Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azubu oszukiwało przy grze z TSM i tak samo z M5 , jebać azjatów!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Haha pewnie obydwa teamy będą oszukiwać.

Dzięki tym skośnym oczom będą patrzeć tak, że żadna kamera ich nie uchwyci.

Jebane skurczybyki :)

Opublikowano

http://www.leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=85640&page=1

Krótko mówiąc Azubu Frost dostało 30 tys. kary za podglądanie minimapy. Jeśli wygrają zamiast 1mln. wygrają 970 tyś. Jeśli przegrają i tak zostanie im 220tysiaków dobra kara nie? Riot czasem nie używa mózgu. Według mnie te mistrzostwa świata są do niczego.

Przez to oszustwo zamiast jakiegoś porządnego teamu wygrają zjadacze psów.

PS. Za taką kwotę pewnie każda drużyna chciała by zobaczyć minimape.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

http://www.leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=85640&page=1

Krótko mówiąc Azubu Frost dostało 30 tys. kary za podglądanie minimapy. Jeśli wygrają zamiast 1mln. wygrają 970 tyś. dobra kara nie? Riot czasem nie używa mózgu. Według mnie te mistrzostwa świata są do niczego.

Przez to oszustwo zamiast jakiegoś porządnego teamu wygrają zjadacze psów.

PS. Za taką kwotę pewnie każda drużyna chciała by zobaczyć minimape.

Powinni zrobić całkowity remake turnieju od samych faz grupowych... przecież oni są w finale przez oszustwo a 30tyś to jest nic za 1 mln.... założę się że gdyby nie te oszustwa to ci głupi azjaci nie wyszli by z półfinałów

P.S jestem ciekaw jak czuje sie M5 teraz skoro przegrali przez oszukiwanie skośnookich ...'

+ Jajca są takie że PRZED meczem z CLG.eu mieli już gwarantowane 3 albo 4 miejsce czyli mieli by tak czy siak 150 tyś a z karą 120tyś...

BRAWO RIOT

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Powinni zabrać jakoś procentowo kasę, albo " żółta kartka, czerwona kartka ".

1.(łagodniejsze)Przykładowo po 1 spojrzeniu mają -10% do nagrody pieniężnej, 2 spojrzenie = -20% i tak dalej

2.(hard)Spojrzał się raz = żółta kartka, drugi raz = czerwona = wypierdalać z zawodów, z drużyną która została walczyła by drużyna, która grała wcześniej z nimi lub dogrywka między poprzednimi drużynami.

A nie zrobią tak dlatego, że mają zaplanowane terminy finałów itp. gdyby to było powiedzmy " drodzy gracze są zawody ... będą one w dniach (eliminacje czy coś w tym typie) 01.01.2012 do 04.01.2012, ćwierćfinały itp w dniach 10.01.12 do 16.01.12 i tak dalej.

Jak dla mnie taki system byłby wygodniejszy, bo każdy by mógł ustalić sobie plan kiedy może oglądać itp.

Opublikowano

Powinni zabrać jakoś procentowo kasę, albo " żółta kartka, czerwona kartka ".

1.(łagodniejsze)Przykładowo po 1 spojrzeniu mają -10% do nagrody pieniężnej, 2 spojrzenie = -20% i tak dalej

2.(hard)Spojrzał się raz = żółta kartka, drugi raz = czerwona = wypierdalać z zawodów, z drużyną która została walczyła by drużyna, która grała wcześniej z nimi lub dogrywka między poprzednimi drużynami.

A nie zrobią tak dlatego, że mają zaplanowane terminy finałów itp. gdyby to było powiedzmy " drodzy gracze są zawody ... będą one w dniach (eliminacje czy coś w tym typie) 01.01.2012 do 04.01.2012, ćwierćfinały itp w dniach 10.01.12 do 16.01.12 i tak dalej.

Jak dla mnie taki system byłby wygodniejszy, bo każdy by mógł ustalić sobie plan kiedy może oglądać itp.

Niestety ale to nie ma sensu. Jest to wina Riotu jak i Azubu. Riot w ogóle nie powinien dopuścić do takiego czegoś. Mogli wszystko umiejscowić tak żeby nie mieli żadnego dostepu do minimapy. A Azubu złamało regulamin. Żadne karteczki tu nie pomogą. Spojrzenie na minimape= dyskwalifikacja.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Niestety ale to nie ma sensu. Jest to wina Riotu jak i Azubu. Riot w ogóle nie powinien dopuścić do takiego czegoś. Mogli wszystko umiejscowić tak żeby nie mieli żadnego dostepu do minimapy. A Azubu złamało regulamin. Żadne karteczki tu nie pomogą. Spojrzenie na minimape= dyskwalifikacja.

Zgadzam się, ja podałem przykłady kar, które mogły by być, dyskwalifikacja powinna być na 1 miejscu

Opublikowano

Ale panowie... to są jaja jak berety :F 30 TYSIĘCY KARY z 1 MILIONA?! Przecież oni ten milion będą mieli za OSZUSTWO... dla mnie najlepiej by było jakby NIKT nie oglądał streama i nikt nie przyszedł tam na żywo.... jak sobie zrobili to niech teraz azjaci sobie kurwa grają....

Już widzę jak podnoszą puchar i myślą sobie "O JACY JESTEŚMY ZAJEBIŚCI! POKONALIŚMY WSZYSTKICH!"

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Gdyby dawali z opoznieniem to nie bylo by efektu publicznosci czyli jest akcja a kazdy morda cicho na widowni potem sie nic nie dzieje a oni dra japy i klaszcza

Opublikowano

Azubu dostało 30k dolarów kary. Ogólnie zawiodłem się na tym turnieju :< żadne europejskie zespoły ani amerykańskie nie dotarły do finału (tsm,clg,m5,sk, itd), ale za to szacun dla drużyn koreańskich[?], widać, że byli faworytami. Finał będę oglądać, ze względu na atmosferę jaka będzie panować w trakcie finału, oraz gratisy(ikonka riven <3), które Riot będzie pokazywało na streamie. Finał odbędzie się w Niedziele o godzinie 4 rano bodajże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...