Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakim cudem nie działa mi reinor, a zaś innym graczom działa? Strona ani forum też nie działa nawet nie mogę od nowa pobrać. Santriel odpisz przynajmniej na PW.. Nie piszcie, że pewnie wbiłem 30 lv i mam wielki problem. Nie, nie wbiłem 150 i lipa.

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego?

Poniewaz Administrator serwera kradnie grafike z zagranicznych stron prywatnych serwerow Metin2.

Nie potrafi napisac przynajmniej dwoch konkretnych zdan. Wywnioskowac mozna ze jego przygoda skonczyla sie w gimnazjum.

Rowniez moge dodac ze Administrator tego serwera odpisuje "pierdo****em" a nie konkretnymi wypowiedziami.

Jaka Administracja = Taki serwer

Opublikowano

Nie mam zamiaru komentować negatywnych komentarzy o założycielu czy też o serwerze bo SĄ ŻAŁOSNE .

Zapraszam tylko na konkurs ,, Filmowo - Komediowo " który organizuje JA .

Do wygrania jest dużo smoczych monet na serwerze Reinor .

Więcej informacji znajdziecie w tym temacie na naszym forum :

http://reinor.pl/forum/index.php?/topic/3468-filmowo-komediowo/#entry20634

Pozdrawiam graczy z serwera , Kelevra .

Opublikowano

[TeamSpeak3 Reinor.pl] Serwer tymczasowy

• Serwer Adres : 188.165.154.149
  • Port : 6350

Pełny Adres : 188.165.154.149:6350

Śmiało możecie korzystać z tego serwera , jest on w pełni zrobiony pod nasz serwer / forum .

Opublikowano

Grało sie cąłkiem fajnie, ale rezygnuję. Serwer co chwile pada, tylko czekać aż zostanie wyłączony na amen.

Pozdrawiam

hahaha, serwer nie padl ani razu od przeszlo 2 miesiecy

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Ty ośle, to wyjaśnij czemu SuperNiebo padło, a top 1 gracz nie dostał Xbox360, dlaczego Turisas padł? NIE MIELI GRACZY TY IMBECYLU TO ODRAZU WYŁĄCZAŁ SERWER I ROBIŁ NOWY. To nie prawda co gada ? zobacz posty tego idioty jak się śmiał, że rozjebie ten i ten serwer, albo jak próbował dopiec włascicielowi Theoden.pl bez powodu. Lepiej byś ty poszedł do kibla i sprawdził czy cię tam nie ma.

xnzn.jpg
Opublikowano

Dobra teraz ja się wypowiem.

Grałem kiedyś na tym serwerze.

Grałem i grałem..

Po jakimś czasie mi się znudził.

a teraz wystawie opinie

Wogóle wszystkie wierzchowce stroje itp:10/10 bo grałem na większości serwerów nawet nie Polskich i nie było takich kostiumów.

Serwer Fajny ale jak ktoś gra tak jak ja po 8h to sie szybko nudzi.

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer trochę nudny żeby zarobić na eq na małych lvl'ach trzeba siedzieć po 3-4 h w v2 i dropać kasę kiedy wszędzie pełno kidów lata i zabierają spota . ( Ale to tylko moje zdanie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...