Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co będzie z Item Shopem? Jak on będzie wyglądał? Co będzie można tam zakupić??

Mam nadzieję, że nie żadnego eq.

Tak jak admin napisał. Żadnych stalek, broni, hwangów itp nie będzie w is.

trakzsub.jpg
  • Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram na 201% jesli bedzie chociaz w 1% taki jak s1+nowe rzeczy to bedzie to suuuuperowy serwer.!

@edit mozna wiedziec skad wytrzasneliscie te bronie i zbrojki? są genialne

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Mam pytania:

-Od którego lvl można będzie brać ślub?

-Czy jak wezmę ślub to np postacią 90lvl będę mógł się przeleportować na mapę np. na 130lvl jeżeli mój małżonek będzie na niej?

-Od którego lvl'a będzie arena chwały?

Odpowiem Ci na 2 pytanie ;]

Jest napisane w regulaminie, że jest zakazane inaczej spotka Cię BAN ;D

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem czym wy się zachwycacie odnośnie zbroi na 250 lvl tej ostatniej.. Jest to zwykły system kostiumów z : Metin2_patch_mundii ta zbroja na PL nazywa się pustynny bojownik. Jeśli chodzi o fryzury również są w tym patchu. Administracja nie potrafiła dodać strojów,fryzur pod zakładkę "kostiumy" to dodali osobno.

Jest on na Tiverii dowód :

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie spamcie ;-)

Niech sie admini wypowiedza czy juz nie zostanie zmeiniona data startu oraz kiedy client bedzie...?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

będzie w IS lub od biologa !!

jak z tym Clientem ? miał być rano później będzie pobierać 1k + to przez 10 h będziemy ściągać bo transfer osłabi ;/

i tak zwoj powinien byc wycofany

transfer nie oslabi, admin na forum pisal ze maja 3 lacza bodajze po 10gbps

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

i tak zwoj powinien byc wycofany

transfer nie oslabi, admin na forum pisal ze maja 3 lacza bodajze po 10gbps

przecież forum nie dziala ;x

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Za dużo spamujecie. Nie ograniczajcie się to "Zagram na 100%", "prezka 10/10" itp.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Te zwoje zmiany i tak powinny być ograniczone lvl'owo. Znowu dzieci is będą biegały na 250lvl'u bm, chociaż cały czas expili WP.

trakzsub.jpg
Opublikowano

No no co do serwa to zapowiada się zajebis** gra na pewno zagosze na tym serwie bo jest dobrze zrobiony system ulepszeń jest dobrze skonstruowany nic dodać nic ująć serwer zapowiada się ciekawie ;] Będzie Pompa ;].

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Na serwerze zagram pod warunkiem, że zwój powrotu statusu będzie tylko w IS, za niezłą sumkę (~30 zł), gdyż na serwerze byłyby same BM gdyby ten zwój był za ~10 zł, bądź od biologa.

Następnie wg. mnie za dużo tych epików (bronie, zbroje) po 4 zupełnie by wystarczyło ... np. na 65 ~> 100 ~> 150 ~> 200 ~> 250.

P.S. To tylko moje zdanie.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Tyle epików to jest urozmaicenie. Ja jestem zadowolony z broni, zbroje już takiego wrażenia nie robią, ale też dobrze że ich tyle jest.

trakzsub.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...