Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chelsea remisuje u siebie z PSG 2-2.

Barcelona wygrywa na wyjeździe 3-1.

Coś jeszcze?

fajnie.

@topic

coś dużo się mówi o odejściu Oscara

ciekawe kto w przypadku ewentualnego transferu go zastąpi

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Według mnie Chelsea dziś przegra. Co do nagrody najlepszego piłkarza BPL to Hazard lub De Gea imo

Opublikowano

Według mnie Chelsea dziś przegra. Co do nagrody najlepszego piłkarza BPL to Hazard lub De Gea imo

lub Harry Kane, Raheem Sterling

ale to Hazard poraz kolejny zostanie wybrany zdecydowanie jest to najlepszy piłkarz BPL co mecz noty 8/10 9/10 :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

oceny Chelsea po meczu z United
Courtois - 6
Ivanovic - 6
Cahill - 7
Terry - 7
Azpilicueta - 6
Zouma - 8
Matic - 7
Oscar - 6
Fabregas - 6
Hazard - 8
Drogba - 5

rezerwa:
Ramires - 6
Mikel - 6
Willian - 6

oceny Manchesteru United po meczu z Chelsea
De Gea - 5
Valencia - 6
Smalling - 6
McNair - 7
Shaw - 8
Mata - 7
Rooney - 5
Herrera - 6
Young - 6
Fellaini - 6
Falcao - 6

rezerwa:
Di Maria - 6
Januzaj - 6
Blackett - 5

Ogólnie mecz wyrównany ale lepszy zawsze wygrywa.

De Gea wasz najlepszy bramkarz jakoś słabo wyszedł :D

Hazard kolejny raz pokazał kto jest numerem 1 w BPL

Zouma rośnia na defensora ze światowej czołówki 

wystarczy sprowadzić Varane do tego duetu i będzie mistrzostwo świata

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

BPL jest słaba. Mistrz Anglii odpada na 1/8 w LM z 2 zespołem La Liga.

Gratulacje dla Chelsea za wygranie tytułu. :)

Opublikowano

Wasze myślenie jest dziecinne.. (w sumie macie do tego prawdo) :DxD:)

Mistrz Angli przegrał w 1/8 LM z 2 zespołem La Ligi i co wzwiązku z tym?

2 zespół League 1 wygrał z liderem Premier League i co wzwiązku z tym?

Lider ligi portugalskiej wygrał z liderem i aktualnym mistrzem Bundesligi i co wzwiązku z tym?

FC Porto > Bayern Monachium? Nie.

PSG > Chelsea? Nie.

Real Madryt przegrał w lidze z Athletic Bilbao i to oznacza że Bilbao jest lepszym klubem? nie sądzę.

Real Madryt ma 6 porażek w 32 kolejce

Chelsea doznała 2 porazek w 32 meczach

Jaki z tego wniosek?

żaden. Wszystko to kwestia przypadku.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jesteś żywym przykładem, że z autyzmem można żyć. :) Nikt tu nie pisze, że dajmy na to Dolcan Ząbki jest lepszą drużyną niż Chelsea. My tu dyskutujemy o ligach, a w tej dyskusji BPL zbiera ostry wpierdol od 2008 roku. Przykładem mogą być mecze m.in.: United-Athletic, Chelsea-Barca (tu remisik), Atletico-Chelsea, Barca-Arsenal, Barca-City, Real-United. I seria wciąż trwa. 

To, że Chelsea odpadła z Ligi Mistrzów to nie przypadek. Po odpadnięciu zrobiłeś z Paryżan mistrzów świata razem z kolegą, który jest za Realem. Ja od początku wiedziałem, że PSG dostanie srogi wpierdol z drużyną z topu i tak też się stało. Rok temu pisałem, że Bayern to gówno. Wszyscy nie! Przyszedł kwiecień i wpierdol 5-0 od Realu.

I co z tego, że Real przegrał z Athleticiem? W Hiszpanii są inne drużyny poza Realem, Barca i Atleti, które potrafią grać w piłkę. Celta, Sevilla, Valencia również Athletic, które posiada jednego z najlepiej grających głową piłkarzy w Europie. Nie które drużyny po prostu nie mają pieniędzy na transfery i utrzymanie piłkarzy.

PS. Jeżeli Chelsea nie może wygrać z PSG, które grało na wyjeździe w 10 no to sorry.

Opublikowano

z tym PSG - Chelsea faktycznie była chujnia i ja temu nie zaprzeczam. Chelsea wyszła 2 razy na prowadzenie a mimo to zremisowali :c

ale trzeba podkreślić że to był najlepszy mecz PSG w sezonie.

Barca wygrała gładko 3:1 bo w PSG nie było kilku kluczowych piłkarzy :c

Poza tym w większości "gwiazdy" La Ligi mają swoje korzenie w Premier League.. :)

Premier League jest ciekawsza, lepsza, silniejsza i wszystko ma naj..

koniec tematu, rozwiałem wszelkie wątpliwości swoimi argumentami :)

Tak na zakończenie mojego epizodu dodam że w przyszłej edycji Ligi Mistrzów :) Chelsea spuści srogi wypie_dol każdemu kto stanie na drodze :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

z tym PSG - Chelsea faktycznie była chujnia i ja temu nie zaprzeczam. Chelsea wyszła 2 razy na prowadzenie a mimo to zremisowali :c
ale trzeba podkreślić że to był najlepszy mecz PSG w sezonie.
Barca wygrała gładko 3:1 bo w PSG nie było kilku kluczowych piłkarzy :c

Poza tym w większości "gwiazdy" La Ligi mają swoje korzenie w Premier League..  :)
Premier League jest ciekawsza, lepsza, silniejsza i wszystko ma naj..
koniec tematu, rozwiałem wszelkie wątpliwości swoimi argumentami  :)

Tak na zakończenie mojego epizodu dodam że w przyszłej edycji Ligi Mistrzów  :) Chelsea spuści srogi wypie_dol każdemu kto stanie na drodze  :)

No tak, teraz będą wymówki, że nie było kluczowych graczy. Ale zaraz Matuidi, który według @TryX jest najlepszym piłkarzem PSG grał. Wcześniej pisałeś, że PSG zniszczy Barce i wygra UCL.  :huh: Albo trollowałeś, albo...  ^_^ Dobra, na Camp Nou będzie pełny skład to zobaczymy co tam pokażą. Premier League jest ciekawsza, ale nie lepsza. Obecny i przyszły mistrz BPL odpadli w 1/8. Obecny wicelider dostaje u siebie 3-1 z Monaco. Wszystko naj?

1. Król strzelców BPL - Aguero/Kane: 20 bramek. Ronaldo w BBVA: 39

2. Najlepszy asystent w BPL - Fabregas: (nie pamiętam) 14/15 asyst. Messi w La Liga będąc napastnikiem ma ich 17.

3. Real ma najwięcej strzelonych goli w Europie.

4. Bayern ma najmniej straconych goli w Europie.

5. Najlepszy piłkarz świata gra w BBVA.

6. 2 z 3 klubów generujących największy dochód pochodzi z Hiszpanii. 3 drużyną jest United.

No jednak nie wszystko. Spuści, tak jak w tym sezonie? :D
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGT-R

Porownujemy ligi czy kluby? :)

Premier League zgarnia więcej hajsu za prawa TV niż cała La Liga, Bundesliga i Serie A razem wzięte :D

To i to. I co z tego skoro sportowo na arenie Europejskiej są ze-ra-mi? Ten hajs widocznie na nic się nie przekłada.

Opublikowano

To i to. I co z tego skoro sportowo na arenie Europejskiej są ze-ra-mi? Ten hajs widocznie na nic się nie przekłada.

hmm.. moze dlatego ze Premier League ma najgorszy terminarz? Chelsea specjalnie przegrała o puchar anglii z jakims 3 ligowcem żeby mieć więcej wolnego

powinni cos z tym zrobic i Mourinho juz apelował w tej sprawie ale co zrobisz? Oni myślą że piłkarze to maszyny..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

hmm.. moze dlatego ze Premier League ma najgorszy terminarz? Chelsea specjalnie przegrała o puchar anglii z jakims 3 ligowcem żeby mieć więcej wolnego

powinni cos z tym zrobic i Mourinho juz apelował w tej sprawie ale co zrobisz? Oni myślą że piłkarze to maszyny..

hahahahahahahahahah, okej.  xD Zaskoczę Cię, ale w piłce nożnej, a raczej w trenerce występuje coś takiego jak rotacje. Na mecze z gorszymi przeciwnikami daje się odpocząć postaciom pierwszoplanowym i daje pokopać np. młokosom z drugiej drużyny. Chelsea pewnie też specjalnie przegrała z P$G, bo dla takiej drużyny jaką jest Chelsea hańbą jest wygrać w przewadze 1 zawodnika u siebie.  ^_^  ^_^

Opublikowano

hahahahahahahahahah, okej.  xD Zaskoczę Cię, ale w piłce nożnej, a raczej w trenerce występuje coś takiego jak rotacje. Na mecze z gorszymi przeciwnikami daje się odpocząć postaciom pierwszoplanowym i daje pokopać np. młokosom z drugiej drużyny. Chelsea pewnie też specjalnie przegrała z P$G, bo dla takiej drużyny jaką jest Chelsea hańbą jest wygrać w przewadze 1 zawodnika u siebie.  ^_^  ^_^

całkowicie odbiegasz od tego co napisałem dlatego nie drążmy tematu bo i tak się nie dogadamy :)

Cele transferowe Chelsea:

Icardi (niemal pewny)

Dybala (w zależności czy Icardi zdecyduje sie na transfer do the blues)

Koke (w zależności od ceny, mówi się o 50 mln ale Chelsea moze zaoferować Ocara + Luisa lub Oscara + kase lub kase) :)

Cresswell (bardzo możliwy, żeby zwiekszyć rywalizacje na LO )

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

całkowicie odbiegasz od tego co napisałem dlatego nie drążmy tematu bo i tak się nie dogadamy :)

Cele transferowe Chelsea:

Icardi (niemal pewny)

Dybala (w zależności czy Icardi zdecyduje sie na transfer do the blues)

Koke (w zależności od ceny, mówi się o 50 mln ale Chelsea moze zaoferować Ocara + Luisa lub Oscara + kase lub kase) :)

Cresswell (bardzo możliwy, żeby zwiekszyć rywalizacje na LO )

No jakoś mi się nie wydaję. Odniosłem się w 100% do Twojej wypowiedzi przy okazji Cię wyśmiałem. Jak klub może specjalnie przegrać jedne z najbardziej prestiżowych rozgrywek pucharowych na świecie? :) W szczególności Chelsea, która powinna z tym składem wygrać wszystko jak leci w BPL. No, ale dobra.

Po c**j Chelsea kolejny napastnik? Co z Drogbą, Remy'im, Lukaku? 

Opublikowano

No jakoś mi się nie wydaję. Odniosłem się w 100% do Twojej wypowiedzi przy okazji Cię wyśmiałem. Jak klub może specjalnie przegrać jedne z najbardziej prestiżowych rozgrywek pucharowych na świecie? :) W szczególności Chelsea, która powinna z tym składem wygrać wszystko jak leci w BPL. No, ale dobra.

Po c**j Chelsea kolejny napastnik? Co z Drogbą, Remy'im, Lukaku? 

napisałem że specjalnie przegrali w pucharze anglii, a nie lidze mistrzów :)

Kolejny napastnik ponieważ Remy prawdopodobnie odejdzie w letnim okienku, Drogba to dziadziuś, a Icardi to przyszły następca Drogby :)

jest też 17 letni napastnik Dominic Solanke  który został królem strzelców ligi mistrzów young ale jest jeszcze za młody żeby grać w 1 składzie Chelsea

możliwe że zobaczymy Solanke na derbach z Arsenalem ponieważ cała trójka napastników Chelsea jest kontuzjowana :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ja też mówię o FA CUP. Najstarszych rozgrywkach pucharowych świata, które są bardzo prestiżowe. :)

Opublikowano

Jeżeli Chelsea dziś wygra to będzie mogła fetować mistrzostwo? Dopiero teraz spojrzałem na 11-stke sezonu BPL i smiechłem trochę. Bez króla strzelców i najlepszego asystenta. ;d

Opublikowano

11-stka roku według PNA

Oto cała drużyna roku:

David De Gea (Manchester UTD)

Branislav Ivanovic (Chelsea)

Garry Cahill (Chelsea)

John Terry (Chelsea)

Ryan Bertrand (Southampton)

Alexis Sanchez (Arsenal)

Phillippe Coutinho (Liverpool)

Nemanja Matic (Chelsea)

Eden Hazard (Chelsea)

Diego Costa (Chelsea)

Harry Kane (Tottenham)

6 piłkarzy Chelsea :) tyle w temacie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

11-stka roku według PNA

Oto cała drużyna roku:

David De Gea (Manchester UTD)

Branislav Ivanovic (Chelsea)

Garry Cahill (Chelsea)

John Terry (Chelsea)

Ryan Bertrand (Southampton)

Alexis Sanchez (Arsenal)

Phillippe Coutinho (Liverpool)

Nemanja Matic (Chelsea)

Eden Hazard (Chelsea)

Diego Costa (Chelsea)

Harry Kane (Tottenham)

6 piłkarzy Chelsea :) tyle w temacie.

Aguero powinien być zamiast Costy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...