Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Ems V57 - NIEAKTUALNE!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kacye

Mozes umiescic tu tego tuta z mpc bo niektozy nie mają konta na mpc

@Tomek95PL

Napisal to bez przecinka i zrozumialem to troche inaczej xP

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam nie miałem styczności z tymi hakami i przed chwilą dostałem bana.. ^^ zamiaruję założyc nowe konto ,lecz może mi ktoś powiedziec jej opcji do cheatowania używac? I jaką klasę zrobic?

Opublikowano
Ja tam nie miałem styczności z tymi hakami i przed chwilą dostałem bana.. ^^ zamiaruję założyc nowe konto ,lecz może mi ktoś powiedziec jej opcji do cheatowania używac? I jaką klasę zrobic?

chyba nie ten temat

"Odpowiedzi Na Nurtujące Was Pytania. Rozwiązanie Waszych Problemów Tutaj! " tam bym to napisal

Opublikowano

Jedno "zazalenie" do irokushou. czemu zamykasz wszystkie tematy a swojego nie zamkniesz?

moim zdaniem temat juz dawno powinien byc w koszu. trainer dostal patcha i koniec, kosz dla tematu i dowidzenia. zrobisz nowy trainer zrob nowy temat:

prosze o kosz dla tematu i o zabranie kid-moda iroukushowi bo zachowuje sie jak dziewczynka ktora dostala lalke barbie i nie wie co ma z nia robic

Opublikowano

@up

HAHAHA rozjebales mnie kolo , jestes genialny , xD raczej temat nie jest do kosza wiekszosc hackow z tego trainera dziala , przynajmniej u mnie , temat moglby byc zamkniety ale chyba od tego jest mod zeby decydowac nad takimi rzeczami :D;)

Opublikowano

Nie zamykam, bo jakoś najwięcej ludzi go używa i ma dużo pytań więc nie widzę potrzeby zamykania ;) Zamknę jak będzie nowy patch :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Jest obecnie jakis bot z funkcja auto potowania?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Jest i to bardzo dużo ;) Wejdź na MPC.com, na pewno coś dla siebie znajdziesz, polecam FD Bota od Wiw3k'a ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Jedno "zazalenie" do irokushou. czemu zamykasz wszystkie tematy a swojego nie zamkniesz?

moim zdaniem temat juz dawno powinien byc w koszu. trainer dostal patcha i koniec, kosz dla tematu i dowidzenia. zrobisz nowy trainer zrob nowy temat:

prosze o kosz dla tematu i o zabranie kid-moda iroukushowi bo zachowuje sie jak dziewczynka ktora dostala lalke barbie i nie wie co ma z nia robic

Ehh... Dawno się tak nie uśmiałem jak po przeczytaniu Twojego posta. W tym trainerze nie działa tylko NDS, ale to nie jest nic strasznego bo teraz żaden public scrypt nie działa (jeżeli wiesz co mam na myśli pr0 hax0rze).

Opublikowano

@Up

Działa tylko, że albo dostajesz D/C po chwili, albo bana, nie wiem jak jest ze sposobem No Damage Show + NDS to może działać ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ostatnio widziałem kolesia który używał vac'a na ariancie, na nie latających mobach... Wie ktoś może jak? O ile pamiętam nie był to calkowicie vac który ściaga calą mape w jedno miejsce, ale wszystkie poby na aktualnym podeście zlatywały w jedno miejsce, gdzie hax stał i je tłukł, jak? Co to za cheat

Opublikowano

@2xup

Obecnie jedyny vac na all mobki to Pvac = passive ;) z góry ci mowie ze go nie zrobisz;*

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano
@2xup

Obecnie jedyny vac na all mobki to Pvac = passive ;) z góry ci mowie ze go nie zrobisz;*

czemu zakladasz ze go nie zrobi moze jest zdolny ;>

tak btw zawsze po wszystkich powtarzasz ?

Opublikowano

@up

ofc ze tak: ) jestem echem twojego umyslu ;)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

1.Wlaczasz ems ale nie naciskasz Play

2.Wlaczasz winject (jak masz viste uruchom jak adm.)

3.Na gorze wybierasz proces maple a na dole szukasz bypass.dll.

4.Klikasz inject (+) , jak bedzie done wylaczas winjecta.

5.Wlaczasz trainera, naciskasz play i wio

20db460f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...