Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może nie słabo lecz napewno poniżej oczekiwań. Lepiej im idzie jak grają z Oscarem na środku pomocy i z Fabregasem w defensywie obok Matica.

Mam nadzieje że doniesienia o transferze Cuardado są prawdziwe bo w miejsce przeciętnego Williana pasuje w sam raz. Pozatym w swoim obecnym klubie nie ma szans na zdobywanie trofeów więc nie wiem nad czym on się jeszcze zastanawia.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cuadrado bardzo przyda się Chelsea. Douglas Costa jest też bliski przejścia na Stamford Bridge, może będzie konkurentem do składu dla Oscara. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Zobaczymy czy 2 sezon Jose okaże się szczęśliwy dla kibiców Chelsea :D

Opublikowano

Coś w tym jest. Drugi sezon Mou zawsze jest tym dobrym sezonem. Wydaje mi się, że co najmniej dwa puchary zdobędą (Ligę i FA). W lidze mistrzów zależy na kogo trafią. 

Opublikowano

Coś w tym jest. Drugi sezon Mou zawsze jest tym dobrym sezonem. Wydaje mi się, że co najmniej dwa puchary zdobędą (Ligę i FA). W lidze mistrzów zależy na kogo trafią. 

Mi się wydaję, że w Lidze Mistrzów są jednym z 4 faworytów. Pytanie tylko jak zagrają z takimi zespołami jak Real,Barcelona czy Bayern. 

Opublikowano

O tym mówię. Muszą trafić na zespół, który nie ma piłkarza, który robi różnicę. (Messi/Ronaldo). Obecnie CR7 trochę kiczowa forma, ale to jest maszynka do goli.

Opublikowano

O tym mówię. Muszą trafić na zespół, który nie ma piłkarza, który robi różnicę. (Messi/Ronaldo). Obecnie CR7 trochę kiczowa forma, ale to jest maszynka do goli.

Nie ma co się oszukiwać, słaba forma Messiego czy CR7, jest nadal lepsza od dobrej formy innych zawodników. 

Jednak Chelsea ma Hazarda, który też jest nieobliczalny :)

Opublikowano

PSG ostatnimi czasy traci bramki w każdym meczu ligi francuskiej. Wydaje mi się że skoro ich obrona nie może sobie poradzić z przecietniakami to Chelsea będzie dla nich zbyt głęboką wodą.

Cuadrado coraz bliżej Chelsea, a to bardzo dobra wiadomość dla fanatyków Chelsea.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Porażka 4-2 z Bardford może być zaskoczeniem. Nie ma co się oszukiwać Chelsea grała w silnym składzie i nie powinna przegrać tego meczu, jednak stało się inaczej. 

Opublikowano

Porażka 4-2 z Bardford może być zaskoczeniem. Nie ma co się oszukiwać Chelsea grała w silnym składzie i nie powinna przegrać tego meczu, jednak stało się inaczej. 

Ponadto to już drugi słaby mecz z rzędu The Blues.

805491408806070489277.png

Opublikowano

W ciągu kilku dni powinna pojawić się oficjalna informacja o tym że Juan Cuadrado zostanie zawodnikiem Chelsea, cena 35mln €

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea w finale pucharu ligi angielskiej :)

Mecz z Liverpoolem na najwyższym poziomie. Ostatecznie po dogrywce Ivanović strzelił bramke na 1:0

Thibaut Courtois rozwiał wszelkie wątpliwości kto jest najlepszym bramkarzem świata.. Mistrz!!!!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Szczęśliwe zwycięstwo z Liverpoolem i Chelsea czeka już na finał. Ramos może trafić do Chelsea, pytanie tylko czy Real go sprzeda. 

Opublikowano

@maczki15

Skąd takie info? Po drugie to wątpię żeby Mou chciał kogoś takiego ściągać do Chelsea (za słaby)

Ramos to najlepszy obrońca świata i potwierdza to od wielu lat będąc w jedenastce sezonu a taki Terry czy Cahill mogą tylko pomarzyć o takiej grze. Ramos chcę sporej podwyżki na którą Perez nie chcę się zgodzić, niektóre strony podały, że jego agent rozmawiał z Chelsea. 

Opublikowano

Ramos to najlepszy obrońca świata i potwierdza to od wielu lat będąc w jedenastce sezonu a taki Terry czy Cahill mogą tylko pomarzyć o takiej grze. Ramos chcę sporej podwyżki na którą Perez nie chcę się zgodzić, niektóre strony podały, że jego agent rozmawiał z Chelsea. 

Też o tym słyszałem. Jak jest w formie jest najlepszym obrońcą świata**. Teraz gra wielki piach.

Opublikowano

przyszłością w środku obrony jest Kurt Zouma, a Mourinho szuka partnera dla niego lecz nie sądzę aby był to Ramos który ma prawie 30 lat.

Po drugie to nie wiem ile Ramos zarabia w Realu ale w Chelsea nie mógłby liczyć na wyższe zarobki niż ma Hazard (Mourinho ostatnio na konferencji powiedział że piłkarz który świeżo przychodzo do klubu i nagle z mieksca zarabia najwięcej pieniędzy ze wszystkich piłkarzy zepsuje morale - i to jest prawda)

Także myślę że spekulacje na temat Ramosa i Chelsea to fejk

z Realu to chciałbym tylko Varane w The Blues :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ramos zarabia coś kolo 5 milionów na czysto. O Varane lepiej zapomnij. :-P

Opublikowano

Cuadrado jedną nogą w Chelsea

Schurrle będzie sprzedany do Wolfsburga

Wszyscy happy

Schurrle może w przyszłości być bardzo dobrym zawodnikiem. Na mundialu pokazał, że posiada umiejętności. Sprzedanie takiego zawodnika wydaje się głupie, lepiej go wypożyczyć i zobaczyć czy odbuduje formę. 

Opublikowano

Costa 3 mecze zawieszenia, w tym z City.

śmieszna decyzja.. widać że szejkowie z Man City wysłali koperte.

Pozatym to wątpię aby kara nałożona na Coste zmieniła coś w jego życiu :) chłop ma taki charakter i jak ktoś go wkurwi to Costa się odplaca x2

Cuadrado oficjalnie w Chelsea.

Schurrle może w przyszłości być bardzo dobrym zawodnikiem. Na mundialu pokazał, że posiada umiejętności. Sprzedanie takiego zawodnika wydaje się głupie, lepiej go wypożyczyć i zobaczyć czy odbuduje formę.

dlatego poszedł za 30 mln :) Chelsea musiała kogoś sprzedać żeby nie złamać zasad fair play

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...