano

Poprzednia wersja dzialala super. Teraz mam po minus 300 za poscig. Niby czasami przegrywa, ale u mnie przegrywa 30minut

Niestety nie znam przyczyny. Może uruchom dodatkowo jakiś AutoFinish? Choć wątpię bo może się to ze sobą gryźć.

A właśnie że mi chodzi idealnie, rzadko kiedy przegrywa.. Obliczylem ze na 1 godzine zarabiam 600k bez mnożnika wiec super sprawa. Mam nadzieje ze bana nie dostane.

O banach już pisałem. Póki co nie sprawdzają nikogo i w żaden sposób. Jak im się zachce to każdy wpadnie, nawet jeśli niczego nie używał.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Niestety nie znam przyczyny. Może uruchom dodatkowo jakiś AutoFinish? Choć wątpię bo może się to ze sobą gryźć.

O banach już pisałem. Póki co nie sprawdzają nikogo i w żaden sposób. Jak im się zachce to każdy wpadnie, nawet jeśli niczego nie używał.

Pisał już ktoś o tym problemie, ale przypomnę. Po jakimś czasie (około 20minut) bot lagguje, nic sie nie da zrobic, mozna tylko gre zrestartowac. Minimalne detale, kamera na masce/na zderzaku i dalej to samo. nic nie pomaga

Opublikowano

Pisał już ktoś o tym problemie, ale przypomnę. Po jakimś czasie (około 20minut) bot lagguje, nic sie nie da zrobic, mozna tylko gre zrestartowac. Minimalne detale, kamera na masce/na zderzaku i dalej to samo. nic nie pomaga

Odznaczyłeś opcję "Speed x2"?

Opublikowano

No właśnie problem w tym bocie jest taki że mimo idealnych ustawien, wylaczenia wszystkiego inepotrzebnego zacina sie na okolo 20 minucie.. Probowalem wszystkiego, moze jakas nowsza lepsza wersja poprawi ten blad? Wszystko fajnie nabija ale co 20 min trzeba gre restartowac :/

edit: jednak bez speed x2 dziala dobrz bez zaciec

Opublikowano

co 10minut poscig sie zawiesza jest caly niebieski pasek i nic wiecej na dodatek niszy szybko auto

Zniszczenia samochodu nie mają na niego wpływu, może działać z zepsutym autem. Wyłącz opcję "Speed x2" bądź zwiększ delay.

Opublikowano

delay 333 a poscig zawiesza sie ze moge jezdzic po miescie ale nic innego nie mgoe zrobic duzo suv jest

Daj na 100

Mi bot działa 10min. i nagle pisze u góry oprór coś tam coś tam. I muszę resetować grę i od nowa włączać. :/

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

10minut i zacina sie poscig wszystko próbowałem pomoże ktos?

Mam dokładnie to samo 10-15min. i pisze, że trwa opór. I od nowa muszę włączać grę i bota...

Wie ktoś jak to naprawić?:)

Opublikowano

jeden wielki minus bot nie działa na zminimalizowany

nie gadaj glupot, mi działa na zminimalizowanym.. dzisiaj w nocy nabilo lekko 7kk IGC, wylaczylem tylko opcje speed x2 i nic nie zacina..

Opublikowano

ja też wyłączyłem dam na pasek i nie działa już ja przez 2h 1kk igc

LOL, mi w niecałe 1h zabija ponad 1 milion, ale mam podwojenie, więc 2 razy więcej dostaje. :D

Mi bot działa max 20min. i zacina..

Opublikowano

Ludzie, zastanówcie się co piszecie. Macie albo rozdwojenie jaźni albo multikonta i zapominacie się przelogowa (tak to wygląda). Raz piszecie, że nie działa więcej niż 20 min, a zaraz potem odpowiadacie, że na godzinę zarabia tyle i tyle.

Jeśli dzieje się to bez powodu to nie ma też rozwiązania, a bynajmniej ja go nie znam. Większości z tym samym problemem pomogło wyłączenie Speed x2.

@MrKamyyL

Wcale nie trzeba wyłączać gry, wystarczy wyjść z wyścigu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...