Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja właśnie na TPA liczyłem :P podoba mi się ich ogarnięcie i styl gry i tyle.mam

mam nadzieje że wygrają.

Po 1 chce dowód :) że kukali na minimapy itd , bo jedna osoba napisze i zaraz all.

Po 2 nie spinajcie się tak bo M5 udawało kozaków w chuj 1 walkę wygrali i już chcieli lajtowo i to ich błąd był sorki.. ale taka prawda w 1 walce zajebiście zagrali a potem już gorzej.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

a ja właśnie na TPA liczyłem :P podoba mi się ich ogarnięcie i styl gry i tyle.mam

mam nadzieje że wygrają.

Po 1 chce dowód :) że kukali na minimapy itd , bo jedna osoba napisze i zaraz all.

Po 2 nie spinajcie się tak bo M5 udawało kozaków w chuj 1 walkę wygrali i już chcieli lajtowo i to ich błąd był sorki.. ale taka prawda w 1 walce zajebiście zagrali a potem już gorzej.

1. Dowody są wcześniej bodajże na 4 stronie więc się nie spinaj.

2. Kiedy oni udawali kozaków hęęę ?? Nie wyszło im to trudno będzie 3 sezon to może w nim wygrają nie są robotami aby wszystko wygrywać.

Finał o 2:30 (Niedziela) ale radzę wejść na mecz już wcześniej, bo różnie bywa już się o tym przekonaliśmy :)

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ozyns ja się nie spinam ;x i dzięki za podpowiedź gdzie są dowody.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nie można oceniać kto wygra ten sezon - większość drużyn ze sobą nie grała tym bardziej te z Azji z tymi z Europy.

Imo. Azjaci będą czarnym koniem tych zawodów - saigon jokers/taipei assasins. azubu jest trochu overrated, chociaż ich jungler ora nieźle.

Co do M5 i TSM - teamplay i standardowa jak dotychczas gra. CLG.eu to froggen.

I tak moim cichym 'faworytem' jest SK na które liczę, ale pewnie się przeliczę.

Tutaj trochę z yt, polecam jak najbardziej:

-m5

-m5

-m5

- azubu frost

- invictus

- ali 2gud

- najlepszy mecz dotychczas :)?

Tak jak mówiłem :3

46891132602722595964.jpg
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...