Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i najs uzaleznione dzieci zjebostrady pojda na inny serv bo nie moga juz wytrzymac bez metka a normalni poczekaja do jutra

Ale jak jutro wam cos "wypadnie" to powodzenia

d3eh5b.jpg

Opublikowano

i tak jestscie tepi ze ten start przelozyliscie gl hf z jutrzejszym startem jutro pewnie serwerownia wybuchnie i kolejny tydzien bedziecie czekali albo nagle baze okradna --,..

Opublikowano

do książek kurwa, metin wam na chleb nie da

Mi daje nawet na bułki...

Jak ktos chce to wiecej sie nauczy na lekcji niz nie jeden Kowalski w domu...

Bywalec
Opublikowano

do książek kurwa, metin wam na chleb nie da

Rodzice płacą za wszystko, resztę mam w dupie. Co do serwera hm, informację, które podałem wcześniej są pewne.

Dalej forum nie działa :<

Opublikowano

pojeb*ało z tymi max bonami ??... każdy bs odpali i full perfekt eq i co to za wojny mają być jak każdy full ''abs'' ehh neokidy chcecie full bony to na EASY won !

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

pojeb*ało z tymi max bonami ??... każdy bs odpali i full perfekt eq i co to za wojny mają być jak każdy full ''abs'' ehh neokidy chcecie full bony to na EASY won !

a myślisz, że po co oni chcą max bony ? żeby bs szybciej szukał ^^

teoden.png

Opublikowano

lepiej zeby serwer pozniej wystartował niż żeby pozniej był restartowany milion razy, tak chociaż odbuguja co maja odbugowac i wlacza dopiero jak bd wszystko ok

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Jutro pewnie znowu przełożą datę startu ile już takich serwerów startowało i później nie wypał ;(

Inkscape + Niko = Wielka miłość, prawda ink, przepraszam zapomniałem że dała ci kosza ;(

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

No wiem lepiej jak by dali teraz tego clienta i można by było pobrać a nie czekać aż do 8:00 ;] ale cóż trzeba czekać ;].

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Jutro pewnie znowu przełożą datę startu ile już takich serwerów startowało i później nie wypał ;(

Inkscape + Niko = Wielka miłość, prawda ink, przepraszam zapomniałem że dała ci kosza ;(

pff kosza mu dała? a mnie to chciała... ;c
Opublikowano

krzysiek0425 i tak jesteś rudy

presik kochanie, na jakich ts'ach siedzisz pisz pw

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Po co Ci ta wiedza teraz? Jak odpalą serwer zapytasz się GM który na pewno będzie, ew. napisz mu na PW.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer jak dla mnie jak wiele innych, które były reklamowane, zobaczymy jak to będzie.

Najbardziej się obawiam tego, że wiekszość serwerów, które miały wyruszyć w danym dniu, a potem start był przekładany (różne powody: czy to problemy z maszyną, czy to z technikiem, czy to głód w Afryce itd), nie radziły sobie z atakami i wiele razy gra trwała sporo mniej niż czekanie na dany serwer:)

Opublikowano

jak ktos che to wyda na tego isa ..... ja np pracowalem przez wakacje zarobilem spora sumke i tgeraz moge sobie kupic pare sm ...

KentTaczDys aka Hejter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...