Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Ems V57 - NIEAKTUALNE!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Ale się przydaje, jest o wiele szybsza reakcja na potki itp.

Stupid monsters co powoduje?

Jest napisane w pierwszym poście, powoduje to że gdy uderzysz moba, to ten nie zainteresuje się tobą i nie będzie do Ciebie leciał. Przydatne na Zakumie, bo wtedy Zakum nie rzuca na Ciebie buffów i stunów ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu u nie których działa nd summon a u innych nie? u mnie np. nie działa..

właczam goodmode potem demi i wszystko działa, nastepnie uruchamiam summona i nic :/

Opublikowano

ale co konkrentnie? trainer? ja mam ten v1.4 i bybassa z tego topicu..

uruchomiłem przed wejsciem na postac i po wejsciu do gry i nic wszystko działa oprocz nd summona ://

a jak to w ogóle wyglada.. jak zaznacze nd summon to po pierwszym uderzeniu sie to pojawia i zamiast jednego potwora uderzam kilka czy jak?

Opublikowano

@up to ciekawe jakim cudem ci nie działa jak wszystkim chodzi . Wali 3 potworki ale bardzo szybko

Kto ma nick w grze KapitanDupa ??? Bo to ktoś na bank z naszych

:P

Opublikowano

Ban od GM'a = perm.

Ban od systemu (a/b) = 30 dni.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

gdzie haxic na 37? :s Jestem w ludibrium ale słabo coś idzie...

#edit

:O

Sry w złym temacie...

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Po tym ich dzisiejszym "emergemency" server checku jest błąd z nd summon. Gdy włączam tą funkcję, po chwili kicka mnie z gry i muszę od nowa się logować, ale maple story mi nie wyłącza. Jakbyś mógł to napraw to.

Opublikowano

Ja bana dostalem na moim maine na wolf spderach nie chodzcie tam zlapia was ...

Teraz gram na dementhosie . A tak to get server checka to mniej wiecej ile tzreba bedzie czekac na nowego scrypta 2-3 patche?

Opublikowano

No niestety ND Summon Patched, myślę że na zawsze :( Albo wyjdzie jakiś nowy sposób, albo nigdy nie użyjemy już NDS'a :( Bądźmy dobrej myśli :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
No niestety ND Summon Patched, myślę że na zawsze :( Albo wyjdzie jakiś nowy sposób, albo nigdy nie użyjemy już NDS'a :( Bądźmy dobrej myśli :D

ja widzialem juz ludzi z NDS na wolf spiderach wiec mysle ze jest juz jakis sposob xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...