Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zatańcze dancehall w miniowce jezeli ten server wystartuje z maxymalnie 1 godzinnym opóznieniem...

Nie zagram, administracja leci w **** z graczami..

Nawet na TS nie mozna bylo porozmawiac. All zmutowani, jedynie 2 osoby sie wypowiadaly...

To jest metin , jak wszyscy bylismy na publicznym kazdy darł ryja , puszczał muzyke lub cos innego.

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do Paradise to tak jak kolega wyżej to zwykły "Shit" a dlaczego ponieważ administracja miała już parę serwerów już nazwami nie będę wymieniał pewno większość z was wie o co chodzi i każdy wie jak te serwery wyszły "w praniu"

Opublikowano

czemu reje tak muli dzisiaj o 6.30 wg nie mogłem się zarejestrować? ;d strona tak muli ze to szczegół ; d ??" :q

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

"

Gdyby ten serwer wystartował za pierwszym razem , byłoby b. dużo graczy . Sami widzieliście ile było na Tsi-e, ile osób przeglądało temat , itp..

3 razy przełozyliście start , może jakieś 100 graczy nadal naiwnie czeka , że wam się uda ruszyc bez problemu . Ja sie zawiodłam jak inni i mam wyjebane ;]

L7VaIos.jpg

Opublikowano

"

Gdyby ten serwer wystartował za pierwszym razem , byłoby b. dużo graczy . Sami widzieliście ile było na Tsi-e, ile osób przeglądało temat , itp..

3 razy przełozyliście start , może jakieś 100 graczy nadal naiwnie czeka , że wam się uda ruszyc bez problemu . Ja sie zawiodłam jak inni i mam wyjebane ;]

hmm to po co piszesz w tym temacie idz na inne serwery ... trudno się mówi ...

1.png
Opublikowano

Zawsze może sie pojawić cos co przeoczyliśmy (coś małego), jednak jesteśmy pewni że żaden duży bug nie powinien się pojawić. Co do strony, jest ona specialnie teraz w połowe wyłączona. Zostanie włączona w momencie startu.

Opublikowano

Zawsze może sie pojawić cos co przeoczyliśmy (coś małego), jednak jesteśmy pewni że żaden duży bug nie powinien się pojawić. Co do strony, jest ona specialnie teraz w połowe wyłączona. Zostanie włączona w momencie startu.

Czyli jutro znowu start przełożony hahaha.

Boże ty widzisz i nie grzmisz.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Prezentację pewnie dopracowaną dodadzą w piątek na start serwera .

75775358773159538492.png

Opublikowano

Ja FRAJERZE nawiazuje do poprzednich startow tego serwera i zamknij juz swa szanowna jape bo w dupie byles i gowno wiesz.

Pozdrawiam.

A ja frajerzyno porównuje to co Ty piszesz z tym co pisała administracja + porównuje też do poprzednich startów, także zamknij ten swój ryj i wyjdź najlepiej stąd jak Ci coś nie pasuje.

Opublikowano

Po trzecie JEZELI TEN SERWER WYSTARTUJE ZGODNIE Z ZALOZENIAMI STAWIAM KRATE WSZYSTYKIM GRACZA RIVENDALA!

Pozdrawiam.

Wszystkim 'graczą'? Najpierw naucz się pisać poprawnie po Polsku a potem zaczynaj się "wypowiadać"

Co do serwera, ciekawy jestem czy wypali, ale z zniecierpliwieniem czekam na start ;]

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ehem, gimbusek ze szkoły wrócił ?

Oj chyba się warny posypią,przyłanczam się do pytania kiedy client bo juz 15.30 a nadal nie ma.....

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Miałem nie grać po tych failach, ale... no nie wiem. Dziś miał być gotowy klient tak napisane na stronie głównej, a klienta nie widzę a jest już po 17:00. No cóż, znów nie ruszy?

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Nie wypał. ? bo nie w temacie jestem z tym serwerem ale widać ze i tak max 300-400 osób pogra czyli lipa.

sygnatura1w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...