Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

watpie ze tym razme przerwia , a zreszta oni nie przerwali tylko osobie ktora wrzucala klienta przerwala z jakies tam przyczyny a tym razem przzez ten tydzien napewno sie zabezpieczyli i im nie przerwie

Mieli cały tydzień na wrzucenie clienta i dalej tego nie zrobili... Normalne to to nie jest.

przeciez pisali ze kilient bedzie w czwartek o okolo 20 bedzie klienta jak bys przeczytal powyzsze posty to bys wiedzial
Opublikowano

czy wierzycie ze serwer wystartuje?

wierzymy.

czy wierzycie ze bedzie on najlepszym serwerem?

wierzymy

czy zagracie?

zagramy.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

watpie ze tym razme przerwia , a zreszta oni nie przerwali tylko osobie ktora wrzucala klienta przerwala z jakies tam przyczyny a tym razem przzez ten tydzien napewno sie zabezpieczyli i im nie przerwie

przeciez pisali ze kilient bedzie w czwartek o okolo 20 bedzie klienta jak bys przeczytal powyzsze posty to bys wiedzial

Ale chodzi mi o to że mieli cały tydzień żeby go zuploadować, to że miał być dzisiaj to ja wiem.

Opublikowano

czy wierzycie ze serwer wystartuje?

wierzymy.

czy wierzycie ze bedzie on najlepszym serwerem?

wierzymy

czy zagracie?

zagramy.

Czy wierzycie ze bedzie kiedys client?

Nie wierzymy.

Okay_face.jpg

Opublikowano

Pisali ze bedzie o:

18

przed 19

przed 20

Jak napisza ze bedzie jutro przed 18 tez uwierzysz?

Coz pozdrawiam wytrwałych :>

Mieliscie fajna baze na dobry server. Niestety cos Wam nie wyszło :<

Opublikowano

Pisali ze bedzie o:

18

przed 19

przed 20

Jak napisza ze bedzie jutro przed 18 tez uwierzysz?

Coz pozdrawiam wytrwałych :>

Mieliscie fajna baze na dobry server. Niestety cos Wam nie wyszło :<

jak masz zamiar tak pisac to lepiej opusc ten temat jak masz tak spamic jak inne dzieci

Chce wam tylko uświadomić ze ten serwer jest zwykla fikcją ......

chyba dla cb
Opublikowano

Chce wam tylko uświadomić ze ten serwer jest zwykla fikcją ......

Zapraszam Ts [Pytania] Inku da ci głos i wtedy hmm... ? Nie odezwiesz się ? ...

Pozdro.

13735324352268179080.png

Opublikowano

Dobra hejcie mógłbyś już kur^wa zamknąć modę ? ... Tylko pisać umiesz ??

Wejdź na TS kontakt z administracja jest bardzo duży , tam wszystkiego się dowiesz ...

Za około 20min będzie =) wystarczy czekać...

Ze ja niby hejt? Ja tylko pisze prawde, czysta prawde, a Ty obronco servera nie potrafisz sie z tym pogodzic.

I co na tym TSie? All zmutowani i nie racza odpowiedziec na moje pytania, ignoruja... Nawet ss'a z uploadingu ciezko im wrzucic...

Opublikowano

Ze ja niby hejt? Ja tylko pisze prawde, czysta prawde, a Ty obronco servera nie potrafisz sie z tym pogodzic.

I co na tym TSie? All zmutowani i nie racza odpowiedziec na moje pytania, ignoruja... Nawet ss'a z uploadingu ciezko im wrzucic...

powiem ci dlaczego nie odpisuja na twoje pytania ,bo jak piszesz caly czas ze serwer to zwykla sciema itp.. to administratorzy maja cie w dupie bo im tylko opinie serwera ksujesz ,a zreszta admini napewno maja wazniejsze rzeczy niz wrzucanie ss-ow uploadingu
Opublikowano

Ktos chyba z administracji ma problemy z zegarkiem. Tak jak wczesniej pisalem, mam potwierdzone informacji. Byl temat na forum stworzony przeze mnie to dostalem bana za pisanie prawdy. Administracja nie dam wam dzisiaj clienta i serwer jutro nie zostanie uruchomiony. Tego mozecie byc pewni.

Opublikowano

o sorki , ale nie chce mi się już cytować wszystkich twoich słów , negatywnych oczywiście ;>

Na ts zmutowali ? , KOLEGO TO JEST KANAŁ PYTANIA ;] Siedzą tam 72 osoby , to chyba oczywiste , że byłby spam i takie tam , LOL ?

Jak zadajesz pytania , to mikrofonem , nie spamujesz na czacie ;O

Prosisz o głos i tyle ;X

Po co ci SS ? Nie wierzysz im ? , to po co siedzisz na tym forum ? :>

@@

Klijent o 21:30

Start jutro 17:00

13735324352268179080.png

Opublikowano

powiem ci dlaczego nie odpisuja na twoje pytania ,bo jak piszesz caly czas ze serwer to zwykla sciema itp.. to administratorzy maja cie w dupie bo im tylko opinie serwera ksujesz ,a zreszta admini napewno maja wazniejsze rzeczy niz wrzucanie ss-ow uploadingu

Przepraszam bardzo, gdzie ja napisałem ze server to sciema? Podaj mi cytat :>

Informuje Was tylko iż GA to ,,amatorzy?'' Ciagle na cos zwalaja, jak nie wysla klienta, ciagle zmieniaja terminy itp, ukrywaja prawde. Wyborazacie sobie jak dlugo bedzie stal taki server?

Po co ci SS ? Nie wierzysz im ? , to po co siedzisz na tym forum ? :>

Dzis zmienili 4 razy planowana godzine linku do Klienta. Nie wspomne co bylo tydzien temu... Nie wierze im :> Proste :>

@Koncze z Wami dyskusje. Jesli server wystartuje to zycze Wam high lvli, i dobrego eq :>

Opublikowano

fajne swoje zdjecie dodales :] i kto ci sie nabierze bo od kiedy klienty wrzuca sie na stronkek o nazwie photoblog ??

Weź odpłyń , sam na to wszedłeś , a pierdolisz , że nikt się nie nabierze. Ach , ta gimbusiarnia ..

Opublikowano

.Mówili że o 18. No ale trzeba czekać . Gorzej ze ściąganiem bo mam słabe łącze.

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo, gdzie ja napisałem ze server to sciema? Podaj mi cytat :>

Informuje Was tylko iż GA to ,,amatorzy?'' Ciagle na cos zwalaja, jak nie wysla klienta, ciagle zmieniaja terminy itp, ukrywaja prawde. Wyborazacie sobie jak dlugo bedzie stal taki server?

Amatorzy > "" Co ty nawet nie umiesz zrobić "cytatu ?" , bo musisz używać 2x "," H3h3h3h3hh3h3h3.... Ach ta gimbusiarnia ;#

Będzie stał dłuuuuuuugo ;>

13735324352268179080.png

Opublikowano

nom i co tak jak ostatnio client mia lbyc o 18 teraz nagle 21;30 a o 21;30 okaże sie ze znow mieli przerwanie i bedzie nad ranem smiesznie ten serwer nie wystartuje ;D

Opublikowano

.Mówili że o 18. No ale trzeba czekać . Gorzej ze ściąganiem bo mam słabe łącze.

Na ts mówili że ten kto ma łącze 1mb, będzie ściągał około 1h.

nom i co tak jak ostatnio client mia lbyc o 18 teraz nagle 21;30 a o 21;30 okaże sie ze znow mieli przerwanie i bedzie nad ranem smiesznie ten serwer nie wystartuje ;D

O 20:30 ma byc klient .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...