Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja stawiam na azubu. nie przepadam za m5 w dodatku azubu swietnie sobie radzi z innymi rywalami. ogladajac wczoraj m5 vs ig , m5 mialo problemy w niektorych momentach azubu pewnie to wykorzysta

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

M5 mieli problemy ponieważ wszystko postawili na team fighty. Zauważ że rzadko widujemy Xina na topie, a jednak go wzięli do synergii z Lee. Set-up m5 był głównie pod dobrze rozwiązane tf-y a nie laneowanie. Alex na początku przegrywał Eve na midzie z Cassio żeby potem assasinować adc IG i łapać kille.

Według mnie M5 mają przećwiczone z 10 set-upów i mogą dostawać na poczatku żeby później swoim ograniem i doświadczeniem wygrywać team fighty.

Opublikowano

jak azubu wygrało w grupie z iG po wyrównanym pojedynku i można powiedzieć, że iG tamtą gre throw :] Azubu z CLGeu przegrało 2 pierwsze mecze na OGN , potem przestali banować shena i gg

Opublikowano

Jak najgorzej życze dla rusków :F

Na chwile obecną - Azubu Frost i CLG.Eu

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

A ja życzę wygranej każdej drużynie z naszego regionu, a najbardziej na M5, niech pokażą, że Chinczyki, Koreańce itp. nie są najlepsi w e-sporcie (W Counter-Strike Polacy już byli mistrzami i to chyba nie raz) i w innych rzeczach. Oni tak jak ktoś napisał wcześniej napieprzają cały czas. To jest najgorszy rodzaj nerda, kiedy inni graja 4fun, oni trenują i męczą się, by dojść do tego, co inni osiągają grając 4fun

Opublikowano

@up Tak. Pierwszy mecz będzie to ostatni ćwierfinał: WE vs CLG.eu.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

@up

Oglądałem, ciekawe, chociaż Wicked nie grał dobrze.

Mam nadzieję, że Europa odegra się w 2 rundzie.

M5 będzie w finale, moim zdaniem.

@Edit

Na jakim chacie oni gadają?

Opublikowano

dordo

Na koniec sezonu będą nagrody :<

KURWA -.- ALE KIEDY TEN koniec sezonu

Opublikowano

SK albo CLG lubie te dwa teamy (sk z csa bardziej ;D). Jeszcze ustalmy to forum to jedno centrum placzkow i polaczkow bez pieniążków

1337

Opublikowano

SK albo CLG lubie te dwa teamy (sk z csa bardziej ;D). Jeszcze ustalmy to forum to jedno centrum placzkow i polaczkow bez pieniążków

Co ty gadasz o SK skoro oni odpadli już w pierwszych meczach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...