Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oglądałem 1 remake było CLG 1:1 WE

Oglądał ktoś 3 mecz? Bardzo proszę o info :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

ja ogladalem jak bylo WE 1 - 0 CLG i potem tą grę co CLG wygrało mimo znacznej przewagi WE w początkowej fazie gry. A potem poszedłem spać, a tu polfinaly przesuniete :P wiec nie zaluje.

Opublikowano

Co sie wczoraj stalo -

Clg eu przegrywa pierwsza gre.

Zaczyna sie gra nr. 2 i po 15 min jest dc.

Gra nr. 2 zaczyna sie od nowa. Clg eu robi comeback i wygrywa.

Gra nr. 3, po 40 min bez killi, ponad godzinie gry, clg eu wygrywa team fighta i w tym czasie mamy kolejnego dc. Gdyby to sie nie stalo, clg by wygrali. Mieli juz inhib.

Po jakims czasie gra zaczyna od nowa i zniwu po 15 min jest dc.

;)

Opublikowano

Dzień podwójnego IP po Finałach Autorstwa RedBeard na Mon, 10/08/2012 - 03:22

Wiemy, że to, co wydarzyło się wczoraj podczas Światowych Play-offów nie było fajne, a wręcz frustrujące dla wszystkich, którzy oglądali je w domu i my rozumiemy waszą frustrację. Wyciągamy nauczkę z tego co wydarzyło się wczoraj, by uczynić zakończenie Play-offów i Światowy Finał, który odbędzie się w następną sobotę, najlepszym jak to tylko możliwe.

W podziękowaniu za waszą niewiarygodną cierpliwość i poświęcenie, zdecydowaliśmy się przyznawać podwójną ilość IP, przez 24 godziny po zakończeniu Finału, rozpoczynając od godziny 9:00 czasu polskiego, w niedzielę, 14 października.

Szczegółowe informacje na temat tego, kiedy zakończą się play-offy, będą dostępne już wkrótce. Dziękuje za wyrozumiałość.

Chociaż to :D

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Dzień podwójnego IP po Finałach Autorstwa RedBeard na Mon, 10/08/2012 - 03:22

Wiemy, że to, co wydarzyło się wczoraj podczas Światowych Play-offów nie było fajne, a wręcz frustrujące dla wszystkich, którzy oglądali je w domu i my rozumiemy waszą frustrację. Wyciągamy nauczkę z tego co wydarzyło się wczoraj, by uczynić zakończenie Play-offów i Światowy Finał, który odbędzie się w następną sobotę, najlepszym jak to tylko możliwe.

W podziękowaniu za waszą niewiarygodną cierpliwość i poświęcenie, zdecydowaliśmy się przyznawać podwójną ilość IP, przez 24 godziny po zakończeniu Finału, rozpoczynając od godziny 9:00 czasu polskiego, w niedzielę, 14 października.

Szczegółowe informacje na temat tego, kiedy zakończą się play-offy, będą dostępne już wkrótce. Dziękuje za wyrozumiałość.

Chociaż to :D

Hmm, szczerze wyszliśmy na plus. My za wiele przez to nie wycierpieliśmy a ip boosty wpadną.

Opublikowano

o której dokładnie godzinie będzie w naszym kraju transmitowany finał ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Podobno Koreańczycy oszukiwali oglądając mapę, patrzcie:

hntqU.jpg

gtrjm.jpg

Co o tym sądzicie.

To naprawdę nie sprawiedliwe ze strone azubu ...

Nie ma to jak zachłanność...

Powinni powtórzyć całe te mecze .

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

To dlatego Azubu przewidywało dosłownie każdy ruch? :X

Powinni powtórzyć :F

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...