Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, ten licznik rzeczywiście jakiś dziwny jest.

Godzina prawie 1:30 a mi pokazało online graczy 133, odświeżyłam stronę po minucie i nagle 116? Potem znów odświeżyłam po 2 minutach i mam 127 pokazane.

Są większe serwery od tego i nie mają o tak późnej godzinie tyle ludzi online...zresztą dziwne jest żeby tyle ludzi nagle się wylogowywało i wchodziło po minucie bądź dwóch.

Ogólnie to server jest całkiem niezły ale bez rewelacji, jeszcze ten hejt na admina daje do myślenia.

58815786.jpg

Opublikowano

Serwera nigdy nie polecałem i nigdy tego nie zrobię. Nie mogłem sobie jednak Santrielku odmówić zamknięcia ci kolejnego TS. Reinor.pl został zamknięty, gitgames dziś o godz. 01:34 w nocy też odszedł...

Obiecałem Ci, że nie zapomnę o tobie - ja obietnic dotrzymuję.

swU5g.jpg

Inkscape 2 : 0 Pajac Santriel

Opublikowano

Co jest? Server nie dziala. Wpisuje login i haslo loguje sie i wyskakuje ze brak dysku w stacji Wloz dysk do stacji D:.

@Edit:Ok, Dziala. Ale dlaczego server off?Kiedy bedzie on?

Opublikowano

Co jest? Server nie dziala. Wpisuje login i haslo loguje sie i wyskakuje ze brak dysku w stacji Wloz dysk do stacji D:.

Na 75% masz płytę jakąś w CD-ROM. Wyjmij ją ewentualnie restart PC.

Opublikowano

wloz obojetnie co do napedu cd-rom i wlacz gre

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

50% Z PandoraMT2 :] Juz wszystko ukradles , jeszcze idz na extreme mt2 i na Dragon mt2 bo juz nie masz czego krasc ?

Opublikowano

Mimo, że to serwer Erontrona a wszyscy wiemy jak to z nim było (lub nie(?) nauczyłem się nie wierzyć głupotom na YT) to i tak polecam serwer. Grałem na nim prywatnie długi czas, i jest baaardzo dobry ;-)

Opublikowano

Santriela obecnie nie ma i to moge potwierdzic na 100%, ale jak wróci to wszystko będzie działało poprawnie. W koncu jest on też człowiekiem i nie musi czuwac ciagle nad servem.

Pozdrawiam Diego

qca1j1.jpg

Opublikowano

Kiedyś grałem na serwerze, na początku serwer wydawał mi się dobry lecz po pewnym czasie moja opinia się zmieniła z mniej ważnych powodów i od tamtej chwili nie zalogowałem się na serwer ^^

Opublikowano

zapraszam, w kalendarzu eventowym eventy zapowiedziane do konca roku

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...