Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale mecz z City jest tym pierwszym meczem, a moim zdaniem powinien zostać zwieszony na jeden, dwa mecze. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Remis z City zadowala Chelsea bo utrzymali przewagę. Wydaje mi się, że ten mecz mógł zdecydować o mistrzostwie. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Bez Fabsa środek pola Chelsea nie istnieje, a jak agresywnie pokryje się Hazarda nie dając mu się rozpędzić to zaczyna się gubić. Realnym zagrożeniem jest Costa. Rozpycha się i ma dobre wykończenie, chyba na ten moment każdy by chciał taką 9-tke. 

Gdyby nie głupi błąd Courtoisa to sprawa mistrzostwa mogłaby się już rozstrzygnąć.

Opublikowano

Ciekawe jak w nowym klubie poradzi sobie Cuadrado, może być dużym wzmocnieniem dla Chelsea. 

Opublikowano

bardzo dobrze że Mou kupił Cuadraro. Teraz jest większa rywalizacja na prawym skrzydle było widać w meczu z City że Willian walczy o podstawową "11" szkoda że nie mógł dokończyć meczu bo imponował mi swoją grą. Mam jednak nadzieję że Cuadrado zaprezentuje lepszy poziom.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

bardzo dobrze że Mou kupił Cuadraro. Teraz jest większa rywalizacja na prawym skrzydle było widać w meczu z City że Willian walczy o podstawową "11" szkoda że nie mógł dokończyć meczu bo imponował mi swoją grą. Mam jednak nadzieję że Cuadrado zaprezentuje lepszy poziom.

No Cuadrado wydaje się mieć większy potencjał od Williana. Ciekawe tylko jak szybko przebije się do pierwszego składu. 

Opublikowano

No Cuadrado wydaje się mieć większy potencjał od Williana. Ciekawe tylko jak szybko przebije się do pierwszego składu.

Pewnie zaliczy debiut już w meczu z Aston Villa za 3 dni od 1 minuty bo Willian chyba odpoczywa po kontuzji z City :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ciekawe jak Chelsea poradzi sobie bez kontuzjowanego Fabregasa i zawieszonego Costy. 

Opublikowano

Na ile kontuzjowany jest Cesc?

Niby tylko 2 mecze, ale Chelsea czeka w ten weekend mecz z Aston Villa a następnie ciężki mecz z Evertonem. 

Opublikowano

Dla Chelsea żaden mecz poza tymi z City, Live, United, Arsenal nie powinien być ciężki jeżeli chcą aspirować na finał UCL. Muszą być przygotowani na braki w składzie, a pomoc Chelsea nie wygląda za kolorowo bez Fabregasa. 

Opublikowano

Fabregas jest najlepszym asystentem w szeregach Chelsea. Pod jego nieobecność grę na siebie pewnie weźmie Hazard. W meczu z Aston Villa prawdopodobnie zadebiutuje Cuadrado, ciekawe czy zrealizuje pokładane w nim nadzieje. 

Opublikowano

Oscar może grać na pozycji Fabregasa ponieważ jest dobry w rozgrywaniu jak i odbiorze. Mam nadzieję że znowu zobaczymy Kurta Zoume na środku obrony obok Terry'ego bo ten chłopak jak dla mnie ma większy potencjał od Varane co pokazał w meczu z City.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea umacnia się na pozycji lidera po zwycięstwie nad AV

teraz mają 7 pkt przewagi nad drugim Manchester City.

Juan Cuadrado udany debiut <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea pokonało Aston Ville 2-1 i jest już prawie pewna mistrzostwa...

Opublikowano

"Taak, to jest ta akcja, tak to jest Iniesta, tak to jest Barca, tak to jest ten cud!" 

Nigdy tego nie zapomnę. ;p

Opublikowano

o mistrzostwo trzeba jeszcze troche powalczyć ale piłkarze są już tak zmotywowani że nie oddadzą prowadzenia w lidze.

Wiem tyle że mecz z Evertonem będzie ciężki :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Z taką formą to Chelsea powinna spokojnie pokonać PSG, które w tym sezonie nie błyszczy. 

Opublikowano

Liga Mistrzów to zupełnie co innego. Według mnie PSG może ten mecz wygrać.

Opublikowano

Może wygrać, ale jeżeli Zlatan nie zagra dobrego meczu to Chelsea może spokojnie wygrać tą rywalizację. Obrona PSG w ostatnim czasie gra słabo i przy szybkich skrzydłach [Cuadrado, Hazard] mogą popełniać błędy. 

Opublikowano

PSG w poprzednim sezonie byli u szczytu formy, a w tym sezonie grają słabo. Chelsea w poprzednim sezonie mimo że nie mieli kompletnego składu o włos przegrali mistrzostwo ligi i doszli do półfinału LM

w tym sezonie Chelsea jest faworytem we wszystkich rozgrywkach więc PSG praktycznie z góry jest przegrane.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Krążą pogłoski, że w letnim okienku Real pozyska Courtoisa, a w przeciwną stronę pójdzie Varane, ale to tylko plotki...

Opublikowano

W życiu... Chelsea ma jednego z najlepszych bramkarzy na świecie i przyzwoitego młodego obrońcę - Zoume. Varane ma teraz szasne, aby udowodnić coś, ale jej nie wykorzystuje.

Opublikowano

Też tak myślę, jednak wydaje mi się, że Varane ma większy potencjał niż Zouma. Bardziej wierze w sprowadzenie De Gei. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...