Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie, nie chce mi sie czytac tysiaca komentarzy..

~ts

~kiedy start

Jezeli mozecie piszcie tutaj lub pw :]

Start dziś o 20:00

Ts - 4-game.pl

sygnaturac.png
  • Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Rejestracja zapewne zostanie włączona wraz ze startem serwera. Osobiście uważam to za nienajlepszy pomysł, ponieważ jeśli kilkaset osób zacznie odświeżać stronę może być ciężko z zakładaniem kont

Dokładnie , Reje powinno być dużo przed startem servera , ponieważ , jeżeli dużo osób zacznie sie rejestrować w jednym czasie , napewno zostanie przeciążenie strony , i reszta sie nie zarejestruje ;/

945496meszi.png

Opublikowano

Pytam po raz 2 :>

Bedzie mozliwosc platnosci w IS poprzez PayPal?

Zmiana profesji bedzie max do jakiegos lvl'a? (Oby :>)

Zwój zmiany profesji będzie znajdował się w Item Shopie. Odnośnie formy płatności jaką jest paypal nie mam bladego pojęcia.

sygnaturac.png
Opublikowano

Czytam wasze wypowiedzi i śmiać mi się chce Metin2 spada na psy byle itemem można wam zaimponować. 1 piszą wow jakie zajebiste zbroje,itemy inni natomiast piszą "za dużo epików,zbroi" Zdania są podzielone. Pytanie do tych którym nie podoba się serwer pod względem ilości itemów. Po co wchodzisz w prezentacje tego serwera,po co zaglądasz w dział "Publikacja serwerów?" Zbrzydło Ci granie na Privach gdzie ilość itemów,zbroi jest znacznie zwiększona niż na PL?. To wejdz na serwery typu "Hard" takie jak Metin2. Większość z was zapewne nie wbiła by nawet 40lvl i wróciła na privy. Kolejne pytanie skieruje do użytkowników którym podoba się prezentacja, a więc co takiego ma ten serwer poza przeszłością i tym że startuje po raz 3? Kilka nowych ,broni? zbroi? to wam imponuje? bo nic poza wielkimi screenami itemków,zbroi nie widzę w tej prezentacji.

Więc tak jak pisałem na samym początku. Każdemu z was można zaimponować byle gównem macie takie stany 1 chcecie grać na hardach i piszecie że zadużo nowości,a 1 piszecie "wow jaki fajny serwer"

Wiadomość dla Moderatorów: Zamiast siedzieć bezczynnie zamkneli byście tą prezentacje i otworzyli 1,2 h przed startem bo jak widać jest spam!

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Czytam wasze wypowiedzi i śmiać mi się chce Metin2 spada na psy byle itemem można wam zaimponować. 1 piszą wow jakie zajebiste zbroje,itemy inni natomiast piszą "za dużo epików,zbroi" Zdania są podzielone. Pytanie do tych którym nie podoba się serwer pod względem ilości itemów. Po co wchodzisz w prezentacje tego serwera,po co zaglądasz w dział "Publikacja serwerów?" Zbrzydło Ci granie na Privach gdzie ilość itemów,zbroi jest znacznie zwiększona niż na PL?. To wejdz na serwery typu "Hard" takie jak Metin2. Większość z was zapewne nie wbiła by nawet 40lvl i wróciła na privy. Kolejne pytanie skieruje do użytkowników którym podoba się prezentacja, a więc co takiego ma ten serwer poza przeszłością i tym że startuje po raz 3? Kilka nowych ,broni? zbroi? to wam imponuje? bo nic poza wielkimi screenami itemków,zbroi nie widzę w tej prezentacji.

Więc tak jak pisałem na samym początku. Każdemu z was można zaimponować byle gównem macie takie stany 1 chcecie grać na hardach i piszecie że zadużo nowości,a 1 piszecie "wow jaki fajny serwer"

Wiadomość dla Moderatorów: Zamiast siedzieć bezczynnie zamkneli byście tą prezentacje i otworzyli 1,2 h przed startem bo jak widać jest spam!

wypierdalaj... chuj ci do tego kto jakie ma zdanie..gdzie gra i po co gra..

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Start jak bd to cudem o 20

najprawdopodniej jutro

i poco pierdoli** głupoty ? i tylko ludzi wkurwia** tacy jak ty to powinni dostać bana zakaz wstępu na MPC do konca zycia !!

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Co Ci do tego pajacu? Jak komuś się podoba to zagra, a jak nie to nie. Każdy ma swój gust na temat którego nie powinno się dyskutować. Jak chcesz się pospinać bo tylko to wynika z twoich żałosnych postów, to idź do kolegów na podwórko.

Opublikowano

Widze jakiś hejter się znalazł. Jak ja takich ludzi nie lubię.... Wbije na temat tylko żeby hejtować priva. Takich trzeba ogarniać, niestety takie ułomy chodzą po naszej ziemii

trakzsub.jpg
Opublikowano

Świetna prezentacja, bronie i zbroje, wszystko ! Oprócz 6 skilla, gdyby nie 6 skill grałbym.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Świetna prezentacja, bronie i zbroje, wszystko ! Oprócz 6 skilla, gdyby nie 6 skill grałbym.

Co ci 6 skill przeszkadza?

idzpan8yozz1.gif

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Cześć poda ktoś link do klienta bo na stronie aby jest Ts i Net albo ja go nie widzę. może nie doczytałem ze nie ma klienta jak tak to sory

Opublikowano

Cześć poda ktoś link do klienta bo na stronie aby jest Ts i Net albo ja go nie widzę. może nie doczytałem ze nie ma klienta jak tak to sory

7fa0af6055cd.png

nie ma clienta jeszcze dopiero 20 czytaj prezke japie*dole

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Też mam taką nadzieję, co do prezentacji to 10/10 oraz serwer się zapowiada rozq!erdol.

Co tu dodać, zapraszam do chunjo nick jak zwykle: Upalona.

Piąteczka

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Kiedy będzie rejestracja włączona i client dostępny?? (Jeżeli już była taka informacja to z góry przepraszam ale nie przeglądałam wszystkich stron tematu)

sygn23a2.jpg
Opublikowano

Śmiać mi się chce kim Ty jesteś 1 z 2 by w ten sposób się odnośić ? Dzieckiem które z utęsknieniem czeka na start jakiegoś serwera? Ludzie ogarnijcie się bo wasze zachowanie jest na poziomie przedszkola 163 osoby przeglądające ten temat lecą na f5 by być w topce. Nie zamierzam się kłócić.

Miłej gry.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Wejdzcie na strone i mi powiedzcie czy tez widziciesz ze na stronie rivendel.pl pisze ze do startu 11 dni bo moze to moj blad

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...