Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko Barca, Real i United nie potrzebują żadnych zastrzyków z Arabii/Rosji.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko Barca, Real i United nie potrzebują żadnych zastrzyków z Arabii/Rosji.

tak, wolą się zadłużać i mieć budżet -600 mln

poza tym jeśli chodzi o Chelsea to Abrachimowicz nie wiele wydaje z własnej kieszeni na transfery. Chelsea ma większe zyski niż wydatki a to znaczy że klub sam się utrzyma.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

1-1 na wyjeździe to dla Chelsea korzystny wynik. Jednak wiedziałem, że z mocniejszymi drużynami będą stawiać autobus. =D

Opublikowano

taka była strategia Mourinho, spróbować zwyciężyć lub zremisować.

Remis na terenie rywaka to zawsze korzystny wynik. Mecz na Stamford Bridge będzie wyglądał inaczej.

Ten kto widział Courtoisa w akcji chyba nie ma wątpliwości kto jest najlepszym bramkarzem w Premier League i na świecie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

taka była strategia Mourinho, spróbować zwyciężyć lub zremisować.

Remis na terenie rywaka to zawsze korzystny wynik. Mecz na Stamford Bridge będzie wyglądał inaczej.

Ten kto widział Courtoisa w akcji chyba nie ma wątpliwości kto jest najlepszym bramkarzem w Premier League i na świecie.

no, nie mam watpliwosci - w BPL jest nim De Gea.

Opublikowano

no, nie mam watpliwosci - w BPL jest nim De Gea.

Twój awatar mówi wszystko.

Courtois jest lepszy od De Gea i Neuer zrozum.

pewnie według Ciebie:

Di Maria > Hazard

LvP > Diego Costa

Blind > Fabregas

Lv Gaal > Jose Mourinho

???

bez pozdrowien

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ja się już boję, że jeżeli Chelsea wygra dwumecz z PSG to trafi na Atletico. Starcie dwóch autobusów, będzie ciekawe jak walka Burneiki z Ozdobą na MMA Attack :D

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ja się już boję, że jeżeli Chelsea wygra dwumecz z PSG to trafi na Atletico. Starcie dwóch autobusów, będzie ciekawe jak walka Burneiki z Ozdobą na MMA Attack :D

Lepiej będzie, gdy jednak Chealse w ogóle wygra dwumecz z PSG i przejdzie dalej.

Atletico w tym sezonie gra bardzo dobrze. Wystarczy przypomnieć sobie mecz z Realem.

A Chealse ma większą szansę na wygraną niż PSG, chociaż ja tak sądzę.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

pewnie według Ciebie:

Di Maria > Hazard

LvP > Diego Costa

Blind > Fabregas

Lv Gaal > Jose Mourinho

???

bez pozdrowien

Hahaha kurtuła lepszy od neuera?

Nojer miał szanse na złotą piłke,a kurtuła?

Z pozdrowieniami

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

pewnie według Ciebie:

Di Maria > Hazard

LvP > Diego Costa

Blind > Fabregas

Lv Gaal > Jose Mourinho

???

bez pozdrowien

gdzie napisalem, ze np. Di Maria gra lepiej od Hazarda? po prostu nie umiesz przyznac rywalowi racji. taki ktos jak ty nie ma prawa nazwać siebie kibicem.

co mówi mój avatar? i kim jest LvP?

mam nadzieje, ze jak zdasz podstawowkę, to będziesz lepiej układał zdania.

#edit

kierując się twoją logiką:

Matić > Kroos + Modrić + Blind

a u-11 Chelsea jest lepsza niż pierwszy sklad MU.

Opublikowano

gdzie napisalem, ze np. Di Maria gra lepiej od Hazarda? po prostu nie umiesz przyznac rywalowi racji. taki ktos jak ty nie ma prawa nazwać siebie kibicem.

co mówi mój avatar? i kim jest LvP?

mam nadzieje, ze jak zdasz podstawowkę, to będziesz lepiej układał zdania.

#edit

kierując się twoją logiką:

Matić > Kroos + Modrić + Blind

a u-11 Chelsea jest lepsza niż pierwszy sklad MU.

Zgasiłem Cię :)

Nie wiesz co napisać to piszesz byle co..

Matić jest najlepszym defensywnym pomocnikiem. Nie wiem czy jest lepszy niż Kroos+Mordić+Blind lecz od każdego indywidualnie jest lepszy.

Tak na marginesie.. to pewnie "kibicem" Man UTD jesteś od tego sezonu bo wyczytałeś na onecie że szastają kasą na rynku transferowym :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea jutro gra z beniaminkiem na SB. Pewnie wygrają 3/4-0 i zachowają przewagę nad City.

Co do Waszej "dyskusji" chyba nie ulega wątpliwością, że lepszy jest Courtois. Trzyma poziom już bardzo długo, poza tym ma większy potencjał.

Opublikowano

Matić jest najlepszym defensywnym pomocnikiem. Nie wiem czy jest lepszy niż Kroos+Mordić+Blind lecz od każdego indywidualnie jest lepszy.

Tak na marginesie.. to pewnie "kibicem" Man UTD jesteś od tego sezonu bo wyczytałeś na onecie że szastają kasą na rynku transferowym :)

kibicem Man Utd jestem odkąd zacząłem się interesować piłką. zgasiłeś mnie? niby gdzie? Matić najlepszym defensywnym pomocnikiem? a widzisz ty inne druzyny poza Chelsea?

Opublikowano

kibicem Man Utd jestem odkąd zacząłem się interesować piłką. zgasiłeś mnie? niby gdzie? Matić najlepszym defensywnym pomocnikiem? a widzisz ty inne druzyny poza Chelsea?

Nie dyskutuje z Tobą gimbusie.. proszę nie komentuj więcej żadnego mojego posta bo nie mam ochoty Ci odpowiadać.

@topic

Mourinho przedłuży kontrakt z Chelsea także w dalszym ciągu będziemy w posiadaniu najlepszego trenera w historii piłki nożnej :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Matić najlepszym defensywnym pomocnikiem ? Chyba nie :)

Schweinsteiger,Toure,Lahm są od niego o klasę lepsi. Jeżeli jest taki dobry to czemu nie znalazł się nawet w gronie powołanych do jedenastki roku. Kroos nie gra jako typowy defensywny pomocnik dla Twojej informacji.

Stawiam, że dzisiaj z Burnley będzie 3-0. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

@maczki15

Okej dzięki za info.. następnym razem czytaj wcześniejsze posty zanim coś napiszesz.

1:1 to jak porażka.. mecz od początku wyglądał dziwnie.. Chelsea powinna mieć 2 karne a nie miała żadnego :c sędzia powinien pomyśleć o zmianie profesji.

Matić dobrze się zachował wywracając tego no nejma który mógł złamać mu nogę i tym samym zakończyć kariere Matica. Żółta kartka dla Ivanovica za to że powstrzymywał sędziego od pokazania czerwonej kartki to kolejna kompromitacja sędziego.. powinni swolnic starca bo widać że wzrok nie ten, a i mózg też się wypalił.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@maczki15

Okej dzięki za info.. następnym razem czytaj wcześniejsze posty zanim coś napiszesz.

1:1 to jak porażka.. mecz od początku wyglądał dziwnie.. Chelsea powinna mieć 2 karne a nie miała żadnego :c sędzia powinien pomyśleć o zmianie profesji.

Matić dobrze się zachował wywracając tego no nejma który mógł złamać mu nogę i tym samym zakończyć kariere Matica. Żółta kartka dla Ivanovica za to że powstrzymywał sędziego od pokazania czerwonej kartki to kolejna kompromitacja sędziego.. powinni swolnic starca bo widać że wzrok nie ten, a i mózg też się wypalił.

Z takimi slabeuszami 1:1, ojj... z PSG nje ma szans. Twoj tok rozumowania.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Z takimi slabeuszami 1:1, ojj... z PSG nje ma szans. Twoj tok rozumowania.

Hehe.. to żeś mnie rozbawił :D

football jest nieprzewidywalny wiem o tym w przeciwieństwie do (...)

było to widać chociażby w meczu POLSKA - NIEMCY 2:0 :)

Chelsea zagrała słabo to fakt :c każdy klub ma od czasu do czasu spadek formy aktualnie w Chelsea jest troche krucho bo Diego Costa, Oscar, Matic, Fabregas grają poniżej oczekiwań :(

na szczęście mamy między słupkami najlepszego bramkarza świata :) który trzyma poziom.

nawiązując do rewanżu z P$G to sądzę że każdy już wie kto awansuje dalej :)

na Twoim miejscu bardziej obawiałbym się że "Twoja" Barca może się pogrążyć w meczu z City którzy dzisiaj rozbili Newcastle 5:0 <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Akurat Matić w aktualnej formie jest zdecydowanie w topie ŚPD na świecie, lepszy od Schweinsteingera na pewno.

Opublikowano

Jak Chelsea postawi busa to przejdą dalej. (a postawi, bo przy wyniku 1-1 z poprzedniego meczu to Chelsea jest w 1/4)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy Angielski klub. Są coraz lepsi aczkolwiek pojawiają się błędy które nikogo nie zdziwią. Polecam.

To jak grali na początku sezonu można nazwać poezją futbolu.

Kandydat do wygrania tegorocznej ligi mistrzów.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

To jak grali na początku sezonu można nazwać poezją futbolu.

Kandydat do wygrania tegorocznej ligi mistrzów.

Z obecna forma to z PSG przegraja i odpadna :)

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...