Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam

Poraz pierwszy zdażyło mi się przeczytać całą prezentację z wilkim zaciekawieniem i to nie raz, a kilka!

Serwer wydaje mi się kosmiczny! Jeszcze nie było serwera, który zapowiadałby się tak świetnie.

Mam nadzieję, że serwer przetrwa trudności związane z samym startem i przetrwa jak najdłużej.

Daje 11/10 - wg mnie wyskoczyliście ponad wszelkie normy!

Z wielką niecierpliwością czekam na start.

Pozdrawiam

Angel!

info.png

Opublikowano

Człowieku, włącz "musk" i idź na dwór.

wystarczy mi mózg właczony

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

witam

Poraz pierwszy zdażyło mi się przeczytać całą prezentację z wilkim zaciekawieniem i to nie raz, a kilka!

Serwer wydaje mi się kosmiczny! Jeszcze nie było serwera, który zapowiadałby się tak świetnie.

Mam nadzieję, że serwer przetrwa trudności związane z samym startem i przetrwa jak najdłużej.

Daje 11/10 - wg mnie wyskoczyliście ponad wszelkie normy!

Z wielką niecierpliwością czekam na start.

Pozdrawiam

Angel!

Było już dziesiątki takich zapowiedzi na forum które zapierały dech w piersiach a na serwerze okazywało się że już tak cudownie nie jest a po kilku dniach serwer był wyłączony. Mam nadzieję że w tym przypadku bedzie inaczej.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

bo po to są kurwa zapowiadane starty na konkretna godzine i dzien a nie np "startujemy między 15 a 20 września" zeby kazdy mial szanse sie wybic i nie odstawac od reszty graczy.

Jak bys GIENIUSZU nie mogl domyslec to 20 chodzilo o godzine strasznie ci beda dopierdalac napewno jak zaczniesz 2/3 h nawet 1 dzien pozniej to pozdro

Zalegalizowac Bonusswitchera @@@@@@@@!

36/100% warna chamstwo w państwie

Opublikowano

Jak bys GIENIUSZU nie mogl domyslec to 20 chodzilo o godzine strasznie ci beda dopierdalac napewno jak zaczniesz 2/3 h nawet 1 dzien pozniej to pozdro

Pizdo głupia, 2/3 h później to ja chodze spac, nie jestem takim no-lifem jak ty, więc przez 1 dzień juz kazdy bedzie w eq latał i ceny beda z dupy.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

bo po to są kurwa zapowiadane starty na konkretna godzine i dzien a nie np "startujemy między 15 a 20 września" zeby kazdy mial szanse sie wybic i nie odstawac od reszty graczy.

Ja jestem studentem, mam jeszcze wakacje i mam was w dupie ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki lv konia na start? Bo na postaciach w rankingu widzę, że mają 0...

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

Opublikowano

Pizdo głupia, 2/3 h później to ja chodze spac, nie jestem takim no-lifem jak ty, więc przez 1 dzień juz kazdy bedzie w eq latał i ceny beda z dupy.

To kurwa trepie jebany zagrasz na drugi dzien a po 2 stalki i reszta eq z poczatku beda mialy wyjebana cene a pozniej jak kazdy bedzie mial to zleca do groszy wiec wez mi tu nie pierdol.. A po 2 chuja wiesz kim jestem w przeciwienstwie do Ciebie napierdalam do szkoly i do pracy od rana do wieczora wiec mnie nie wkurwiaj nawet z tym no life bo widze ze bedziesz plakal jak bedziesz musial przeplacic za stal i stracic pare yang

Zalegalizowac Bonusswitchera @@@@@@@@!

36/100% warna chamstwo w państwie

Opublikowano

Ja nic nie słyszałem o tym, ze client miał być o 14-15. Pewnie dodadzą godzinkę lub dwie przed startem i to w zupełności starczy żeby każdy pobrał clienta.

trakzsub.jpg
Opublikowano

Można wiedzieć o której On serwer?

jestes glupi czy tylko udajesz... milion pytan o ktorej start a w zapowidzi jak byk jest napisane ale bachorom nigdy nie dogodzisz

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Dosyć spamu.

Jesteś od tego, aby ograniczać ten spam, a nie zamykać temat:)

Spamerki dostały %, chcecie więcej? Nie ma sprawy, zachowujcie się tak dalej.

Opublikowano

Info od Niko na teamspeaku , klient zostanie dodany na 3-4 hostingi 2 godziny przed startem serwera

Opublikowano

na 1 hostingu tak by bylo a nie na 3/4 a nie licz tez ze na serwie bedzie 1k online

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...