Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmniejsz jakość grafiki, wyłącz wszystko co się da w tle. Zgaduję, że wynika to z obciążenia komputera (oczywiście jeśli robisz wszystko zgodnie z instrukcją, np. rozdzielczość).

Ustawienie okienka na ekranie nie ma nic do rzeczy, bot ustawia się względem niego, dlatego można minimalizować.

W tle dziala tylk0o chomikbox gg i antywirus ale sprobuje i to wylaczyc a grafike to mam duzo lepsza niz wymagana wiec powinno byc ok ale sprobuje a rozdzielczosc mam 800x600 w okienku

Opublikowano

Bot genialny, przez 3 godzinki nabił ponad milion IGC, czy jak tam zwiecie te kredyty.

@POST NR 1000!

Opublikowano

W tle dziala tylk0o chomikbox gg i antywirus ale sprobuje i to wylaczyc a grafike to mam duzo lepsza niz wymagana wiec powinno byc ok ale sprobuje a rozdzielczosc mam 800x600 w okienku

Tu nie chodzi tylko o grafikę, chodzi o cały sprzęt. Może RAM'u ci brakuje, a może procek nie ogarnia. Ja mam np. ten problem, że wszystko powinno śmigać ale z racji tego, że mam laptopa i przez to słabe chodzenie po 1h nie działa mi prawie nic.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

mam intel core i3 3,2ghz 4gb ramu i windows 7 ale mniejsza zmiejszylem grafike na minimum w grze wylaczylem gg i chomikbox i wszystko dziala wiec dzieki za pomoc leci like

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 15.11.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam, mam pytanie: czy kasa i lvl będzie się sam aktualizował czy dopiero po wyłączeniu i włączeniu zobaczę efekty ? :)

Opublikowano

Witam. czy jest juz nowa aktualizacja? Bo mi juz nie dziala wejdzie w poscig i jest odliczanie i sie wylacza ;/

Nie wiem czy działa poprawnie bo dziś w nocy była aktualizacja ale tak powinno się dziać. Wchodzi, odlicza, wychodzi.

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Nie wiem czy działa poprawnie bo dziś w nocy była aktualizacja ale tak powinno się dziać. Wchodzi, odlicza, wychodzi.

aha. To nie da sie z tym nic zrobic?? czy jakas aktualizacja bedzie ?

Opublikowano

aha. To nie da sie z tym nic zrobic?? czy jakas aktualizacja bedzie ?

Z czym zrobić?

mam tak samo

wchodziz w poscig 1..2..3.. i wywala gre

Skoro wywala to nie działa, trzeba poczekać. Jeśli będzie jeszcze działał to do jutra wypuszczą aktualizację.

Opublikowano

Aktualizacja 29.11.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy będzie aktualizacja tego bota ? bo po aktalizacji gry nie chodzi

Jutro powinien się pojawić.

Opublikowano

Aktualizacja 15.12.

Opublikowano

Pięknie działa aż miło zostawiłem na ok. 15minutek patrze już wzroslo 100k!! na detaly: 100

:* Piękne cudo

@Edit Oj jakaś zawiecha wyłączyło bota. Podwyższe detale o ok. 50 czyli 150 ide spac za 30min dryndnie budzik i dam edita jak dziala

@Edit Jednak wstałem o 1 w nocy i nabiło 24lvl i 3kk!!! P: Działało bez laga (10-34)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...