Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Ems V57 - NIEAKTUALNE!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eMS v57 Trainer by iRokushou

trainer.png

Funkcje które zawiera:

- Pin Typer - Możesz wpisywać PIN za pomocą klawiatury(nie wyskakuje okienko do wybierania myszką).

- Pin Unrandomizer - Cyfry w ekranowej klawiaturze przy wpisywaniu PIN'u są poukładane.

- Super Tubi - Bardzo szybko podnosisz loot.

- Item Filter - Z mobów nie wylatują ETC, przydatne przy botowaniu bo nie zapełni Ci się zakładka ETC w Inventory. Dodane są wszystkie ETC które wylatują z potworów.

- BYOR(Bring Your Own Rope) - Możesz wejść wszędzie na linę.

- Instant Drop - Po zabiciu potwora loot nie wylatuje w górę tylko ląduje od razu na ziemi.

- Fall Through Floor - Możesz zeskoczyć wszędzie w dół(np. tam gdzie nie mogłeś wcześniej zeskoczyć Jump Down'em, bo np. było za wysoko).

- Stupid Monsters - Gdy uderzysz potwora to on nie próbuje Cię uderzyć(przydatne na Zakumie, bo wtedy Zakum nie rzuca na Ciebie buffów).

- Pet Item Vac - Pet zbiera loot z całej mapy(lub ze swojej najbliższej odległości).

- dEMI - Cały loot z potworów wypada pod tobą.

- uEMI - Prawie to samo co dEMI, działa na troszeczkę innej zasadzie. Polecam tego używać.

- Blink Godmode - Potwór raz Cię uderzy, a potem już jesteś nietykalny(mrygasz jak po zadaniu hitu od potwora), resetuje się na każdej nowej mapce.

- No Delay Summon - Summon atakuje bardzo szybko, wymaga resummonowania co jakieś 1.5 - 2 sekundy, pod żadnym pozorem nie można wtedy zbierać lootu, używać z uEMI, No Damage Shown i Blink GodMode.

- No Damage Shown - Nie widać naszych hitów.

- ZZ Vac - Inaczej Zero Vac, Vac na wszystkie moby, ściąga je w miejsce o koordynatach x=0, y=0 na mapie, wolno używać tylko z Summonem. Może A/B'ować albo i nie.

Download:

- eMS v57 Trainer by iRokushou v1.6 - FileFront

- eMS v57 Trainer by iRokushou v1.6 - Mediafire

- Bypass

Credits:

- iRokushou z www.MPCForum.pl za zrobienie trainera i wyszukanie skryptów.

- Bug1 z www.MPCForum.com za zupdate'owanie skryptów i ich wystawienie.

- BosBeer i Jonny99/Guadostar za najnowsze skrypty.

Historia wersji:

- v1.1 - Dodano Pet Item Vac.

- v1.2 - Dodano Block HP/MP Regen.

- v1.3 - Dodano drugi skrypt na ND Summon. Dodano nowy link do Bypass'a. Dodano drugi link do Trainera.

- v1.4 - Usunięto nie działające skrypty, dodano nowy skrypt na ND Summon.

- v1.5 - Dodano nowy skrypt na ND Summon(wymagający resummonowania).

- v1.6 - Dodano nowy skrypt na ND Summon(wymaga resummonowania, nie wolno zbierać lootu podczas używania, resummonować co 1.5 - 2 sekundy, uEMI, No Damage Shown, ZZ Vac - Zero Vac.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 284
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Testowałeś czy nie ma a/b?

@alldown

Już go tak nie wychwalajcie, bo adresy już miał, a trainer w CE to chwila roboty.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@mateq to jego trainer i chyba testował tak to by mu ludzie bluzgali na pw

@iroku tak szybko trainer , niezły kolo jesteś . Dzięki za trainer . Masz może taki scrypt że summon walnie max ile masz w mobcount i potem muszisz resumonować żeby dalej walił ??

:P

Opublikowano

iroko wymiatasz xD przyda sie i to bardzo nawet lepszy trainer niz z 56 xD

wszystko nie ab ??

@down

nie działą nd summon lol wcale nie wali , a reszta zdaje sie ze dziala

Opublikowano

Działa wam to?

Mi się maple E dopiero pobiera :D

Szacun Dla Ciebie iRokushou

(Jak to się odpala :P)

Grama globalu a tam haki nie powalają ;<

Opublikowano

Pierwsze 9 hacków na pewno działa(działały też w poprzedniej wersji, więc A/B nie powinno być), ostatni też działał w poprzedniej wersji, nie wiem jak tylko z tym ND Summonem, nie mam nawet gdzie to sprawdzić ;)

@Edit

ND Summon nie działa, trzeba poczekać na jakiś nowy skrypt, sprawdzałem w komentarzach na MPC.com, reszta działa na pewno ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wszystkie hacki działają ślicznie oprócz Nd summon ... poprostu summon jest ale nie zadaje hitow

@down

Pewnie jestes taki mądry ze bypassa nie włączyłeś a bypass taki sam jak z ver 56

Opublikowano

nieźle poużywam se go xD tylko:/ mam to samo skrypty miałem robić ale mnie wyprzedziłeś dobry jesteś Gz eh... ten NDS to i tak dużo nie potrzebny bo tak też ujdzie z lvlem

Opublikowano

Mi dzialaja wszystkie opcje oprucz Pin Unrandomizer dziala mi nd summon ale atakuje tylko 3monstery ;/ mam tego bypassa

Jesli bys znalazl ND summon co atakuje wiecej monsterrow niz 3 prosil bym o edycje trainera gdyz ja nie umiem.

Opublikowano

Skrypty to z mpc.com załatwił i robił to 5 minut masz poradnik możesz robić nawet sam trudności tylko ze skryptami ale to lecisz na gk czy tam mpc i masz.Ej macie takie trainer i jeszcze bypass chcecie.

Opublikowano

Widocznie GM Cię zauważył, albo włączyłeś BGM i waliłeś z ND Skilla albo(:D) włączyłeś dEMI i waliłeś normalnymi skillami :0

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Miałem BGM, dEMI, stp mnstr, filter i tubi... Waliłem normalnie z łuku, tzn na bgm waliło mi ręcznie, więc miałem coś położone na ctrl i summon nawalał, nie używałem żadnych skilli;/

Opublikowano

Looool, dEMI + BGM + Zwykły skill = 100% Ban, ile to razy już było na forum poruszane, że dEMI w połączeniu ze skillami banuje -.-

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Zwykły w skill w sensie że zwykły atak np pojedynczy strzał z łuku? Czy nawet jak summona wezwe to dostane bana? ;d

@edit

26 Windbreakera, dużo nie straciłem : p

Jaki masz nick na EMS jesli grasz ? ;p

Opublikowano

Jeżeli używasz zwykłych skilli w połączeniu z dEMI jest ban, można go używać z Summonem, bo wtedy nie ty atakujesz, tylko summon ;) Jaki lvl straciłeś(nie pisz nowego posta tylko edytuj stary)?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...