Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę zawiodła mnie Chelsea.... Przeciwnik gra w osłabieniu, a mimo to stwarza lepsze sytuacje. 

Jeżeli PSG wygra to nie będzie sensacja, w dwumeczu byli lepsi. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

­HAHAHAHAHAHA JAK TAM PENERO TWOJA CHELSEA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

HAHAHAHA

Opublikowano

Wielki szacunek dla PSG, grając w osłabieniu od 31 minuty w osłabieniu, pokazali piękną grę i zasłużyli na awans. Z taką grą mają nawet szanse na wygranie LM.

Najgorsze jest to, że mimo iż PSG grało w osłabieniu, Chelsea postawiła autobus. W całym meczu The Blues zagrali lepiej tylko 1 połowę dogrywki, reszta na korzyść Paryżan. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

beznadziejny mecz w wykonaniu Chelsea.. dlaczego nie grają tak jak na początku sezonu?!! mialbyć puchar LM i c**j go strzelił xD

Diego Costa imponował na początku sezonu, a teraz gra jak amator. Niech Abrachamowicz szykuje 100mln i kupuje Lewandowskiego wtedy można myśleć trofeach.

Oscar to już kompletne dno.. popełnia więcej błędów niż reszta zespołu razem wzięta, nie wiem.. Pogba? może warto go kupić chociażby za 100mln :)

Sprzedać Coste (50mln), Oscara (50mln), kupić Lewandowskiego i Pogbe. Może Salah jak wróci z Florentiny to zacznie grać na tak jak w serie A

Chelsea zagrała słabo ale Courtois po raz kolejny udowodnił że jest najlepszym bramkarzem świata :)

i nie pierdolcie mi że Neuer bo on równie dobrze w Bundeslidze mógłby przynieść leżk i pospać bo i tak żadne piłki do niego nie dochodzą, Bayern deklasuje Bundeslige.

Mourinho też dał dupy..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

beznadziejny mecz w wykonaniu Chelsea.. dlaczego nie grają tak jak na początku sezonu?!! mialbyć puchar LM i c**j go strzelił xD
Diego Costa imponował na początku sezonu, a teraz gra jak amator. Niech Abrachamowicz szykuje 100mln i kupuje Lewandowskiego wtedy można myśleć trofeach.
Oscar to już kompletne dno.. popełnia więcej błędów niż reszta zespołu razem wzięta, nie wiem.. Pogba? może warto go kupić chociażby za 100mln :)
Sprzedać Coste (50mln), Oscara (50mln), kupić Lewandowskiego i Pogbe. Może Salah jak wróci z Florentiny to zacznie grać na tak jak w serie A

Chelsea zagrała słabo ale Courtois po raz kolejny udowodnił że jest najlepszym bramkarzem świata :)
i nie pierdolcie mi że Neuer bo on równie dobrze w Bundeslidze mógłby przynieść leżk i pospać bo i tak żadne piłki do niego nie dochodzą, Bayern deklasuje Bundeslige.

Mourinho też dał dupy..

ta, sprzedawaj już Coste i Oscara po tym spotkaniu, Pogba ahahahhahaha.

jesteś załosny xD

Opublikowano

11043153_759884654108314_357751174027434

Cygan poraz kolejny na kolanach. Wypad z LM ze swoimi autobusami. ;) Tak jak pisałem - skończy się na 2 pucharach, ale to i tak sporo na taki klub jak Chelsea. Minimum 1 za dużo. ~.~

Oskar 50 mln? Człeku jak za niego ktoś da 25-30 to już będzie dużo. btw. Oskar dla Oskara. xD

Opublikowano

­Oskar pajac, Chelsea gówniane. Mourinho jeszcze wróci, brakuje mu iskry, ale to w innym klubie pewnie ;p

Opublikowano

Mourinho: "I hope City will eliminate FC Barcelona".

Chyba go Bóg opuścił.  ^_^ Beka jak jeszcze Chelsea przegra ligę  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Opublikowano

­

ta, sprzedawaj już Coste i Oscara po tym spotkaniu, Pogba ahahahhahaha.

jesteś załosny xD

Niby czemu nie? Przecież Lewandowski zalicza się do top3 napastników świata. Diego Costa miesci się może w top10

Czemu drwisz gdy napisałem Pogba? Przecież Juventus chciał w zimowym okienku kupić Oscara więc mogliby się wymienić xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Niby czemu nie? Przecież Lewandowski zalicza się do top3 napastników świata. Diego Costa miesci się może w top10

Czemu drwisz gdy napisałem Pogba? Przecież Juventus chciał w zimowym okienku kupić Oscara więc mogliby się wymienić xD

Bo jesteś jebanym sezonowcem i tyle ( nie mam pojęcia czy jesteś kibicem Chelsea no ale cóż ) Costa potrzebuję podań, jako że Fabregas mniej podaje od stycznia dlatego też Costa strzela mniej bramek, Costa to top 3 nie 10 kto jest niby lepszy od niego ? prócz Messiego chyba nikt w tym momencie + Aguero nieźle jeszcze. I tak od dawna nie widziałem aby w Chelsea ktokolwiek w takim tempie strzelił 17 bramek.. Oj wątpię aby Lewy tego dokonał.

logo1.png
Opublikowano

Bo jesteś jebanym sezonowcem i tyle ( nie mam pojęcia czy jesteś kibicem Chelsea no ale cóż ) Costa potrzebuję podań, jako że Fabregas mniej podaje od stycznia dlatego też Costa strzela mniej bramek, Costa to top 3 nie 10 kto jest niby lepszy od niego ? prócz Messiego chyba nikt w tym momencie + Aguero nieźle jeszcze. I tak od dawna nie widziałem aby w Chelsea ktokolwiek w takim tempie strzelił 17 bramek.. Oj wątpię aby Lewy tego dokonał.

Ciekawi mnie po czym stwierdzasz że jestem sezonowcem? Po nicku, awku, sygnaturze?

Diego Costa w top3? śmieszne.

Lewandowski, Messi, Cavani - to jest top3

Napastnik nie może być uzależniony od jednego gracza, w tym przypadku. Fabregasa

D. Costa dostawał dużo dogodnych sytuacji bramkowych których nie wykorzystał. Ponadto niektóre jego głupie kiwki są przyczytą straty piłki.. nie wiem czy on się bawi w Hazarda czy Messiego?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mówiłem, że Fabregas w drugiej części sezonu gra c*****o. Pięknie, jeden kandydat, który może zagrozić Barcelonie już odpadł. Cavani w top3, hahahahah  xD

Messi i Aguero to top2, może Suarez jak utrzyma poziom to wskoczy do top3.  :)

Opublikowano

Mówiłem, że Fabregas w drugiej części sezonu gra c*****o. Pięknie, jeden kandydat, który może zagrozić Barcelonie już odpadł. Cavani w top3, hahahahah xD

Messi i Aguero to top2, może Suarez jak utrzyma poziom to wskoczy do top3. :)

Lewandowski jest lepszy od Aguero. Kun strzela w sezonie max 15 bramek, w tym sezonie może dociagnie do 20

@topic

P$G robi kolejne zaloty po piłkarzy Chelsea tym razem po Ivanovicia. Mówi się że zaoferowali 15mln xD xD chciałbym zobaczyć uśmiech Mourinho :D

Najlepszy PO świata za 15mln mimo że ma 31lat to i tak kwota śmieszna.

Poza tym nie ma o czym dyskutowac bo Iva nie odejdzie z Chelsea.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Już ma 17 goli w lidze, a do końca jeszcze sporo czasu. 

btw. City 3:2 Bayer hat-trick Aguero

Opublikowano

­Ivanović najlepszy prawy obrońca na świecie, nie mam pytań xD

Opublikowano

­Ivanović najlepszy prawy obrońca na świecie, nie mam pytań xD

a kto Twoim zdaniem? pewnie ktoś z realu xD xD

Chelsea:

Courtois

Ivanovic

Cahill

Terry

Azpilicueta

Matic

Fabregas

Willian

Oscar

Hazard

Diego Costa

ławka: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Cuadrado, Remy, Drogba

Southampton:

Forster

Clyne

Aiderwelder

Fonte

Bertrand

Wanyama

Schinderlin

S.Davis

Tadić

Mane

Long

ławka: K.Davis, Yoshida, Gardos, Djuricic, Ward-Prowse, Targett, Pelle

stawiam 2:0 dla poległych faworytów LM :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

1:1 i gdyby nie frajerstwo City to przewaga była by minimalna! No, ale cóż za frajerstwo się płaci najwyższą cenę. 

Opublikowano

1:1 i gdyby nie frajerstwo City to przewaga była by minimalna! No, ale cóż za frajerstwo się płaci najwyższą cenę.

Southampton fartem zdołał zremisować. Poza tym powinien być karny dla Chelsea za faul na Ivanovicu. Akcja w ostatnich minutach gdy Chelsea oddała 3 strzały na bramke pod rząd i fartem zaden nie wleciał :c jeszcze wcześniej Costa trafił w supek :>

Fart, czysty fart :)

Chelsea ma mistrzostwo w kieszeni.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, dwa puchary to maksimum. A Fabregas tak jak wszystkich przyzwyczaił w drugiej połowie sezonu gra kupę :D

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, dwa puchary to maksimum. A Fabregas tak jak wszystkich przyzwyczaił w drugiej połowie sezonu gra kupę :D

Może to jakieś zmęczenie fizyczne/umysłowe :D

W pierwszej połowie sezonu Fabs zagrywał genialne piłki pod nogi Costy, teraz jakoś te piłki nie przechodzą przez obrone :c

Matić ostatnimi czasy też zaliczył spadek formy, Oscar.. bez komentarza.

Taka postać rzeczy może być spowodowane tym że Chelsea miała bogaty terminarz bo grali w 2 pucharach angli, lidze, LM

Teraz została im tylko liga i za każdym razem mają tydzień odpoczynku więc powinno być lepiej.

Doniesienia odnośnie Douglasa Costy podobno Chelsea już go zaklepała więc tylko czekać na letnie okienko i witamy kolejnego Coste na Stamford Bridge :)

niech jeszcze biorą Pogbe do kompletu i kolejna edycja LM 100% win Chelsea <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...