Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh.. myślałem że administracja jest troche mądrzejsza ale jak widać pomylilem się , client powienien byc juz dawno dostepny było tyle czasu na zuploadowanie go .. ale jak widac amini maja to gleboko w d...

KentTaczDys aka Hejter

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Klient do rivendel, prosto z Tsa od inkscape

xxx

Lepiej tego nie pobierajcie, jaką macie pewność, że to klient Rivendela?

Opublikowano

Klienta jeszcze nie ma, bedzie na stronie głownej link. Po prostu wykańczamy szczegóły jeszcze. Na pewno się pierwsi dowiecie jak dodamy go.

Opublikowano

Ehh zjebali**** sprawe . Za pare godzin inny serwer startuje więc jak się nie wyrobicie to pewnie stracicie troche ludu ; )

@UP ja na operze bez problemu zrobiłem konto .

x2n.png

Opublikowano

Ja tam bez problemu sie zarejestrowałem + jeszcze 2 konta. Korzystam z FF..

Ludzie dajcie sobie spokój. Napisali że niedługo dadzą clienta to dadzą a wy jeszcze piszecie kiedy client co z nim itp. Nie możecie wytrzymać bez metina 1 dnia? Jak tak to macie problem z głową. Poczekacie trochę i w końcu sobie zagracie. I nie róbcie już spamu bo znowu zamkną temat.

Wybacz, ale ludzie czują oburzenie poniewaz czekaja na server 3 dni, nie jeden :>

@down:

W piatek na 100%

W sobote na 100%

W niedziele na 100%

Odczuwam wrażenie iż te 100% jest w skali od 0% do 1000% :>

Opublikowano

Nie wierze w ich ani jendo slowo, ale macie moje slowo za to ze dzisiaj o 14 napewno nie wystartuje, jezeli juz spodziewajcie sie serwera o godz 22+. Tyle w tym temacie.

Opublikowano

Ja tutaj mam pytanko. Co jest z tą stroną? Chcę się zarejestrować (google chrome) i mi zamula całą przeglądarkę. Włączam reje, a raczej tylko wpisuje adres strony, zatwierdzam enterem i offa mi internet explorera

HBV27j.png

Opublikowano

Jest już ten klient? Bo godzina do startu, a nie chce mi się czytać tego spamu.

Jeśli chodzi o strone to zamula, ale zarejstrować mi się udało na operze.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

@up

To jak Ci się zachcę to się dowiesz. Nikogo to nie obchodzi, że masz lenia w dupie.

Ty też spamujesz, bo mogłeś równie dobrze sobie przeczytać!

Opublikowano

Na waszym miejscu bym tu nie grał. Zawsze jest tak, że jak serwer nie wystartuje w obiecany dzień to potem są jakieś problemy.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Na waszym miejscu bym tu nie grał. Zawsze jest tak, że jak serwer nie wystartuje w obiecany dzień to potem są jakieś problemy.

kurwa dosc hejtowania

ja pierdole zastanowcie sie jaki serwer wystartowal punktualnie bez obsuniecia ?! dajcie nazwy.... bo to jest rzadko kurwa jego mac

serwer jest godny zagrania tyle ode mnie

Hard work is adversary of adversity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...