Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Ems V57 - NIEAKTUALNE!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A u mnie znów cos nie gra. Robie wszystko dobrze: Trainer->Launcz Maplestory.exe(bez PLAY)-> bypassuje->ustawiam hacki. Wchodze do gry i albo mi w ogole nie dzialaja, albo mnie wywala i pisze ze wykryło hacka. I mam pytanie. Mianowicie czy połączenie Instant dropu i dEMI i użycie skilla typu Magic Claw powoduje DC? Bo jak włączam wyzej wymienione opcje to mi zabiera 15 hp az umre...

Opublikowano

@overshot tak bywa demi może być używane tylko z summonem lub ifritem , moge spróbować zrobić Dem dla magic clawa jak mi się uda to dam znać

:P

Opublikowano

@overshot tak bywa demi może być używane tylko z summonem lub ifritem , moge spróbować zrobić Dem dla magic clawa jak mi się uda to dam znać

@edit wybaczcie za double posta coś się musiało zjebać

Opublikowano

Omg! Magic Claw to atak nie masowy czyli DEM'a na niego nie zrobisz i z tym nie ma co dyskutować ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
[ENABLE]

Alloc(FixTimeOF,20)

Alloc(FixTime,20)

Alloc(NoDelaySummon,128)

Alloc(NoDelaySummon1,128)

Alloc(NoDelaySummon2,128)

Alloc(NoDelaySummon3,128)

NoDelaySummon:

cmp dword ptr [NoDelaySummon2],10

jnl 006762e4

mov eax,008afeeb

jmp 006762c4

NoDelaySummon1:

jne 006779e7

inc [NoDelaySummon2]

jmp 00677acd

NoDelaySummon3:

call 007dd921

mov [NoDelaySummon2],00000000

jmp 007dbc63

00676270:

jmp NoDelaySummon

nop

nop

nop

nop

00677AC7:

jmp NoDelaySummon1

nop

007DBC5E:

jmp NoDelaySummon3

FixTime:

add [FixTimeOF],2710

mov eax,[FixTimeOF]

ret

006779A2:

call FixTime

[DISABLE]

00676270:

db 7f 72 8b 83 b4 00 00 00

00677AC7:

db 0f 85 1a ff ff ff

007DBC5E:

db E8 BE 1C 00 00

dealloc(FixTime)

dealloc(FixTimeOF)

scrypt dziala tylko trzeba resummonowac...

Opublikowano

@3x up nie ten temat

@2x up tak się zapytam co ile trzeba resumonować ???

@up to nie jest takie łatwe bo scrypt na nds to zagatka nie które dają a/b a nie które nie więc jeśli jesteś taki mądry to zrób raainera bez a/b

Opublikowano

@Booodzioook

Niestety ND na Double Stab nie działa, skill kontaktowy i jest error kiedy się go używa ;)

@pr0haxor

Dzięki za skrypta, wwaliłem go do trainera, ale nie testowałem ;) Ktoś musi to właściwie przetestować(resummonowanie ja bym ustawił na 500milisekund).

Dodano trainer w wersji v1.5, dodano nowy skrypt na No-Delay Summon.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@iRoku

scrypt dziala. koles z mpc.com co go zamiescil pisal ze cisnie juz 4h na tym scrypcie i 0 dc 0 bana. sam sprawdzalem to lipa jest z tym resummowaniem bo summon walnie gora 2-3 razy i juz nic nie robi a tak caly czas resummonowac to do dupy z takim haxem ;p

Pomocnik
Opublikowano

Jak sie komus chce to niech poszuka na gk trainera co po 20 attackach summona trzeba go resummonowac ;] ja juz na nim jade ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

@up zeby mi sie jeszcze chcialo ;p linka na priv Ci wyslalem ;]

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomocnik
Opublikowano

www.gamekiller.net/europe-maple-story-hacks-bots/30015-working-nds-trainer-more.html

Lecz nie oczekujcie od tego trainera rewelacji jakiejs ;p

Opublikowano

@2x up możesz przesłać tego trainera na emaila ( odałem ci na pq )

@iroku wywal tego trainera bo tylko bana dostałem jak resumonowałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...