Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ważne żeby wygrał ktoś z Europy lub Ameryki. Sercem jestem za CLG.eu , jeśli trafią z formą snoopiego i wickda to finał będzie, tsm raczej nie da rady gdyż bili oni wszystkich jak zmieniały się teamy (bądź te teamy miały mało czasu na zgranie) , boję się azjatów ale raczej nic większego nie pokażą. CLG

Opublikowano

Ja licze na SK Gaming bo jak patrze na tych ruskich (bez żadnej obrazy , to moja czysta opinia) to widzę dzieci po 12 lat... szczególnie taki typ z afro... m5 strasznie dziecinny team ... tak czy siak pewnie oni zgarną puchar ale licze na SK .

Pomijając fakt, iż kapitan m5 Alex Ich jest żonaty, twój post miałby sens.

Oczywiście jestem za SK, ocelote + orianna na midzie = win

Opublikowano

Nie można oceniać kto wygra ten sezon - większość drużyn ze sobą nie grała tym bardziej te z Azji z tymi z Europy.

Imo. Azjaci będą czarnym koniem tych zawodów - saigon jokers/taipei assasins. azubu jest trochu overrated, chociaż ich jungler ora nieźle.

Co do M5 i TSM - teamplay i standardowa jak dotychczas gra. CLG.eu to froggen.

I tak moim cichym 'faworytem' jest SK na które liczę, ale pewnie się przeliczę.

Tutaj trochę z yt, polecam jak najbardziej:

-m5

-m5

-m5

- azubu frost

- invictus

- ali 2gud

- najlepszy mecz dotychczas :)?
46891132602722595964.jpg
Opublikowano

ocelote to komercyjna parówa, gdzie tylko sie da napierdala swoja stronka, streamem, twiterem, facebookiem, youtubem byle kase zarobic.

i wcale nie jest taki dobry. takie jest moje zdanie o nim.

@down:

nie użalam się tylko pisze co o nim mysle, a ty co wielki fanboy i nie mozesz zniesc prawdy?

Widać że zazdrość Cię wpier*ala :)

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Widać że zazdrość Cię wpier*ala :)

lol a może ocelote jest dobry ? Koleś może kiedyś był dobry ale teraz nic specjalnego. Pewnie myślisz że jest dobry bo go riot nawet zrobił reklamę. A jego streamy ludzie oglądaja tylko dla skinów

graphic.png

Opublikowano

SK rozlozy sie na lopatki z ocelotem na czele :x flamer i chodzaca reklama. Takie mam o nim zdanie. M5 pokaze staruchom, jak sie gra

I know, hate incoming!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...