Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieeeee kibicowałem SK i przegrali wlasnie z CLG, ale mecz byl niesamowity - niezle emocje. Oce był lux na midzie i strasznie nie wychodzilo mu trafianie z ulta.

No niestety...

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie ciekawiły te jego 2 picki, Karthus? Jak miał Anivkę wolną? A bardzo dobrze mu Anivką szło..

Drugi pick lux - lepszy, ale no niestety nie szło, za małe zaangażowanie i TP SO STRONK :<

Opublikowano

No moim faworytem jest TeamSoloMid tylko dlatego ,że to chyba jedyna drużyna która może pokonać M5.

Ale bez The Rain Man TSM ma trudno :)

Chociaż teraz widzę ,że CLG zaj*** grają i mają bardzo ciekawą taktykę

Jednak niestety M5 pewnie znowu wygra tak jak zawsze.

Opublikowano

WOooooooooooooowWW "Det łos fakin emejzin" Koreańce roznieśli CLG (3 W 0L) co oznacza ze SK moze wyjsc jeszcze z grupy jesli wygraja i potem beda grali jeszcze raz z CLG. Nafeedowany Jax (Shy) jak zawsze był unstoppable i już nie było bata, żeby przegrali. CLG zniszczylo tylko 1 turreta ;O. Emocje nie były aż takie jak w poprzednim meczu, ale bardzo dobra rozgrywka.

Opublikowano

Cóż, trochę się zawiodłem. Obie drużyny którym kibicowałem odpadły, nie pokazując nic ciekawego.

Zaczynając od CLG, Doublelift instalock graves, co w pierwszej grze mu nie wyszło, w drugiej udało mu się wykończyć tą grę. Taz dobrze powiedział że gra trwała 5 minut, od nashora dla sk, do skończenia gry dzięki 3xTP. GG 2 gry mundo i kupa. Imho taki Taric lepiej by się sprawił od Lulu.

Gra SK to totalna porażka. Ocelote nie pokazał nic, taka niby wschodząca gwiazda, a nie było go w ogóle widać. Karthus WTF? Taki gragas czy ahri i byłaby całkiem inna gra.

Teraz trzeba mieć pomysł na grę żeby coś ugrać. M5 gdy pokazało się na scenie miało ich sporo dlatego wygrywali, koreańce pokazali że też potrafią coś ugrać, jak chociażby Azubu które mimo przewagi, gra spokojnie i czeka na sytuacje 3v1 by tą przewagę powiększyć.

Opublikowano

Azubu frost ma szanse na wygrana. Do tej pory reprezentowali wysoki poziom gry. Zobaczymy co pokaze M5, ale jak narazie obstawiam TSM, CLG EU, Azubu Frost, M5 (Kolejność losowa).

Opublikowano

Nie kojarzę tego Azubu (no chyba że to Ci w 1 meczu) to naprawdę przegrają. Chłopu tak zlamił 1 akcję ezrealem że myślałem że się popłaczę. Dodatkowo patrząc na farmę moich kumpli to myślę że nie jest tak źle w porównaniu do nich

<>

Opublikowano

No coz, ja nadal jestem za NaJin Sword. Dobrze wiedzialem, ze beda mieli 3-0..Szkoda, ze Wy sie ograniczacie do Froggena i skinów Ocelota. ^^

Opublikowano

przestancie pierdolić że clg eu to froggen bo w ostatnim czasie prezentuje forme przeciętna tylko mlg i ecc warsaw coś zagrał. teraz główną rolę odgrywa botlane chociać dostali w łeb od najiin przez pick trist na ezreala. Pozdro, nieważne kto wygra , ważne żeby nie były to koreańce

Opublikowano

Sk może jeszcze wyjść z grupy bo CLG przejebało 0:3 z IG

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

zdziwilo mnie ze sk dostalo tak mocno w dupe :x chcialem zeby chociaz wyszli z grupy ale azubu puki co rozwala kazdego. w 2 meczu sk moglo szybciej zareagowac na backdoor gravesa koncowke trzeba przyznac ze spieprzyli. 3 meczu nie ogladalem moze i dobrze :P dzisiaj o 1 w nocy tsm vs azubu moze byc ciekawie ;O TSM ftw :D

Opublikowano

sensus12 Jeśli jeszcze nie znasz (albo kojarzysz) Azubu To się dziwię :). A co do zepsucia akcji, każdemu się zdarza. Okej jest to wielki turniej tu nie ma miejsca na błędy, ale i tak każdy je popełni i tak, więc po 1 failu nie ma co oceniać teamu :). Co do SK, oni nie grają źle, tylko Araneae zagrał źle, albo raczej taktyka SK nie sprawdziła się na tak dużym turnieju :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...