Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to jeden wielki syf, administracja ładnie przegięła. Kolejne info, że dziś wystartuje.

To już lepiej zamknijcie temat i powiedzćie, żeby nie czekali.

Zmarnowaliście tylko nam wszystkim mase czasu, pozdrawiam ;-)

sygnae.png

Opublikowano

e tam . jak nie wystartuje i to wtedy al pojdzie na gorgony ;D

ten gorgony to jakies scierwo, tyle chujstwa najebanego

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Jak dla mnie to jeden wielki syf, administracja ładnie przegięła. Kolejne info, że dziś wystartuje.

To już lepiej zamknijcie temat i powiedzćie, żeby nie czekali.

Zmarnowaliście tylko nam wszystkim mase czasu, pozdrawiam ;-)

Powiem Ci tak , prawie kazdy polski server startowal z opóźnieniami , bugami , Lecz pomysl co lepsze , wczesniej start wieej bugow , czy poczekac i mniej sie wkurzac . A no ale Przecierz wiekszosc tu osob jest to napalona grupa 14 latkow ktore czekaja 24h przed Kompem az server ruszy , a jak cos niewyjdzie to odrazu placz i hejtuja... . Ale takie zycie.. Spokojnie poczekajcie ..

Opublikowano

Powiem Ci tak , prawie kazdy polski server startowal z opóźnieniami , bugami , Lecz pomysl co lepsze , wczesniej start wieej bugow , czy poczekac i mniej sie wkurzac . A no ale Przecierz wiekszosc tu osob jest to napalona grupa 14 latkow ktore czekaja 24h przed Kompem az server ruszy , a jak cos niewyjdzie to odrazu placz i hejtuja... . Ale takie zycie.. Spokojnie poczekajcie ..

No przepraszam. Ava*onV2 wystartował co do sekundy, bez żadnych opóźnień i lagów. Z tego co pamietam to Re*nor chyba też wystartował co do minuty, lub to była Ra*ia, więc nie mów że każdy ma opóźnienia.

Opublikowano

Ludzie, poczekajcie jeszcze te 40minut. Jesli nikt z administracji nie dam jakiegoś głosu, jakiegoś info do max 14:10 wtedy będziemy mogli uznać server za nie wypał.

Informuję iż rejestrujemy sie z Firefox'a, poniewaz wiele osob rejestruje sie z GOOGLE CHROME i marudzą...

Opublikowano

Ludzie, poczekajcie jeszcze te 40minut. Jesli nikt z administracji nie dam jakiegoś głosu, jakiegoś info do max 14:10 wtedy będziemy mogli uznać server za nie wypał.

Informuję iż rejestrujemy sie z Firefox'a, poniewaz wiele osob rejestruje sie z GOOGLE CHROME i marudzą...

Na Ts3 Info było, że serwer na 100% wystartuje, nawet sama Niko to pisała, jest też info, że start będzie zaraz po tym, jak pobierzemy sobie klienta, żeby nikt nie narzekał na niesprawiedliwość łącza.

Opublikowano

Piszecie takie bzdury, a i tak jestem w pełni świadomy, że zagracie na serwerze. Jest on dobry, czekajmy aż wystartuje. Krok już jeden podjęty, włączona rejestracja, na mozilli śmiga jak szalona.

Klient aby do pobrania i możemy grać, dajcie im chwile czasu, jest to w pełni ogarnięty team.

@down

Jak nic więcej oprócz prezki jest dobre, to co Ty tu jeszcze robisz? Wyjdź z tej prezentacji i nie pisz więcej debilnych postów.

Ja zagram, choćby miał wystartować nawet w piątek następny i git.

Opublikowano

Piszecie takie bzdury, a i tak jestem w pełni świadomy, że zagracie na serwerze. Jest on dobry, czekajmy aż wystartuje. Krok już jeden podjęty, włączona rejestracja, na mozilli śmiga jak szalona.

Klient aby do pobrania i możemy grać, dajcie im chwile czasu, jest to w pełni ogarnięty team.

Prezentacja jest dobra, nic więcej.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

A teraz patrz. Gdy wydaje się prezentację na forum i podaje dokładną date co do godziny, to można śmiało stwierdzić, że nie ma żadnych bugów etc. i jesteśmy przygotowani na start, a jeżeli administracja przesuwa start parokrotnie, to możemy myśleć, że administracja jest nie profesjonalna. Nie chodzi mi tylko o mnie. Straciliśmy nasz cenny czas, jest weekend chciałem pograć, a okazało się, że zmarnowałem 2 dni ;-)

sygnae.png

Opublikowano

Pobrałem clienta z ts'a jak chce go odpalic to nic sie nie dzieje

Haha usun to.

Jakies dziecko keylogery lub inny syf rozsyła -_-

@

DJ na TSie mowi

,,Client za 10 moze bedzie''

Opublikowano

Nie ma jeszcze klienta...

Uzywaj FIREFOXA nie google chrome.

a klient nie miał być gotowy o 9 wtf ? co znowu ?
sygnatura3.jpg
Opublikowano

Nie ma jeszcze klienta...

Uzywaj FIREFOXA nie google chrome.

A co ma piernik do wiatraka ? Google chrome jest o niebo lepsze, a pozatym wszystko działa tak naprawde na silniku google.

@ topic

Zmarnowałem weekend, moglibyście przeprowadzic jakies beta testy otwarte.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...