Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończ kurwa pierdolic, bo aż się przykro robi.

Bronisz tak tego serwera jakby był twój.

Jak Cię wkurwiają typy co piszą, źle o twoim wyjebistym serwerze to nie przeglądaj tego tematu, bo kurwicy dostaniesz

To niech takie pojeby jak ty nie spamuja niepotrzebinie i ida w chuj ...

Zalegalizowac Bonusswitchera @@@@@@@@!

36/100% warna chamstwo w państwie

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to chłopaki z rivendela potracili sobie ludzi. Nie wiem czy to ich wina, czy nie, choć mogę stwierdzić że zmarnowali najlepszą daną im szansę.

No nic, ja poczekam do jutra do 14, ale coś mi świta, że nie wystartuje o 14 pewnie ok. 19 / 20.

Opublikowano

kur** czlowieku zrob sobie miesiac przerwy do tego metina.. kur nie moge z takich ludzi:D mysli tylko jak nocke zrobic za nauke sie wez bo za 10 lat bedziesz zbieral zlom

CODEBLACK MASZ RACJĘ. ''UCZ SIĘ UCZ BO NAUKA TO POTEGI KLUCZ'' TE NOOBY TEGO PRZYSŁOWIA NIE ZNAJĄ CHYBA ZE SZKOŁY BO SIEDZĄ CAŁE DNIE PRZED METINEM I NA MPC,A POTEM PISZĄ ''JA JEBIE'' WALĄ NOCKE NAWET TAKI SIE NIE UMYJE,POPŁACZE BO SERVER NIE WYSTARTOWAŁ O DANEJ GODZINIE,PORASZKA,JA OSOBISCIE POCZEKAM NA SERVER NAWET TYDZ BO PRZYCIOGNOŁ MNIE,A DZIS TO IDE NAPIĆ SIE BROWARKA I NIE MUSZE TU SIEDZIEC,JUTRO ZAGRAM NAJWYZEJ.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

CODEBLACK MASZ RACJĘ. ''UCZ SIĘ UCZ BO NAUKA TO POTEGI KLUCZ'' TE NOOBY TEGO PRZYSŁOWIA NIE ZNAJĄ CHYBA ZE SZKOŁY BO SIEDZĄ CAŁE DNIE PRZED METINEM I NA MPC,A POTEM PISZĄ ''JA JEBIE'' WALĄ NOCKE NAWET TAKI SIE NIE UMYJE,POPŁACZE BO SERVER NIE WYSTARTOWAŁ O DANEJ GODZINIE,PORASZKA,JA OSOBISCIE POCZEKAM NA SERVER NAWET TYDZ BO PRZYCIOGNOŁ MNIE,A DZIS TO IDE NAPIĆ SIE BROWARKA I NIE MUSZE TU SIEDZIEC,JUTRO ZAGRAM NAJWYZEJ.

"nauka potegi klucz " jak widac zasada Ciebie sie nie tyczy , polecam nauke ortografii

ps. nie zagram na serwie , pozdrawiam ;*

Opublikowano

"nauka potegi klucz " jak widac zasada Ciebie sie nie tyczy , polecam nauke ortografii

ps. nie zagram na serwie , pozdrawiam ;*

Nie czepiaj sie mnie typie do mojej ortografi bo też na j.polski nie chodziłem bo wolałem sobie zwolnienie lekarskie załatwić na 2 miesiace i zamiast do szkoly to do pracy szedłem i zapierdalałem po 12h zeby zarobic na siebie.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Nie czepiaj sie mnie typie do mojej ortografi bo też na j.polski nie chodziłem bo wolałem sobie zwolnienie lekarskie załatwić na 2 miesiace i zamiast do szkoly to do pracy szedłem i zapierdalałem po 12h zeby zarobic na siebie.

to po co piszesz ze nauka to potegi klucz , jak sam nie potrafisz pisac po polsku ?

Opublikowano

Ta, kolejna data no to nie zagram. Poważny błąd niby... Hahaha, jutro będzie info, że serw nie wystartuje.

Ten serwer nie jest godny czekania na 3 date startu.

Opublikowano

czlowieku po co ty mu to piszesz on jedyne co w zyciu zrobil to odszedl od kompa zeby isc do kibla . Puste dziecko które jest ciągle na utrzymaniu starszysz bo samo z palcem do dupy trafic nie moze

Opublikowano

Ta, kolejna data no to nie zagram. Poważny błąd niby... Hahaha, jutro będzie info, że serw nie wystartuje.

Ten serwer nie jest godny czekania na 3 date startu.

Chce widziec wszystkich osob ryj jak sie okaze ze wszystko bedzie grało pieknie!!

GRYZC GLEBE

@top

kiedy dodane ss handlarzy beda?

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Info ze strony rivendela

Witajcie. Mamy dla Was niestety złe wieœci.

Jesteœmy zmuszeni przenieœć po raz drugi datę startu serwera, na 16 wrzeœnia godzinę 14:00. Zanim się zdenerwujecie i zaczniecie obrzucać nas nieprzychylnymi komentarzami - czujemy się zobligowani wyjaœnić naszš sytuację. Otóż w dniu dzisiejszym, podczas ostatnich testów natrafiliœmy na doœć poważny bug, którego nie byliœmy w stanie szybko wyeliminować. Naprawa potrwa jeszcze dobre kilka godzin. I być może udałoby nam się wyrobić na tš dwudziestš - ale gdzie czas na wrzucenie clienta, pobranie go, rejestrację? Przepraszamy za zawód, jednak naprawdę bardzo nam zależy, aby to nie był 'niewypał'. Prosimy także o zrozumienie - stawiamy na jakoœć, dlatego nie możemy wypuœcić niedopracowanego serwera. Mamy nadzieję, że mimo wszystko nie odpuœcicie sobie Rivendela. Oczywiœcie po starcie, w ramach rekompensaty będzie zorganizowany specjalny event. Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałš sytuację.

Rivendel Team

P4hS6w.png

Opublikowano

Info ze strony rivendela

Witajcie. Mamy dla Was niestety złe wieœci.

Jesteœmy zmuszeni przenieœć po raz drugi datę startu serwera, na 16 wrzeœnia godzinę 14:00. Zanim się zdenerwujecie i zaczniecie obrzucać nas nieprzychylnymi komentarzami - czujemy się zobligowani wyjaœnić naszš sytuację. Otóż w dniu dzisiejszym, podczas ostatnich testów natrafiliœmy na doœć poważny bug, którego nie byliœmy w stanie szybko wyeliminować. Naprawa potrwa jeszcze dobre kilka godzin. I być może udałoby nam się wyrobić na tš dwudziestš - ale gdzie czas na wrzucenie clienta, pobranie go, rejestrację? Przepraszamy za zawód, jednak naprawdę bardzo nam zależy, aby to nie był 'niewypał'. Prosimy także o zrozumienie - stawiamy na jakoœć, dlatego nie możemy wypuœcić niedopracowanego serwera. Mamy nadzieję, że mimo wszystko nie odpuœcicie sobie Rivendela. Oczywiœcie po starcie, w ramach rekompensaty będzie zorganizowany specjalny event. Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałš sytuację.

Rivendel Team

JA PIERDOLE, SHERLOCK HOLMES.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

zacytuj post , w ktorym osmarowalem serwer , bo jakos sobie nie przypominam.

Pisze ogólnie do was wszystkich gdybym mial pisac do każdego z was oddzielnie to nocka by zeszła ... ale czy nie napisałem prawdy powiedz sobie sam

Opublikowano

Śmiechowi jesteście. Wszyscy wiemy, że Ci co napisali, że nie zagrają, to i tak zagrają. Idźcie na dwór do kolegów/koleżanek, pobiegajcie sobie, przewietrzcie mózgi a nie płaczecie bo priv dzisiaj nie wystartuje. To tylko gra.

Opublikowano

Jak zawsze, serwer bez rewelacji jak kazdy inny, nie wychodzi jeden raz, nie wychodzi drugi raz i nie wyjdzie rowniez trzeci raz. Mozecie byc pewnie ze na start czekaja was lagi o ile maszyna wytrzyma przeciazenia przy wlaczaniu sie jutro o godz. 14, jak nawet sie wlaczy to liczcie sie z tym ze nie pogracie nawet 5 min. To jest pewne. Administracja rivendela wcale nie jest taka dobra, moze maja pomysl ale nie maja jak tego zrobic od strony technicznej, niestety nie sa tak dobrze rozwinieci pod tym wzgledem. Osobiscie nic do nich nie mam i szanuje ich, ale ich umiejetnosci techniczne nie sa nawet na dobrym poziomie.

Opublikowano

Pisze ogólnie do was wszystkich gdybym mial pisac do każdego z was oddzielnie to nocka by zeszła ... ale czy nie napisałem prawdy powiedz sobie sam

"... jakis inny typ " to tyczylo sie mnie , wiec co teraz pierdolisz ze do nas wszystkich ?

nie obrazilem Twojego serwa , a piszesz mi ze obrazilem , zdecyduj sie

Opublikowano

edosia:

Po co spamujesz, jakbyś nie widział po postach już każdy się dawno o tym dowiedział.

Ja tam poczekam do jutra i zobacze, ale mogli by dodać system ulepszeń biżuterii i handlarzy.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Nie poczekam jeżeli robicie coś to na poważnie a nie sprawdzacie bugi przed startem serwa, niby taka ekipa a 2 miesiące temu nie wiedziała o bugu tylko pare godzin przed startem? Żenada!

Opublikowano

Banda kretynów się napaliła spójrzcie w rzeczywistość skoro piszą że jutro start to znaczy że start odbędzie za 3 dni... przykro mi ale tak jest z każdym serwer nie tylko z polskimi(zazwyczaj tylko nasze serwery są 100 lat za murzynami) ale i zagranicą więc tylko trzeba czekać

Serwer jak każdy inny spodziewałem się że dziś nie wystartuje normalka tak trzymać poziom polskich serwerów to kompletna porażka .... Powód jest tylko 1

1.Naciąganie naiwnych neosów aby kupowali coś z IS ... CZYLI DLA KASY

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...