Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam,po OK 45 minutach chodzenia bota zatrzymuje się nie jest już na rajdzie tylko na swobodnej jeździe muszę restartować nfs i znowu odpalać na nowo wie ktoś o co chodzi ?

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,po OK 45 minutach chodzenia bota zatrzymuje się nie jest już na rajdzie tylko na swobodnej jeździe muszę restartować nfs i znowu odpalać na nowo wie ktoś o co chodzi ?

Pozdrawiam.

Zwiększ delay o 200

Opublikowano

Witam.

Włączam grę , zmniejszam rozdzielczość , tryb okienkowy , minimalne , włączam bota ustawiam delay na 100/200/300/400/.../1500100900 i dupa...

Niby rozpoczyna pojedynczy pościg ale policja się pojawia , zgarnia mnie , tracę po 350 zamyka samo okienka , restartuje i tak w kółko do usranej śmierci ...

Jakaś rada ?

Opublikowano

MI sie po kilku minutach zacina jestem w poscigu a czas stoi ;/ Nie moge opuscic poscigu tylko musze wyłaczyc gre i od nowa...

Musisz zwiększyć delay.

Najpierw zwiększ o 300, a potem jak znów się zdarzy to po 100 dodawaj.

Opublikowano

Zainstalowałem .Net Frameworka 4.5 i dalej to samo.... rozpoczyna , psy mnie zgarniaja , trace po 350 , restart i od poczatku ....

(Mam win 7)

Opublikowano

Zainstalowałem .Net Frameworka 4.5 i dalej to samo.... rozpoczyna , psy mnie zgarniaja , trace po 350 , restart i od poczatku ....

(Mam win 7)

Wyłącz antywirusa i zapore ;p mi pomoglo

Opublikowano

Miałem premie 25% teraz automatycznie nie zakańcza pościgu przy końcu gdzie jest exp i kasa "Zamknij to okno" (Brak boost). :/ Sam muszę klikać pomiń

Opublikowano

Wie ktoś co trzeba zrobić żeby nie trzeba było klikać "pomiń" ? Niby wszystko co w instrukcji zrobiłem, frameworka do 4.5 zaktualizowałem ale nadal nie działa ;/

Opublikowano

Wie ktoś co trzeba zrobić żeby nie trzeba było klikać "pomiń" ? Niby wszystko co w instrukcji zrobiłem, frameworka do 4.5 zaktualizowałem ale nadal nie działa ;/

Sprawdź jeszcze rozdzielczość, czy jest na 800x600

Opublikowano

Aktualizacja 2.4 (11.04.13)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Polecam ten bot w 100%, bardzo szybko zbiera kase i rep. W 2 Godziny ok. 900 tysięcy,

Szkoda że nie zbiera kart ale i tak jest chyba jednym z najlepszych :P

pkgKpWv.png

Baj Mi

Pomóż, I Daj Lajka < 3

Opublikowano

mi szwankuje, wejść wejdzie ale nie kończy i nie rozpoczyna + zawiesza się Aplikacja NFS World. ;D

Probowales zwiekszyc delay, wylaczyles 2xSpeed.

Wyslane z Tapatalka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...