Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Serwer naprawdę ciekawy, dużo się zmienił od pierwszej odsłony, hmmm, mogę się mylić, ale zostały dodane nowe bronie :]

I tak kilka słów do administracji.

Grałem na tym serwerze na poprzedniej edycji i zauważyłem iż można było dropić zbugowane pieczęcie tego niech się tak wyrażę ' Białego Smoka '

Mam nadzieję że ten błąd zostanie w najbliższym czasie naprawiony, mam na myśli przed startem =).

Serwer polecam, jest on godny uwagi i ja mogę was zapewnić że nie padnie po tygodniu.

Serdecznie Zapraszam !

Opublikowano

Wreszcie coś porządnego ! W KOŃCU JAKIŚ MEDIUM, A NIE HARD-HARD-HARD ! Wbije z dużą przyjemnością na serwer i już grzeje klawiaturę i myszkę na expienie. Mam nadzieję, że serwer wystartuje bez problemowo i nie będzie takich sytuacji jak w poprzedniej wersji.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

w końcu coś dobrego startuje

skąd będzie można zdobyć Peta ? i na jaki czas on będzie ?

Client Kiedy

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Tez zagram i mam nadzieje ze serwer wyjdzie bez jakich kolwiek przekretow:D prezentacja ladna, moglibyscie podac kiedy client wyjdzie

Opublikowano

Muszę przyznać że prezentacja robi wrażenie jak i zarówno strona to chyba będzie jeden z lepszych serwerów tego mieś oczywiście na oficjalny start będę

Pozdrawiam serdecznie !

Opublikowano

W prezentacji brakuje jeszcze zdjęć jak widać, wszystko przez to że mamy malo czasu i dużo pracy by wam zaprezentować owoce naszej pracy. W stosunku do starego rivendela expa będzie trochę trudniejszy nie hard ale też nie easy.

Opublikowano

W prezentacji brakuje jeszcze zdjęć jak widać, wszystko przez to że mamy malo czasu i dużo pracy by wam zaprezentować owoce naszej pracy. W stosunku do starego rivendela expa będzie trochę trudniejszy nie hard ale też nie easy.

kiedy będziemy mogli pobrać Clienta i zakładać konta ?

PS

jak z Petami ( skąd je można zdobyć i na jaki czas one są )?

Opublikowano

Trzy razy na TAK.

Serwer na który czekałam długo, długo....

Polecam BARDZO.

Strona powala na nogi.

Jeżeli macie taką stronę nie mam wątpliwości, że uda Wam się przetrwać ataki.

Klient kiedy będzie? Rejestracja kiedy on?

Również czekam na dalszą część: handlarze, biolog, fryzury z... , skile....?

Uh, uh i uh!

Opublikowano

Krystian3388 powiedzmy sobie szczerze w dzisiejszych czasach każdy idzie na łatwizne Ty myślisz że te zbroje są autorstwa Rivedelu? pewnie wyciągnięte z Elitepvp bądz Klienta innego serwera tak jak system petów

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Krystian3388 powiedzmy sobie szczerze w dzisiejszych czasach każdy idzie na łatwizne Ty myślisz że te zbroje są autorstwa Rivedelu? pewnie wyciągnięte z Elitepvp bądz Klienta innego serwera tak jak system petów

może i tak ale oni się tym nie chwalą na MPC poco każdy ma wiedzieć że chcesz sobie wyciągnąć zbroje ? bez sensu

również możesz sobie poszukać na epvp i sobie pobrać

Opublikowano

może i tak ale oni się tym nie chwalą na MPC poco każdy ma wiedzieć że chcesz sobie wyciągnąć zbroje ? bez sensu

również możesz sobie poszukać na epvp i sobie pobrać

Dokładnie!

Chwalić się kradzieżą. Jaki ubaw...

Opublikowano

Potężny team, mam nadzieję, że ogarnięty i jakieś doświadczenie w swoim fachu jest. Serwer zapowiada się dosyć ciekawie, czekam.

Opublikowano

same kidy którzy chcieliby full abs, a potem wojny takie sa do dupy ze szkoda slow.... mają być nie zbyt łatwe ! i te 8/10/12/15 sa cudne... i walcie sie na ryj nygusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...