Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarzucacie nam wiele i macie do tego prawo. My jednak wolimy wystartować serwer 18 godzin później ale pozbawiony buga. Nie chcemy za wszelką cenę wystartować serwer, to wróży porażkę serwera czego przykładem jest start kilku serwerów podczas wakacji. Gracze, którzy faktycznie chcą u nas pograć i zasmakować troszkę innej koncepcji gry zapewne odwiedzą nas jutro o godz. 14:00.

Dobrze gada, polać mu!

Ci którzy chcą naprawdę zagrać i naprawdę czekali na ten serwer to poczekają do jutra..

trakzsub.jpg
  • Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole wyjdzcie kurwa na dwor nie pasuje wypierdalac. Myslicie ze fajnie im sie pracuje jak kurwa tyle osob spami na nich zycia do chuja nie macie siedza przed kompem i placza . Zeby nie oni nie bylo by tego i jeszcze ich obrazacie popierdoleni jestescie tyle wam powiem ... nie wystartuje dzis to bedzie jutro albo pozniej kurwa tak trudno to zrozumiec

Zalegalizowac Bonusswitchera @@@@@@@@!

36/100% warna chamstwo w państwie

Opublikowano

jakby mieli wyjebane na serwer to by sie nie udzielali !!

natomiast tutaj Inkscape NAPISAL jak mozna ku**a pisać ze wyjebane na serwer?! po chu j by byla ta prezka i cala zapowiedz I I I CALY SERWER

CI CO GRALI NA RIVENDEL S1 byli zadowoleni ( w tym ja) SERWER WYSTARTUJE WIEC ZAMKNAC MORDY LESZCZE

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

jakby mieli wyjebane na serwer to by sie nie udzielali !!

natomiast tutaj Inkscape NAPISAL jak mozna ku**a pisać ze wyjebane na serwer?! po chu j by byla ta prezka i cala zapowiedz I I I CALY SERWER

CI CO GRALI NA RIVENDEL S1 byli zadowoleni ( w tym ja) SERWER WYSTARTUJE WIEC ZAMKNAC MORDY LESZCZE

Dokladnie, jakby mieli wyje*ane na serwer to by na s1 już się chuj*wo grało. Widać zleży im sa serwerze i chcą bugi i inne problemy zmniejszyć do minimum lub nawet do zera.

trakzsub.jpg
Opublikowano

podpinam ziomal pewnie jutro nawet nie wystartuje nie warto czekać jak już 8 września miał startować a tutaj tyle razy przekładają i już 14 a potem pewnie miesiąc jeszcze i tak dalej a w końcu nie wypał

8 wrzesnia to data ktora sobie zalozyli zaczynajac tworzyc serwer myslisz ze wszystko zawsze sie udaje jak by sie chcialo probowali nie udalo sie dajcie im pracowac a nie pierdolicie glupoty . Sami pewnie nawet hamahi nie postawili byscie a sie do kogos kto wklada w to sierce i czas przypierdalacie . Moge sie zalozyc ze nawet na dwor gosciu dzis nie wylazles ...

Opublikowano

Dokladnie, jakby mieli wyje*ane na serwer to by na s1 już się chuj*wo grało. Widać zleży im sa serwerze i chcą bugi i inne problemy zmniejszyć do minimum lub nawet do zera.

Właśnie widać jak dbają o serwer,mieli 7 dni od planowanego startu czyli 8/9 września,potem 14,i co oni robili przez te 7 dni ?

Może mi powiesz,robili przy serwerze,haha... gdyby wtedy się zabrali za to,serwer byłby czyściutki,i dałbo by się grać.

Bywalec
Opublikowano

Właaaaśnie. Dlaczego pierwsza odsłona się im nie udało i zamknęli serwer?

Edit: Zauważyliście, że strona/forum zamulają?oO

Opublikowano

Właśnie widać jak dbają o serwer,mieli 7 dni od planowanego startu czyli 8/9 września,potem 14,i co oni robili przez te 7 dni ?

Może mi powiesz,robili przy serwerze,haha... gdyby wtedy się zabrali za to,serwer byłby czyściutki,i dałbo by się grać.

Czemu tam nie byles taki madry?

Opublikowano

to startujcie moze i nawet 0 24 barany jak dzisiaj nie ruszycie to jutro moze z 30 graczy bedziecie mieli radze wam dzisiaj startowac iteraz uploadowac klienta

bo juz 2 wymowka zapewne jak ta ze wczoraj jakis sserwer startowal tak w bambuko lecicie ze to chuj by was strzelil

Opublikowano

1. 7/8 to była data ustalana w przybliżeniu. okt to wyjaśnił ładnie wyżej w poście.

2. A ty co myślisz? Że w tym czasie pili piwo i chodzili na kurwy?... Stary ogarnij..

3. Wiem, że ty byś tylko hejtował ale zdarzają się takie sytuacje, że trzeba przełożyć start, chyba że chcesz grać na zbugowanych serwerach. Twój tym się na takie serwery nadaje.

trakzsub.jpg
Opublikowano

to startujcie moze i nawet 0 24 barany jak dzisiaj nie ruszycie to jutro moze z 30 graczy bedziecie mieli radze wam dzisiaj startowac iteraz uploadowac klienta

bo juz 2 wymowka zapewne jak ta ze wczoraj jakis sserwer startowal tak w bambuko lecicie ze to chuj by was strzelil

no pogadałeś to spierdalaj

dzieki

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Serwer sie nie zmienil zostala przelozona tylko data startu na jutro, ja chetnie poczekam.

Opublikowano

Serwer sie nie zmienil zostala przelozona tylko data startu na jutro, ja chetnie poczekam.

Ja też chętnie poczekam i wiem, że jest wielu graczy którzy poczekają, a hejterzy niech spierdalają, takich na serwerze nie potrzebujemy .

trakzsub.jpg
Opublikowano

Szkoda słów na Ciebie człowieku akuratnie jak odejda gracze takiego pokroju jak ty to ten serwer za tydzien powienien ruszyc

Opublikowano

Z tego co ja tutaj widzę to coraz większa dzieciarnia się robi z metka + płaczki ... jak nie pasuje to po co tu siedzicie, pewnie połowa z was pół dnia przed kompem czekała i wlepia gały w ten monitor czekając za startem a to kur sobota zamiast wyjść coś to kur nie przez co teraz wszyscy się spinają uważajcie żeby wam żyłka nie poszła

Opublikowano

Ja się również dołącze i z miłą chęcią poczekam do jutra i zagram.Nawet dobrze ,że jutro start bynajmniej nie będzie syfu na serwerze i będzie elegancko chodził ;d

Opublikowano

MaveX, dobra myśl, pewnie 3/4 tych ludzi zagra i pierwsi będą dupe lizać administracji .

Skończ kurwa pierdolic, bo aż się przykro robi.

Bronisz tak tego serwera jakby był twój.

Jak Cię wkurwiają typy co piszą, źle o twoim wyjebistym serwerze to nie przeglądaj tego tematu, bo kurwicy dostaniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...