Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur... jaki spam ludzie to tylko gra zagracie jutro o 14.00 omg az mi sie smiac chce z was;]

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Ja czekam na oficjalne info, wystartuje dziś to dobrze, nie to trudno - płakać nie będę.

Sami sobie nogi podkładacie i tracicie graczy :')

sygnae.png

Opublikowano

Ciekawe jak zwróci przekładać tak można cały czas zresztą w niedziele będzie może i grało dużo ludzi ale w poniedziałem zostaną tylko wagarujące gimbusy które odskoczą lvl-ami tak że reszcie nie będzie się chciało już grać.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

'profesjonalny team,strona,zabezpieczenia"... widac

Data startu serwera została przełożona na 15.09.2012r. godz. 20:00, z powodu startu innego prywatnego serwera w dn. 14.09.2012r. Uważamy, że zmiana daty startu serwera przyciągnie większą ilość graczy oraz da nam dodatkowy czas by wszystko doszlo

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Siejecie tylko propagandy .. ja was ludzie nie rozumiem po co kur..pisac takie bzdury ja was ludzie nie rozumiem

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Witajcie. Mamy dla Was niestety złe wieści.

Jesteśmy zmuszeni przenieść po raz drugi datę startu serwera, na 16 września godzinę 14:00. Zanim się zdenerwujecie i zaczniecie obrzucać nas nieprzychylnymi komentarzami -

czujemy się zobligowani wyjaśnić naszą sytuację. Otóż w dniu dzisiejszym, podczas ostatnich testów natrafiliśmy na dość poważny bug, którego nie byliśmy w stanie

szybko wyeliminować. Naprawa potrwa jeszcze dobre kilka godzin. I być może udałoby nam się wyrobić na tą dwudziestą -

ale gdzie czas na wrzucenie clienta, pobranie go, rejestrację? Przepraszamy za zawód, jednak naprawdę bardzo nam zależy, aby to nie był 'niewypał'. Prosimy także o

zrozumienie - stawiamy na jakość, dlatego nie możemy wypuścić niedopracowanego serwera. Mamy nadzieję, że mimo wszystko nie odpuścicie sobie Rivendela.

Oczywiście po starcie, w ramach rekompensaty będzie zorganizowany specjalny event.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Rivendel Team

Opublikowano

kolejne rozczarowanie, ale i tak zaczekam mam nadzieje ze sie oplaci

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Siejecie tylko propagandy .. ja was ludzie nie rozumiem po co kur..pisac takie bzdury ja was ludzie nie rozumiem

jakie bzdury pojebie? na ts cała administraja weszła i powiedziala.. za 10 min ma byc edytowany post na mpc.

to juz drugi start serwera i 2 razy przelozony termin, ja nie zagram na pewno... ciekawe kurwa ze blad akurat 1h przed startem macie.

nq.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Witajcie. Mamy dla Was niestety złe wieści.

Jesteśmy zmuszeni przenieść po raz drugi datę startu serwera, na 16 września godzinę 14:00. Zanim się zdenerwujecie i zaczniecie obrzucać nas nieprzychylnymi komentarzami -

czujemy się zobligowani wyjaśnić naszą sytuację. Otóż w dniu dzisiejszym, podczas ostatnich testów natrafiliśmy na dość poważny bug, którego nie byliśmy w stanie

szybko wyeliminować. Naprawa potrwa jeszcze dobre kilka godzin. I być może udałoby nam się wyrobić na tą dwudziestą -

ale gdzie czas na wrzucenie clienta, pobranie go, rejestrację? Przepraszamy za zawód, jednak naprawdę bardzo nam zależy, aby to nie był 'niewypał'. Prosimy także o

zrozumienie - stawiamy na jakość, dlatego nie możemy wypuścić niedopracowanego serwera. Mamy nadzieję, że mimo wszystko nie odpuścicie sobie Rivendela.

Oczywiście po starcie, w ramach rekompensaty będzie zorganizowany specjalny event.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Rivendel Team

Mieliście idioci cały dzisiejszy dzień mieliście otworzyć serwer 8, września jest 15.

A wy pierdolicie o bugu?

To co wyście robili przez tydzień?

Widać jak macie wyjebane na serwer.

Opublikowano

Pro Elo Koksy już 2 razy przełożyli start gówno na wejściu !!!

Jak jutro wystartuje to będzie Cud nad Wisłą.

Opublikowano

Brawo przekładajcie tak dalej a stracicie tylu graczy dobrze robicie miał dziś wystartować to jutro wystartuje ;].

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Nie możecie dac clienta a później dać poprawke jakąś żeby wkleić ?

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

TAK JAK JUŻ KTOŚ PISAŁ. CHWALICIE SERWER ALE JAK PRZEŁOŻĄ NA NASTĘPNY DZIEŃ Z RÓŻNYCH POWODÓW TO JUŻ PŁACZ, HEJTOWANIE, SKLINANIE I ODCHODZENIE. ŚMIESZNI JESTEŚCIE.TO NORMALNE, ŻE SERWER MA OPÓŹNIENIA... KIEDY OSTATNIO WYSZEDŁ BEZ OPÓŹNIEŃ... DOBRA, JUŻ NIE PISZE NA TEMAT TAKICH DZIECI BO NIE MAM SŁÓW NA TAKI IDIOTYZM.

trakzsub.jpg
Opublikowano

no bo nie wystartuje ... jutro o 14 start a rano klient trzeba było być na ts a nie marszczyć freda

bez linków.<dobra sram na to <3

Bywalec
Opublikowano

Team Rivendel miał dużo czasu na wyłapanie bugów etc. start przekładali już 2 razy.

Zawiodłem się, ale i tak będę czekał...

Opublikowano

Zarzucacie nam wiele i macie do tego prawo. My jednak wolimy wystartować serwer 18 godzin później ale pozbawiony buga. Nie chcemy za wszelką cenę wystartować serwer, to wróży porażkę serwera czego przykładem jest start kilku serwerów podczas wakacji. Gracze, którzy faktycznie chcą u nas pograć i zasmakować troszkę innej koncepcji gry zapewne odwiedzą nas jutro o godz. 14:00.

Dla osób które uważają, że powodem zmiany daty startu są ataki DDos:

ulxRS.jpg

Opublikowano

Boże, po co płaczecie ? Znaleźli błąd, usuną go i wszystko będzie ok, Nie wiem jak wy, ale ja wolałbym grac na serwerze w 100% odbugowanym, a nie ;x

Dzisiaj nie pogracie, nie zrobicie nocki. Trudno, jutro też jest dzień ! Tak jak ktoś wyżej napisał, 50% jak nie więcej graczy, piszących ''nq'' ''Nie zagram'' ''Fail'' itp, jutro jako pierwsi będą klepać pieski.

@Up

Bo client nie był gotowy ?

Bo robili beta testy w celu usunięcia wszystkich bugów ?

Opublikowano

Mieliście idioci cały dzisiejszy dzień mieliście otworzyć serwer 8, września jest 15.

A wy pierdolicie o bugu?

To co wyście robili przez tydzień?

Widać jak macie wyjebane na serwer.

podpinam ziomal pewnie jutro nawet nie wystartuje nie warto czekać jak już 8 września miał startować a tutaj tyle razy przekładają i już 14 a potem pewnie miesiąc jeszcze i tak dalej a w końcu nie wypał
sygnatura3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...