Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Ems V57 - NIEAKTUALNE!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omg. kolego bot jest to program ktory sam atakuje, sam lootuje itd. potrzebujesz tez trainera albo zedytowac pliki .wz . najlepiej poczytaj troche forum a znajdziesz odpowiedzi na Twoje pytania. A i nastepnym razem pisz w temacie "pytania problemy..."

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zeus jeszcze jeden taki post z domaganiem się o pomoc to dostaniesz warna. Popracuj również ze słownikiem.

Btw.

Czyli all te nowe skrypty banują? A zbieraliście loota kiedy używaliście NDS?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Z takimi ustawieniami dostałem bana po 1 minucie w dungeonie na świniach ;]

beztytuuelyr.jpg

@edit

I nie attakowałem niczym oprócz NDS ani też nie zbierałem dropa nawet klawisze sobie odłączyłem żeby przypadkiem nie wcisnąć.

Prohaxior robię sobie 7 konto i sprawdze ten twój bo Iro~~ scrypty już mi 5 kont zbanowały :/

Opublikowano

Ok, jeśli tak to wydaje mi się, że temat nie jest potrzebny. Zamykam. Jak znajdę jakiś nowy skrypt albo jakoś przerobię trainer to znów otworzę ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...