Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem nie grać po tych failach, ale... no nie wiem. Dziś miał być gotowy klient tak napisane na stronie głównej, a klienta nie widzę a jest już po 17:00. No cóż, znów nie ruszy?

umiesz czytac: ?

Prawie zapomniałem - client :

Pojawi się około godziny 18:00.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer ale widać administracja nie ma dobrego dośwadczenia w tym fachu. Max 400 osób bd na serwie , full kicki , ddosy i cofki. Do tego 2-3 tyg i padnie. Nwm dlaczego ale ten serwer jest troche syfiasty.

Dziękuję dobranoc , miłej gry może w piątek w co wątpię.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Po co to i tak przełożycie start na 25 września później na 1 października wiec pozdro nie gram .

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Po co to i tak przełożycie start na 25 września później na 1 października wiec pozdro nie gram .

przyszedles zeby napisac ze nie grasz?

to spadaj.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

a skad masz takie przypuszczenia ? Przeciez start zostal przenieiony o tydzien bo pewnie mieli zbyt duzo bugow czy czegos innego wiec przelozyli na piatek zeby miec wszystko w 100% gotowe wiec powinien o 17 jutro wystartowac ,ale niestety ja zagram dopiero w sobote :]
Opublikowano

Fajny serwer ale widać administracja nie ma dobrego dośwadczenia w tym fachu. Max 400 osób bd na serwie , full kicki , ddosy i cofki. Do tego 2-3 tyg i padnie. Nwm dlaczego ale ten serwer jest troche syfiasty.

400 hmm.... kicki ddosy ooo ... dobre zary... nawet nie znasz adminsitracji ja znam dobrze bo gralem na 1 odlsonieserva i bylo good dzieciaku stul pysk i nie pisz negatywnych jak ci cos nie pasi to idz na dwór
Opublikowano

tylko naprawde wystartujcie jutro, bo jak za 4 razem sie nie uda - to wtedy zapewniam was, ze zostanie z 500-700 oczekujacych bedzie 100-150 ;]

teemo_panda.png

Opublikowano

Client jest w tym momencie kodowany, zostanie opublikowany przed 19:00.

A mialbyc o 18...

haha, jestem pewien ze ten client nie istnieje, zawsze macie jakies wymowki...

Zobaczycie.. Czekanie na ten server to strata czasu...

@down

Pewnie tak, ale ostatnio przez 2/3dni mieli problem z wysłaniem clienta na hosting. Czy to nie dziwne?

Opublikowano

A mialbyc o 18...

haha, jestem pewien ze ten client nie istnieje, zawsze macie jakies wymowki...

Zobaczycie.. Czekanie na ten server to strata czasu...

jak to na 70% jest stary client rivendela tylko dodane pliczki do nowych broni i zbroi. :*

teemo_panda.png

Opublikowano

Nie musimy niczego udowadniać, ludźie, którzy byli z nami na pierwszej odsłonie wiedzą na co nas stać, i część tego widzicie w tej prezentacji. Nie robimy z nikogo deb*** jeśli czytałeś to co pisaliśmy to dobrze byś wiedział czemu data była przekładana.

To Wasz blad ze nie przewidzieliscie tego bez gruntownych beta testow nie wypuszcza sie serwera ale zobaczymy jutro jak to bedzie wygladac.

A pro po ladnie ludzi pobanowaliscie na IP rozumiem zeby dostac bana za wulgaryzmy ale zeby ban na IP?

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer nie ruszy. Client nie bedzie dostepny dzisiaj ani jutro ani pojutrze bo nie jest on skonczony nawet w polowie. Nie macie na co czekac. A teamowi rivendel dziekuje za bana na forum za pisanie prawdy. Jestescie zwyklymi oszustami, zywiacymi sie kasa dzieci. Taka jest prawda. Brak slow na was, nawet nie potraficie rozmowy na poziomie przeprowadzic. Gratuluje.

Opublikowano

Paciula mam trochu wylane na metka..ale powiedz mi kurwa na jakiej podstawie wiesz iz cosn i e jestskonczone!? Kurwa u admina mieszkasz czy co?

Opublikowano

No czekam na klienta. W tym czasie League Of Legends ^^ . Tak wgl to jak będzie można zdobyć peta?

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

No czekam na klienta. W tym czasie League Of Legends ^^ . Tak wgl to jak będzie można zdobyć peta?

popieram puki nie ma metka to trzeba troche w lol-a cisnac :]
Opublikowano

Po tym jak super słowni są Admini mam wrażenie, że serwer nie będzie tak zajebisty jakby się to mogło wydawać, obym się mylił.

Team ma niesamowite szczęście, że obecnie nie mają konkurencji, ktora by startowala we wrześniu, dlatego te statystyki jeśli chodzi o ilość graczy tak dobrze wyglądają.

P.S. Dziękujemy za zniżki w IS'ie to na prawdę zrekompensuje nam ten tydzień poślizgu:)

Opublikowano

Jesteście TĘPE szczały ja czekam na serwer z niecierpliwością

WIECIE DLACZEGO ? Bo nie jestem neokidem który od rana do nocy czeka na start serwera [jeśli wystartuje to gram i tyle]

Pozdro dla kumatych

czekam na clienta

Opublikowano

Każdemu z Was bym coś ciekawego napisał ale nie mam już czasu i cierpliwości. Powiem ogólnie - Jeśli nic nie wiesz o nas, o serwerze, nie masz pojęcia o faktach i piszesz historię wyssane z placa to wyjdź i nie wracaj !

Pozostały czas : 38 minut.

Client będzie dostępny z 3 linków na naszych dedykach.

Opublikowano

Każdemu z Was bym coś ciekawego napisał ale nie mam już czasu i cierpliwości. Powiem ogólnie - Jeśli nic nie wiesz o nas, o serwerze, nie masz pojęcia o faktach i piszesz historię wyssane z placa to wyjdź i nie wracaj !

i popieram w 100% ten post

Opublikowano

Nie rozumiem...

Miał w piatek wystartowac na 100%. Rozumiem, zmiana daty bo inny server itp.

W sobote takze miał na 100% wystartowac ale zasloniliscie sie jakims bugiem (nawet clienta nie zaczeliscie uploadowac)

W niedziele znow 100% i rano mial byc client, potem o 18, a 18:30 bylo info ze dopiero zaczynacie upac. Ok 20 z czyms mowicie ze przy ok 80% upload przerwano.

No sory. Jezeli klienta nie bedzie przed 20:20 to z Was bede mial niezla beke

Fakt duzo nie wiem, ale przez te 3dni dowiedziałem sie wystarczajaco duzo o Was zeby wiedziec iż nie gracie czysto. Za wiele razy powstawały dziwne wasze wypowiedzi po nieudanym uploadzie klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...