Roshti Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Chelsea Londyn FC. Angielski klub piłkarski mający swoją siedzibę w zachodnim Londynie, w dzielnicy Hammersmith Fulham. Został założony 10 marca 1905 roku, obecnie gra w Barclays Premier League i większość sezonów spędził w najwyższej klasie rozgrywkowej w Anglii. Klub Chelsea był czterokrotnie mistrzem anglii, ponadto zdobył puchar Ligi Mistrzów UEAF (w roku 2012) siedem razy Puchar Anglii, cztery Puchar Ligi Angielskiej i dwukrotnie zwyciężył w rozgrywkach Puchar Zdobywców Pucharów. |INFO| Chelsea swoje domowe mecze rozgrywa na stadionie 'STAMFORD BRIDGE' mogącym pomieścić 41 837 kibiców. Tradycyjne kolory strojów Chelsea to niebieskie koszulki i spodenki oraz białe getry. Hymn CFC.Historia Herbu. Zapraszam do dyskusji o tymże klubie. Informację będę na bieżąco aktualizował. Doradźcie co mam dodać, nie wiem co np :/ Odnośnik do komentarza
sensus12 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Fajnie się oglądało jak wygrywała z barcą, ogólnie lubię ten skład <> Odnośnik do komentarza
Mihau. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Średni zespół z dużymi pieniędzmi. Czasy Zoli , Petita ,Verona ,Crespo mineły. Teraz Abramowicz i kupowanie wschodzących gwiazd. @Pododawaj najlepszych strzelców (paru Ci wymieniłem) , krótka informacja o nich , bardzo oryginalne ; D Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pamiętaj o legendach tego klubu, do tego co Up wymienił można dodać Petera Osgooda, Lamparda, Terrego i Cecha... Warto też wspomnieć, że prochy "króla Stamford Bridge" leżą pod punktem rzutu karnego przy trybunie Shed End... Możesz też wrzucić "Blue is the colour...", bo to powinien znać każdy fan The Blues... Odnośnik do komentarza
ConorMcGregor Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 szanuje Chelsea , jednak brakuje im klasowego napastnika bo Torres.. Torres moim zdaniem nie jest dobry . Kiedys w LFC gral jak marzenie.. powinni sciagnac kogos . Fajny jest ten pierwszy herb , szkoda ze teraz go nie maja Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja wiem to wszystko, i wszystko napiszę. Ale nie dzisiaj, po rozprawce z polskiego, nie mam już siły na pisanie :/ Odnośnik do komentarza
Mihau. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No tak , Falcao zaraz przejdzie ,stwierdzam bo $$ ... Kolejny talent w pizdu. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Falcao raczej nie przejdzie, będzie prawdopodobnie tak jak z Hulkiem. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 'Chelsea Londyn zrobiła mały pogrom w Danii i pokonała ekipę Nordsjælland 4:0! Wynik taki, jaki miał być, liczy się pewne zwycięstwo i 3 punkty, oby tak dalej. Nordsjælland 0:4 Chelsea Strzelali kolejno: Mata, Luiz, Mata i Ramires.' Wkrótce postaram się o bramki z meczu.. Cieszę się z dobrej gry Torresa/Oscara. Bramka Luiza, palce lizać. Maszynka RDM zaczyna działać A oto bohater dzisiejszego meczu Odnośnik do komentarza
Yodix Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Wreście jakiś fajny temat ale pewnie zara Fani Liverpoolu wbiją Arsenal - Chelsea 1:2 Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Na razie mizerny, nie mam weny na pisanie. Na razie taki na 'siłe'. Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jak na takie pieniądze i możliwości klubu to bardzo cienko grają. Nie wyskakujcie mi zaraz z wygraniem LM, nie oszukujmy się barca w tamtym meczu dominowała a to że nie umieli trafić celnie do siatki to inna sprawa - i nie chodzi tutaj o jakieś wyczyny Cecha... Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Abramowicz dalej jest właścicielem klubu czy coś się pozmieniało? Bo jak na te pieniądze to mogli by coś zmienić, np. w defensywie. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Rez. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Średni zespół z dużymi pieniędzmi. Czasy Zoli , Petita ,Verona ,Crespo mineły. Teraz Abramowicz i kupowanie wschodzących gwiazd. @Pododawaj najlepszych strzelców (paru Ci wymieniłem) , krótka informacja o nich , bardzo oryginalne ; D K atalonczyk pierdoli Odnośnik do komentarza
Rez. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jak na takie pieniądze i możliwości klubu to bardzo cienko grają. Nie wyskakujcie mi zaraz z wygraniem LM, nie oszukujmy się barca w tamtym meczu dominowała a to że nie umieli trafić celnie do siatki to inna sprawa - i nie chodzi tutaj o jakieś wyczyny Cecha... pierdolisz gupoty Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Kaś, nadal jest. Ale co ma się zmienić w defensywie? Chelsea musiało usprawnić na początek Pomoc. Na Obrone nie starczyło czasu Co do Dasha, myślałem że powiesz o Bayernie coś, a nie o Barcy. Ale nie zamierzam się kłócić bo za (L) jesteśmy Odnośnik do komentarza
Mihau. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 pierdolisz gupoty Ehh ,słaby z Ciebie hejter "człowiek murzyn " czy tam feniks. Gówno wiesz i widocznie masz samą wode zamiast mózgu ,myśląc że tym kogoś zdenerwujesz ; ) Sorki , pewnie kibol Realu. Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Kaś, nadal jest. Ale co ma się zmienić w defensywie? Chelsea musiało usprawnić na początek Pomoc. Na Obrone nie starczyło czasu Co do Dasha, myślałem że powiesz o Bayernie coś, a nie o Barcy. Ale nie zamierzam się kłócić bo za (L) jesteśmy Z Bayernem jako tako równy mecz - nie ma co porównywać meczu z fcb bo szczerze to nie zasłużyli sobie na awans. Do wszystkich realowcow itp... nie kibicuje barsie tylko stwierdzam jakie są fakty. Sami przyznacie, że gdyby lepiej nastawili sobie celowniki to wsadzili by spokojnie 3 bramki więcej. No ale szczęśliwe przypadki w piłce też muszą być np rewanż Legii ze Spartakiem, przegrywając 2-0, doprowadzić do wyrównania przed przerwą i strzelić decydującego gola w 89' Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jak na takie pieniądze i możliwości klubu to bardzo cienko grają. Nie wyskakujcie mi zaraz z wygraniem LM, nie oszukujmy się barca w tamtym meczu dominowała a to że nie umieli trafić celnie do siatki to inna sprawa - i nie chodzi tutaj o jakieś wyczyny Cecha... Rozumiem o co Ci chodzi, ale grając w 10(czerwona kartka dla "lidera drużyny") to ciężko pokazać futbol ofensywny... Poza tym dużo ludzi mówi o "postawieniu autobusu", zgodzę się jednak chciałbym przypomnieć, że Real przez 2 lata nie umiał takiego czegoś ustawić... Teraz The Blues grają bardziej ofensywną piłkę i to mi się nawet podoba, no ale kiedyś trzeba zacząć tak grać gdy ma się Matę, Hazarda i Oscara... Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Chciałbym żeby tak było. Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 @UP chujowy fotomontaż Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Nie wiem czy fotomontaż, raczej nie. Ale fajnie jak by tak było Odnośnik do komentarza
Yodix Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Po co Mają coś zmieniać w Defensywie ? Chelsea ma Dobrych Bardzo Dobrych Obrońców . Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Taa, jeszcze Bertrand tylko sie ogra. Czekam na Chalobaha :3 Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Chelsea po 1 połowie gładko wygrywa z Norwich. Wynik 3-1. Holt (11.) Torres (14.), Lampard (22.), Hazard (31.) Stream; http://kibol.info/viewpage.php?page_id=3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.