Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak wygrają chinczyki :DD

A tak to licze na m5, sk raczej nie mają co szukać więcej tam

Opublikowano

Oczywiście jestem za CLG.eu i Froggenem z jego Anivią <3

M5 pokazało tak naprawdę wszystko co zapowiadali. Powiedzieli że najważniejszą w grze rzeczą są team fighty i właśnie pokazali, jak się je wygrywa. Świetny setup teamu, Eve jako antycarry od Alexa i zgranie CC Xina i Lee doprowadziło do łatwego zwycięstwa M5. Po prostu Azjaci nie są jeszcze doświadczeni w mid/late gameowym ograniu.

Opublikowano

Azubu frost musi wygrać. Jak ja zobaczyłem co Singed zrobił z Kev1n'em na top lane (Azubu Frost vs. SK gaming) to mi szczena poleciała w dół. Jak oni grają... To jest coś pięknego oglądać taki mecz!

Opublikowano

Co tu dużo mówić .... Koreańce mają pełno ośrodków Pro-Gamer'ów i tam ćwiczą i grają.... Europa i NA to jedynie ludzie którzy grać uczyli sie sami , w domu z kumplami :F Takie koreańce siedzą w ośrodku od 7-23 nad lolem i tam mają trening ... (kiedyś czytałem wywiad z jakimś koreańskim teamem który teraz jest na mistrzostwach ale nie moge przypomnieć sobie nazwy )

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@UP

Marzyć możesz dalej :)

@Down

W 1 grze wygrali tylko przez farta :<

Założyć się mogę o limit lajków że m5 ich pokona :)

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...