Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na początku mistrzostw kibicowałem SK Gaming, i tak dla mnie ten team będzie autorytetem, a teraz M5 :D

Opublikowano

@up

Z soboty na niedziele. O godzinie 4:00. No i 11 października mamy kontynuacje mistrzostw ;).

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

o 12 wieczorem, nie o 2 rano :) Nie wiem czemu tak na riotowskim streamie pisze, ale 5 pm u nich, to północ u nas, tak samo na own3d pisze, że o 00:00 się zaczynają półfinały.

Opublikowano

Zwracam honor, pomyliło mi się przy moich obliczeniach, zgadza się o 2 zaczyna się turniej, nawet na stronie lola zostało to napisane już, pierwsze planowane na 00:00 było, ale Own3d też już zmienili na 2;00 :)

Opublikowano

No to ja sobie poczekam, ciekawy jestem wyniku 2-3 rundki lola, i można oglądać ;>

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ja tylko czekam, aż CLG zdominuje WE, należy im się, później niech ścisną tych koreańców i będzie wspaniały finał CLG vs M5 <3

Opublikowano

CLG win :D gra była ciekawa :D

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

CO KURWA ? był mecz już ?? omggggg jak mogłem to przegapić.....................

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

A ogląda ktoś ?:D Bo u mnie jest problem i nic nie wiem i chcialbym wiedzieć jak wygląda owa sytuacja

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Nadal nie moge uwierzyć że Taiper zdominowało m5. Liczyłem na to że m5 znowu będzie championem, lecz nie w tym roku. Gratulacje taipei, pokonali nie pokonanych.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szkoda że finał będzie należał do Azjatów, ale mecze były wyrównane. Żałuję tylko, że nie mogłem zobaczyć meczu M5. A co do finału stawiałbym na Azubu, ale zobaczymy jak to się potoczy ;-)

Opublikowano

Nadal nie moge uwierzyć że Taiper zdominowało m5. Liczyłem na to że m5 znowu będzie championem, lecz nie w tym roku. Gratulacje taipei, pokonali nie pokonanych.

Pokonali bo grali nie uczciwie.. co chwilę patrzyli na ekran obserwatora i pingowali sobie pozycje przeciwnika.

To samo azubu. League of cheaters.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...