Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Ems V57 - NIEAKTUALNE!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

www.filefront.com/14837923/Nipasd%27s%20Trainer.rar

Jest to trainer z tego tematu www.gamekiller.net/europe-maple-story-hacks-bots/30015-working-nds-trainer-more.html

dla tych ktorzy z jakiejs przyczyny nie moga sie na gk zalogowac

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dziala ale nie oplaca sie.. zabije 3 moby i na nowo trzeba go zalaczac ;/ tamten byl lepszy... czy daloby sie zrobic tak jak kiedys? ;p

Pomocnik
Opublikowano

@up

2x@up widze ze wy do luksusu przyzwyczajeni ze da ktos trainera to jeszcze on musi byc taki i taki ... nie za dobrze by wam bylo ? pisalem wczesniej ze w tym trainerze zadnej rewelacji nie ma a komu sie on przyda to przyda...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Ten trainer wyzej podany , trzeba najpierw bypasowac czy odrazu launch i wybieram? Bo jak zrobilem launch i na test zalaczylem PIN una to nie dzialalo. (chyba ze tylko pin nie dziala)

Opublikowano

Trzeba bo CE jest na czarnej liście HS'a. Czyli jakikolwiek Trainer zrobiony za pomocą CE będzie wymagał Bypassa ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up

Ofc ;) i nie na blackliscie tylko jego proces jest "zakazany" przez HS'a xD

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

gdyby ktos powiedzial jak zwiekszyc zasieg summonowi? przez zmiane wartosci w skill.wz tak jak kiedys sie robilo by atakowac wszystkie potwory na mapie teraz po pierwszym ataku dostaje se d/c

Opublikowano

Pewnie zmieniłeś MobCount, jedyny który działa to 3 czyli seryjny ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Fajnie jakby ktos zrobil opcje zeby przyciagalo potworki do postaci , bo kiedys takie cos bylo a teraz tego nie widze :/ .

@edit

Jakby ktos mial link do dzialajacego programu o dzialaniu ktory przedstawilem wyzej , to prosilbym o linka i wytlumaczenie jak sie tym obsluzyc .

Opublikowano
Fajnie jakby ktos zrobil opcje zeby przyciagalo potworki do postaci , bo kiedys takie cos bylo a teraz tego nie widze :/ .

@edit

Jakby ktos mial link do dzialajacego programu o dzialaniu ktory przedstawilem wyzej , to prosilbym o linka i wytlumaczenie jak sie tym obsluzyc .

nazywa sie to Vac. ale niestety juz to niedziala tzn jest to autoban , bez a/b jest tylko na latajace potwory , znajdziesz go w temacie "Potrzebujesz Patchera? Poproś O Niego Tutaj" .

na przyszlosc takie pytania zadawaj w temacie "Odpowiedzi Na Nurtujące Was Pytania. Rozwiązanie Waszych Problemów Tutaj!"

@down

wiem zedytowalem posta ... :D zanim pojawil sie twoj

Opublikowano

@2up

up sie troche myli bo vac działa na latające potwory , jak chcesz taki wejdz w temat " potrzebujesz patchera ? popros o niego tutaj " jest tam svac na gryphony kika bee i crowy

Opublikowano

@up

Wątpie żeby dało się zrobić nodelay na Savage Blow aczkolwiek można spróbować... A tak po za tym to nie ten temat.

tomek95pl.gif
Opublikowano

@Up

Nie można, nawet nie ma co próbować ;) Skill kontaktowy :P

nazywa sie to Vac. ale niestety juz to niedziala tzn jest to autoban , bez a/b jest tylko na latajace potwory , znajdziesz go w temacie "Potrzebujesz Patchera? Poproś O Niego Tutaj" .

na przyszlosc takie pytania zadawaj w temacie "Odpowiedzi Na Nurtujące Was Pytania. Rozwiązanie Waszych Problemów Tutaj!"

Wiesz powiedzenie Vac nic mu nie pomogło, Vac'ów są różne rodzaje(fVac, pVac, ZZVac, Dupex itp.), jedyny działający to tak jak powiedziałeś sVac, a na 100% wszystkie nie są A/B, bo są jakieś działające tyle że private :|

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
@Up

Nie można, nawet nie ma co próbować ;) Skill kontaktowy :P

Wiesz powiedzenie Vac nic mu nie pomogło, Vac'ów są różne rodzaje(fVac, pVac, ZZVac, Dupex itp.), jedyny działający to tak jak powiedziałeś sVac, a na 100% wszystkie nie są A/B, bo są jakieś działające tyle że private :|

czyli nie dostepne dla niego ...

a pytal jak sie to nazywa to mu powiedzialem ze Vac

Opublikowano

Pvac nie jest a/b jesli go dobrze zrobicie ;) polecam TuTa z mpc.com ") xD

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...