Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Ems V57 - NIEAKTUALNE!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
demi + blink goodmode + uzycie jakiegos czaru = ban, to sie zgadza (gora 10min i po koncie)

a w ogóle nie wiem po co komu te demi skoro mozesz zabijac tylko jednego potwora bo nie mozesz uzyc np. slash blash bo zaraz ban?? lepiej na tym wyjdzie legalne granie.. no chyba ze sie myle..

ps. nie wiem jak wy to robicie ze w jeden dzien nawet 90poziom mozna zrobic :D albo chociazby 50 :/

No taaa to już było mówione że ab jest przez to.

Ale można używać nd summon...

90 lvl to przesada ale 70 tak, tylko nastepnego dnia ban :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@jarzab76

demi nie jest do uzywania ze zwykłymi skillami jest on do uzywania z summonem wtedy nie ma bana na 100% ja dzisiaj zrobilem 60 lvl

Opublikowano
90 lvl to przesada ale 70 tak, tylko nastepnego dnia ban

90 w jeden dzień? Nic trudnego, wystarczy kilka kart 2x expa + wiedzieć jak hackować i gdzie to można wyrobić, a bana się nie dostanie(poprzeczka jest jeszcze wyżej). Ja dzisiaj w 1h wbiłem 30lvl z moim pro ND Summonem(bez 2x epxa) ;)

sory za głupie pytanie ale co to jest ten summon i jak go uzywac z demi? wszystkie haki znam oprócz tego

summona :/ dawno nie grałem wiec...

ND Summon, jak sama nazwa wskazuje Summon będzie walił wszystkie moby bardzo szybko, wystarczy mój trainer i postać KoC z Summonem, poczytaj więcej i będziesz wiedział o co chodzi ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Summon to taki mobek który atakuje jest on na każdym koc'u.

hmmm jak go używać odpalić trainera i jechane :)

Ja wczoraj wbiłem 30lvl w 1h bez 2x exp i w 2h 45lvl z 3 kuponami (2x exp 30 min)

Wie ktoś jak można zdobyć więcej takich kart? (nie wydając zł)

iRokushou możesz mi dać rozpiskę gdzie botować z twoim trainerem od 53WA ? PRV

Opublikowano

Tych kart nie da się już dalej zdobyć, za dobrze by było ;) Aż tak hojny Nexon nie jest.

Ja mam 68 WA na Demethosie, od właśnie 53 lvl'a zaczynałem expić z ND Summonem już na WS, super exp, polecam ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A czy FW może używać Magic guard gdzy haczy ? (nds+demi+bgm ...)

@down

Mag ma mało hp a jak chce iść na ws to pierwszego hita dostajesz -.^ mag ma na 55lvl 840hp a ws walnie za 1700+/-

I mam pytanie do iRokushou od którego mogę iść na zaka WA ? i jaką mieszankę "Hax'ów" lepiej używać :>?

Pomocnik
Opublikowano

o.0 po co ci magic guard jak masz bgm ?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

siemka

przetestowalem hacka jest super

biezesz zalacczasz maple ale nie dajesz play otwierasz winject u gory dajesz maple story na dole bypass i dajesz winject+ potem wylaczas winjecta i zalaczasz trainera dajesz blink goodmode nds summona i najlePiej demi wtedy ci wszystkie itemy wydropione wypadaja pod ciebie. jezeli dobrze zagospodarujesz czas na dobrych potworach to w ciagu pol godziny 30lvl pevvny. ja mam 56lvl w ciagu 5godzin dzieki iRokushi jestes najlepszym hackerem jakiego znam. pol godziny po patchu miales juz trainera zrobionego i patchera

WIELKI SZACZUN STARY CZAPKI Z GLOW PANOWIE

Opublikowano

jak mozna zedytowac item filter z tego trainera? chodzi mi zeby dodac pare itemkow np. subi bo jak cisne na bocie na ws to przychodza nobki wywalaja subi zeby mi use zapelnic i czekaja na ilbi...

Opublikowano

@up a gdzie dropisz ilbi ??? bo poszukuje jakiegoś dobrego miejsca . Miałem tak samo na steely nie lubie noobów ( skurwieli ) myślą że można wykorzystywać haxorów

:P

Opublikowano

@up

staram sie na ws tylko wkurzyc sie mozna bo np. dzisiaj rano postawilem bota poszedlem do szkoly wracam a tam full eq i full use w jakis smieciach czyli bronie na 1 lvl a w use subisy potki dupne itp... trzeba jakiegos item filtera przerobic....

Opublikowano
@up

staram sie na ws tylko wkurzyc sie mozna bo np. dzisiaj rano postawilem bota poszedlem do szkoly wracam a tam full eq i full use w jakis smieciach czyli bronie na 1 lvl a w use subisy potki dupne itp... trzeba jakiegos item filtera przerobic....

Ws czyli ??? powiedz bo ja nie zabradzo w skurach w ms jestem

@Edit Wolf spidery no tak ale ze mnie koles a od ktorego można tam expic kocem ???

:P

Opublikowano

I mam pytanie do iRokushou od którego mogę iść na zaka WA ? i jaką mieszankę "Hax'ów" lepiej używać :>?

Thx^

iRokushou a od którego WA dam rade zabić zaka?

Opublikowano

Możesz używać MG bo to nawet wskazane, na żadnego spota nie wejdziesz, a to że MG to nie jest skill atakujący można go używać z dEMI.

WA na Zaka, będziesz miał bardzo ciężko, ja swoim FW(101lvl, hity po 6-9k) waliłem Anego(7x mil HP) w 30min, a Zak ma o wiele więcej. Wg. mnie to strata czasu. Jakie hacki, ofc NDSummon, dEMI, BGM, SuperTubi i StupidMonsters(to musisz mieć obowiązkowo) ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Pomocnik
Opublikowano

Stupid monsters co powoduje?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...