Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hazard jest wart około 80mln. Myślę, że do Realu bardziej pasuje Reus niż Eden, więc w transfer wątpię. Ciekawe czy Chelsea poradzi sobie dzisiaj z Newcastle. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hazard jest wart około 80mln. Myślę, że do Realu bardziej pasuje Reus niż Eden, więc w transfer wątpię. Ciekawe czy Chelsea poradzi sobie dzisiaj z Newcastle. 

Hazarda nie sprzedadzą zapewne, a Reus by grzał ławe w Realu. Chelsea-Newcastle mysle ze przynajmniej 2-0 będzie.

Opublikowano

Hazarda nie sprzedadzą zapewne, a Reus by grzał ławe w Realu. Chelsea-Newcastle mysle ze przynajmniej 2-0 będzie.

Newcastle to nie są chłopcy do bicia , więc mogą sprawić niespodziankę i zdobyć punkty. 

Opublikowano

Cech; Ivanovic, Zouma, Terry ©, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Zobaczymy co Cesc pokarze w drugiej połowie sezonu, teoretycznie jego słabszej. :)

Opublikowano

Hazard w dzisiejszym meczu był troche nie swój.. to pewnie przez tragiczną śmierć jego rodaka po fachu Juniora Malandy który zginą dziś w wypadku samochodowym. Straszne to co się stało młody chłopak 20 lat wyrastały na znakomitego piłkarza. Courtois był dziś rezerwowym pewnie miało to coś wspólnego ze śmiercią Malandy.

Wielka szkoda dla futbolu.. płakać się chce choć nawet go nie znałem. Spoczywaj w pokoju Malanda.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

PSG wygrywało 2:0 i przegrało 4:2 z zespołem, który plasuje się na 14 miejscu w tabeli. PSG jest obecnie czwarte. Jednak na Ligę Mistrzów potrafią się zmotywować, ale na Chelsea to będzie za mało. Takie jest moje zdanie. :-)

Opublikowano

Łatwa wygrana Chelsea w meczu z Newcastle, może napawać optymizmem przed następnymi meczami. Bardzo dobry mecz Oscara. 

Opublikowano

Łatwa wygrana Chelsea w meczu z Newcastle, może napawać optymizmem przed następnymi meczami. Bardzo dobry mecz Oscara.

Jeśli uważasz że to był bardzo dobry mecz Oscara to chyba nie znasz Oscara grającego na swoim poziomie :)

z Newcastle strzelił bramke ale grał beznadziejnie - moim zdaniem.

Oscar którego znam stać na dużo więcej jednak ostatnio jego forma to wielka zagadka.

Ogólnie beznadziejna 1 połowa, w drugiej widać było że Mou ich tam zmotywował :) ale to i tak był słaby mecz..

Chelsea gdyby grała na swoim poziomie nie pozwoliłaby im oddać żadnego celnego strzału, a mecz zakończyłby się lekkim 3:0

Mam nadzieje że w meczu ze Sweansea postarają się o więcej goli, i powodzenia dla Fabiańskiego <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jeśli uważasz że to był bardzo dobry mecz Oscara to chyba nie znasz Oscara grającego na swoim poziomie :)

z Newcastle strzelił bramke ale grał beznadziejnie - moim zdaniem.

Oscar którego znam stać na dużo więcej jednak ostatnio jego forma to wielka zagadka.

Ogólnie beznadziejna 1 połowa, w drugiej widać było że Mou ich tam zmotywował :) ale to i tak był słaby mecz..

Chelsea gdyby grała na swoim poziomie nie pozwoliłaby im oddać żadnego celnego strzału, a mecz zakończyłby się lekkim 3:0

Mam nadzieje że w meczu ze Sweansea postarają się o więcej goli, i powodzenia dla Fabiańskiego <3

No Fabiański będzie miał w tym meczu dużo roboty. Sądzę, że będzie 4-0 :).

Opublikowano

PSG wygrywało 2:0 i przegrało 4:2 z zespołem, który plasuje się na 14 miejscu w tabeli. PSG jest obecnie czwarte. Jednak na Ligę Mistrzów potrafią się zmotywować, ale na Chelsea to będzie za mało. Takie jest moje zdanie. :-)

to jest piłka nozna. nic nie wiadomo, wg. mnie wyrownany mecz się szykuje.

Opublikowano

to jest piłka nozna. nic nie wiadomo, wg. mnie wyrownany mecz się szykuje.

Jeżeli PSG, zagra na swoim poziomie to szykuje się wyrównany mecz, ale jeżeli zagra tak jak z Bastią to raczej nie ma szans na zwycięstwo. 

Opublikowano

Myślę że Chelsea nie będzie miała problemów z rozgromieniem PSG.
Obecna Chelsea to nie ta z poprzedniego sezonu.. piłkarze Chelsea wiedzą o tym że w tym sezonie stać ich na wygranie wszystkiego.

TOP 3 najlepszych dryblerów świata (kolejność nie ma znaczenia) :D

HAZARD

MESSI
NEYMAR

Który najlepszy?

według mnie Messi > Hazard > Neymar

https://www.youtube.com/watch?v=E85B1_mAL4s

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Messi w pomeczowym wywiadzie zaprzeczył wszystkim plotkom co do transferów, mówi, że w Barcelonie mu dobrze i nie ma zamiaru odchodzić.

Neymar to kocur, myślę, że masz rację co to tego, że Hazard jest minimalnie lepszy, ale jeżeli Neymar założy koszulkę Canarinhos to nie ma co porównywać. Jest wtedy zupełnie innym piłkarzem, gra jak z nut, a to dlatego, że schodzi z niego cała presja i wie, że to on jest gwiazdą pierwszego planu. ;-)

Dziś gala Złotej Piłki, żaden z piłkarzy Chelsea nie jest w jedenastce roku.

Opublikowano

Jestem fanem Chelsea od 2005 roku, byłem wtedy małym szczylem, tata kupił komputer, kolega taty (który de facto sam grał ostro w gierki) Pan Piotras zainstalował mi demko PES'a 2005. Do wybrania miałem 4 kluby - Real, Barca, Arsenal, Chelsea. Wybrałem Chelsea, nie było w tym wielkiej filozofii, po prostu moim ulubionym kolorem był niebieski. Od razu w oko wpadł (nohomo) mi napastnik, bramkostrzelny murzyn iworyjskiego pochodzenia, Dider Drogba. Aż od wtedy kibicuje Chelsea i Drogbie - Chelsea to mój ulubiony klub, Drogba ulubiony zawodnik. Myślę, że mogę nazwać się prawdziwym fanem niebieskiej czesci Londynu ;) Popłakałem się ze szczęścia jak mój idol strzelił decydującego karnego, który wygrał mojemu ulubionemu klubowi najbardziej prestiżową nagrodę, tj. Puchar CL, Ligę Mistrzów. A jak płakałem jak Terry się poślizgnął i nie trafił karnego? Tragedia to była.

Teraz nie jestem już tak zapalonym fanem piłki nożej, przełożyłem się na NBA (koszykówkę), ale Chelsea na zawsze będzie widnieć w moim sercu jako uwielbiany klub piłkarski. Gdy go wybierałem jako swój cel kibicowski, nie wiedziałem, że właśnie przejął ich bogaty rosjan kupujący sobie kolejną zabawkę do kolekcji, nie wiedziałem, że wcześniej nie byli aż tak efektywni (oczywiście znam ważne postaci tego klubu pokroju Hernana Crespo). 

Do rzeczy.

Chelsea w tej chwili jest jednym z 5 najmocniejszych klubów europy, to nie podlega wątpliwości. Że jest najlepszym klubem w BPL też śmiem sądzić - maybe na równi z Manchesterem City, ale wiadomo, jestem fanem, stawiam swoje ponad obcym. Mamy szansę na wygranie Ligi Mistrzów i to bardzo realne, bez Messiego. Nie jest on nam potrzebny, chociaż byłby realnym wzmocnieniem i tak już mocnego ataku.

Hazard - nie jest jeszcze warty 200 mln, na pewno nie panie Penero, a mówiąc, że zawodnikom Chelsea należy się platynowa piłka przesadzasz zdecydowanie. Pamiętaj, nawet jeśli to twój ukochany klub - nigdy go nie przeceniaj. Bądź realistą. Hazard może być jednym z najlepszych zawodników na świecie, ale moim zdaniem jeszcze nim nie jest. Forme ma ciągle stałą, ale nie jest to jeszcze forma życiowa. Jak dobije do swojego "prime" (określenie używane w koszykówce jako szczyt kariery, moment w którym jego osiągnięcia/umiejętności są największe/najlepsze.) - wtedy zobaczymy czy te 200 mln to będzie prawda.

Wcześniej się tu nie wypowiadałem więc jeszcze napiszę o sprawie Lamparda.

Frank odchodzi z Chelsea, Chelsea nie zaproponowało Lampardowi przedłużenia kontraktu!

Jakże byłem wściekły jak zobaczyłem takie nagłówki w internecie. Jeden z najwybitniejszych pomocników angielskiej piłki i mojego beloved teamu ma z niego odejść... bo co? Bo jest stary? BEZ PRZESADY. Rozumiem, że to piłka nożna, ale szacunek do człowieka, szacunek za jego poświęcenie i oddanie trzeba mieć i trzeba mu okazać! No i poszło - Lampard odszedł i daje quality minuty naszemu wrogowi - Manchesterowi City. 

Troszkę się rozpisałem, liczę na fajną konwersację w tym temacie z innymi fanami The Blues :)

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Mourinho oświadczył że Chelsea nie ma zamiaru ściągać nowych piłkarzy w tym okienku. Być może będzie musiał kogoś kupić w wypadku sprzedaży Salaha lub Schurrle.

Opublikowano

Chelsea pokonała Swansea 5:0

Fenomenalny mecz zagra Fabregas. Cesc udowodnił po raz kolejny że jest aktualnie najlepszym rozgrywającym świata. Pozatym świetny mecz Oscara i 2 bramki Costy :)

Nastepny mecz za 2 dni z Liverpoolem. Szykuje się kolejny pogrom?

Opublikowano

Chelsea , dobry klub z dużą kasą. Teraz gdy zakupili D.Costa zaczęli coś grać + Fabregas też daje "coś" z siebie. T.Courtois ,świetny bramkarz od razu pokonał Czecha :) (specjalny błąd). :)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Diego Costa to niezwykły napastnik :)

Niekiedy swoimi próbami dryblingu rozsmiesza mnie do łez ale bywa że mnie zaskoczy :D

Co innego strzały :D prawie każdy strzał = gol. Jest najskuteczniejszym napastnikiem w BPL

W ostatnich 2 meczach ligowych w bramce stał Cech. Przypuszczam że stało się tak dlatego ponieważ wiele klubów zabiega o Petra i Jose dał mu szanse gry żeby nie myślał o zmianie klubu. Chelsea walczy o 4 tytuły i gdyby Courtois wypadł z powodu kontuzji, a Cech został sprzedany to bylibyśmy w d***e :)

Opublikowano

Kontuzja bramkarza to bardzo rzadka rzecz, a ja Cecha kocham i musimy go sprzedać bo to nie jest zawodnik na ławkę rezerwowych. Roma mogłaby się pokusić, idealnie by pasował i mial 1 sklad z góry.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

1:1 w meczu z Liverpoolem który grał swietnie. Fabregas wciąż w formie wyglądał najlepiej na boisku z ekipy The Blues

Jednakże Chelsea zagrała bardzo słabo.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...