Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem autobus im wywalczy remis i Chelsea przejdzie dalej.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki autobus? jakie odpadną? ludzie.. Chelsea ostatnio gra w kratke ale potrafi się zmotywować szczególnie gdy w gre wchodzi tak wysoka stawka jak awans do 1/4 ligi mistrzów.

mam wrażenie że Chelsea przez zarząd i arbitrów w lidze angielskiej jest dyskryminowana. Gościu o mały włos by nie złamał Maticowi nogi.. sędzia stojący 5 metrów dalej nic nie widzi, a apelacja Chelsea do zarządu zostaje odrzucona.. w dodatku powinien być karny po zagraniu rękom przez piłkarza Burnley sędzia stał 3 metry od tego zdarzenia i nic nie widział :c

zabijają futbol.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tak, wszyscy przeciw wam.  :rolleyes:

1 marca finał pucharu Anglii Chelsea-Tottki. 5-3 dla Spurs?  ^_^

Opublikowano

Tak, wszyscy przeciw wam. :rolleyes:

1 marca finał pucharu Anglii Chelsea-Tottki. 5-3 dla Spurs? ^_^

nieee xD

to był wypadek przy pracy (każdemu się zdarza - nawet najlepszym) :)

licze że za 4 dni Chelsea sięgnie po swój pierwszy tytuł w tym sezonie, a wraz z finałem ligi mistrzów i zakonczeniem ligi angielskiej dołożą dwa kolejne :)

patrząc na wyniki potyczek w 1/8 LM sądzę że Chelsea nie najgorzej wypadła jednak liczę na coś więcej w meczu rewanżowym na SB

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Najpierw do niech wygrają u siebie z PSG. :rolleyes:

z tym chyba nie będzie problemu :)

śmiało możesz stawiać na The Blues cały swój majątek w zakładach bukmacherskich :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie, przecież 1:0 dla PSG to już awans Paryżan...

Tak, i sądzisz że PSG zdoła wygrać ten mecz? To śmiało postaw cały swój majątek na PSG, a kolejny dzień spędzisz pod mostem w kartonie :)

@topic

dziś Tottenham z którym Chelsea rozegra finał pucharu ligi angielskiej przegrał swój mecz w lidze europy z Florentiną (0:2) 1 bramke zdobył Salah. Teraz pytanie.. czy Tottenham zagrał słabo bo oszczędzał siły na Chelsea czy zagrał słabo bo są w słabej formie? Chelsea Champion <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

z tym chyba nie będzie problemu :)

śmiało możesz stawiać na The Blues cały swój majątek w zakładach bukmacherskich :)

nie bądź taki pewny, ja stawiam na wyrównany mecz. majątku bym nie postawił na żadną z tych druzyn, to nie jest mecz typu Real Madryt - GKS Katowice

Opublikowano

Mój ulubiony klub zaraz po Lechu Poznań.
Zacząłem kibicować 9 lat temu, gdy jako dzieciak zobaczyłem mecz Chelsea - Barcelona.
Pamiętam do dziś, że była to Liga Mistrzów w 2006 rok, mecz skończył się 1:0 a bramkę strzelił Drogba :)

Opublikowano

Mój ulubiony klub zaraz po Lechu Poznań.

Zacząłem kibicować 9 lat temu, gdy jako dzieciak zobaczyłem mecz Chelsea - Barcelona.

Pamiętam do dziś, że była to Liga Mistrzów w 2006 rok, mecz skończył się 1:0 a bramkę strzelił Drogba :)

Drogba to wielki człowiek jak i piłkarz. Mam nadzieję że on faktycznie po zakończeniu kariery wejdzie do sztabu szkoleniowego Chelsea Londyn. Banner na Stamford Bridge "DROGBA LEGEND" świadczy o jego dokonaniach i tym że nie musi już niczego udowadniać bo w Chelsea jest po prostu legendą.Również John Terry zostanie wielką postacią Chelsea w przeciwienstwie do Lamparda judasza którego 1/2 kibiców CFC uważa za zdrajce, i słusznie :)

w następnym okienku transferowym Chelsea podobno dołoży wszelkich starań aby ściągnąć do siebie Icardiego potencjalnego następcę Didiera Drogby.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Drogba to wielki człowiek jak i piłkarz. Mam nadzieję że on faktycznie po zakończeniu kariery wejdzie do sztabu szkoleniowego Chelsea Londyn. Banner na Stamford Bridge "DROGBA LEGEND" świadczy o jego dokonaniach i tym że nie musi już niczego udowadniać bo w Chelsea jest po prostu legendą.Również John Terry zostanie wielką postacią Chelsea w przeciwienstwie do Lamparda judasza którego 1/2 kibiców CFC uważa za zdrajce, i słusznie :)

w następnym okienku transferowym Chelsea podobno dołoży wszelkich starań aby ściągnąć do siebie Icardiego potencjalnego następcę Didiera Drogby.

Zgodzę się co do Drogby i Terrego. Takich piłkarzy trzeba zachować w klubie po zakończeniu kariery. Z Lampardem sprawa się bardziej zawiła, mimo wszystko ja go nadal lubię. Czy jest zdrajcą? Ja tak nie uważam.

Chelsea ma smykałkę do robienia interesów więc jeśli Icardi się nie sprawdzi to chociaż go sprzedadzą z zyskiem :).

Opublikowano

­

Ty jesteś trollem czy serio jesteś tak k***a głupi?

Opublikowano

Tak jak myślałem. Cesc zaczął rundę wiosenną tak jak nas przyzwyczaił. Od 2 stycznia 2k15: 1 asysta i 0 goli. xD 

Opublikowano

Tak jak myślałem. Cesc zaczął rundę wiosenną tak jak nas przyzwyczaił. Od 2 stycznia 2k15: 1 asysta i 0 goli. xD

spokojnie, Fabregas jeszcze do niedawna zmagał się z kontuzją. Cesc mógłby mieć więcej asyst jednakże Diego Costa coś ostatnio w słabej formie i marnuje dogodne piłki. Trzeba też pamiętać że w Chelsea gra Eden Hazard który asystuje i strzela jak nikt inny :) o ofensywe Chelsea nie trzeba się martwić.

Dzisiaj o 17:00 mecz finałowy z Tottenhamem :) szykuje się wielki bój. Obie drużyny są mega zmotywowane, liczę na dobry futbol :P

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea jest faworytem i myślę, że wygrają 1-0.

ps. Póki co Chelsea mistrzem (Liverpool 1-0 City)

Opublikowano

Chelsea jest faworytem i myślę, że wygrają 1-0.

ps. Póki co Chelsea mistrzem (Liverpool 1-0 City)

Liverpool wygrał z City 2:1 i tym samym Chelsea umacnia się na fotelu lidera na którym zasiada od samego początku sezonu. Teraz tylko grać równo nie tracić punktów i mistrzostwo w kieszeni, a Mourinho happy xD

Chelsea faworytem jednak trzeba pamiętać że Tottenham ma wielu bardzo utalentowanych zawodników między innymi Harry Kane (rewelacja tego sezonu)

Jeżeli Chelsea zagra na swoim poziomie to mogą spokojnie wygrać 3:0 jednak stawian że wynik będzie 3:1 dla Chelsea.

skład Chelsea:

Cech; Ivanovic, Zouma, Terry ©, Azpilicueta; Ramires, Cahill, Fabregas; Willian, Diego Costa, Hazard.

rezerwa:

Courtois, Filipe Luis, Ake, Oscar, Cuadrado, Drogba, Remy

pierwszy raz w takim składzie grają :)

@Edit

Chelsea pokonała Tottenham 2:0 w finale COC i wygrała swój pierwszy puchar w tym sezonie

Fabregasa, a dzis zaliczył kolejną asyste przy golu Costy :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea wygrała Capital One Cup i już jeden puchar wywalczony w tym sezonie. Jeden z dwóch, bo jeszcze zostało im do wygrania liga i na tym chyba koniec, c'nie? ;)

Opublikowano

Chelsea wygrała Capital One Cup i już jeden puchar wywalczony w tym sezonie. Jeden z dwóch, bo jeszcze zostało im do wygrania liga i na tym chyba koniec, c'nie? ;)

no chyba nie xD

tak na poważnie lige mistrzów wygra Chelsea/Real/Barca największe szanse jak dla mnie ma Chelsea ale to moje zdanie i chuy Ci do tego :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

mecz Chelsea v WHU zakończony zwycięstwem Chelsea 1:0

bramke zdobył Eden Hazard

piłkarzem meczu z notą "9" został Thibaut Courtois który wybronił 4 setki <3

ktoś ma jeszcze wątpliwości kto jest najlepszym bramkarzem BPL/świata?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Salah widać dusił się w tej Chelsea. Na jakiej pozycji on gra?

Opublikowano

Salah widać dusił się w tej Chelsea. Na jakiej pozycji on gra?

prawa pomoc/skrzydło

muszę przyznać że Salah rozwinął skrzydła we Florentinie strzela bramki co mecz :)

fakt jest taki że w Chelsea grał bardzo ale to bardzo słabo.. dostawał pilke w polu karnym i nie potrafił strzelić bramki :c

niech się chłopak wyszkoli tam to Chelsea zgarnie za niego 50mln

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Skład Chelsea:

Courtois

Ivanovic

Terry

Cahill

Azpilicueta

Matic

Fabregas

Ramires

Hazard

Oscar

Diego Costa

rezerwowi: Cech, Zouma, Filipe Luis, Willian, Cuadrado, Remy, Drogba

Skład PSG:

Sirigu

Marquinhos

Luiz

Thiago Silva

Maxwell

Motta

Veratti

Matuidi

Pastore

Cavani

Ibrahimovic

stawiam 2:1 dla Chelsea. Najpierw Chelsea wyjdzie na prowadzenie w pierwszej polowie 1:0 po przerwie dołożą 2:0 a następnie PSG strzeli honorową :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...