Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proponowalbym zmiane tej broni dla woja ostatniej bo jakos mi to nie pasuje do reszty.. tak samo dla sury, najlepiej dopasowanie do zbroi.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

xxx

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

nie rób reklam na innych serwerach bo później Administracja z tamtych serwerów będzie Atakować ten !

ok spoko

ale zazwyczaj 90% administracj serwerow to ciwoki i czegos takiego nie umieja

nie to co ta ;d

Opublikowano

Widzę, że zmieniliście zbroje po stalkach. Proszę administracje o zmianę zbroi nr 4 i 5, bo są beznadziejne i ogólnie do dupy(chiński plastik z painta). Jest przecież tyle ładnych zbroi które można zamienić.

Za to bronie przepiękne.

Zagrałbym, ale odstraszają mnie na kilometr te zbroje nr 4 i 5. Zmienicie To!

Opublikowano

Widzę, że zmieniliście zbroje po stalkach. Proszę administracje o zmianę zbroi nr 4 i 5, bo są beznadziejne i ogólnie do dupy(chiński plastik z painta). Jest przecież tyle ładnych zbroi które można zamienić.

Za to bronie przepiękne.

Zagrałbym, ale odstraszają mnie na kilometr te zbroje nr 4 i 5. Zmienicie To!

tez prawda troche przesadzoen te zbroje ale dla shamanki i sury sa fajne
Opublikowano

Nie polecam serwera ; )

PS: Zobaczymy czy wystartujecie , za te ddosy na inne serwery to hmmm... " Pomyślę "

Generalnie nie polecam .

Ataki na serwer Reinor to nie nasza robota aczkolwiek nie płaczę z tego powodu. Administrator tamtego serwera zasłużył sobie na to swoją 9 miesięczną działalnością na niekorzyść innych serwerów.

Opublikowano

Ataki na serwer Reinor to nie nasza robota aczkolwiek nie płaczę z tego powodu. Administrator tamtego serwera zasłużył sobie na to swoją 9 miesięczną działalnością na niekorzyść innych serwerów.

Co racja to racja.Czy można wiedzieć czy client będzie jeszcze dziś?
Opublikowano

Tyle osób ile na starcie przeciętnego serwera przegląda temat xDD

Czekam na info dotyczące clienta.

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

Opublikowano

A handlarze i system ulepszeń biżuterii to gdzie ;/?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Cały team szpanuje na Gadu-Gadu, że zapłacił kilku osobom za zabezpieczenia 1.500 zł. I zgadnijcie co za komentarz dostałem:

"hahahahaha" ~daronian

Opublikowano

Ojj, no nie wiem. Może popędzę po kilka screenów z rozmowy? Najśmieszniejsze było to, że podobno Kamerowi za to zapłaciliście. :-)

Pozdrawiam. TubakWTF z dupy.

No pokaz ss. Ciekawi mnie to :>

Opublikowano

Ojj, no nie wiem. Może popędzę po kilka screenów z rozmowy? Najśmieszniejsze było to, że podobno Kamerowi za to zapłaciliście. :-)

Pozdrawiam. TubakWTF z dupy.

Oczywiście poprosze o takie screeny. My mielibyśmy za coś płacić kamerowi? Kolejna osoba chcąca zaistnieć i trochę namieszać.

Edit.

http://scr.hu/117/mdumw - świetny SS, 100% pewne informacje... Nikt z naszego team z nikim nie pisał o zabezpieczeniach. Posiadasz błędne informacje.

Opublikowano

Dziecko powiadasz? No tak... przecież to ja siedzę od 3 godzin w jednej zapowiedzi i czekam na newsy co do serwera w jakiejś grze próbując podlizać się reszcie, lub pokazać poziom trolla. Taki tam ze mnie noł-lajf co nie? Żal pl, wtf, dafuq itd.

to mi podesłał; http://scr.hu/117/mdumw

pewnie zrobiles 2 konto i sam ze soba gadales tylko po to zeby zrazic graczy do tego serwera i pewnie zeby grali na innym ktory startuje zapewne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...