Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Server 4Castle! [4Nacje] [Budowanie Zamków] [Dedyk] [No-Premium]

KKProgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: mrBraAtek

Wiek (minimum 12): 12

Preferowana nacja: Pandemonium

Czy grałeś już na takim serwerze?: Tak szukałem podobnego serwera od dawna

Zareklamujesz nas?: z chęcia

:D

Historia Postaci: Pewnego dnia przygarnięto 14 letniego chłopca do niewielkiego miasteczka leżącego na pustyni.Miał on niesamowite umiejętności magiczne nawet najsilniejsi magowie z wioski nie zdołali pokonać chłopca.4 lata później Trzęsienie ziemi zmieniło wioskę w kupkę popiołu.Nagle z popiołów powstał portal z którego wyszły trzy dziwne zakapturzone istoty.Chłopiec Zachwycił się siłą jaką władali więc Postanowił przyłączyć się do PanDemonium.

Dodatkowe info: Pochodzę z Białegostoku interesuje się elektroniką

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#_@!(#_!@_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)sdu@)!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#_@!#_(@!_#_()_@!#()@_@!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

W tym ciągu liter znajdź znak /]\ :)

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Pawelzabojca

Wiek (Minimum : 12) : 17

Preferowana Nacja : Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie

Zareklamujesz nas? : Jak mi się server spodoba

Historia Postaci : W skrucie opowiem że nick w moim przetłumaczeniu znaczy Pan demonów , któremu nikt się nie przeciwstawi

Dodatkowe Info : Mam skype jak coś

Opublikowano

Nick : Eldo

Preferowana Nacja :Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? :Grałem ;D

Zareklamujesz nas? :Jak będzie fajnie to tak ; )

Historia Postaci :dawno temu urodził śię chłopiec zwany Eldo, był dziwny ale niezwykły gdy miał 10 lat Zły pan piekieł Herobrain zabił mu rodzine gdy miał 14 postanowił się zemścić...

dodatkowe Info :Jestem ogarnięty przyjacielski pomocny dzięki za uwage

Opublikowano

Nick : ejlakus_999

Wiek (Minimum : 12) : 12

Preferowana Nacja : Palladyn

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie, to pierwszy raz.

Zareklamujesz nas? : Tak

Historia Postaci : Dawno temu był maly chłopieć miał dobra rodzine gdy miał 4 lata jego ojciec zginoł w wojnie,gdy miał 5lat zamordowali jego matke wychowywał go stary mistrz miecza,nauczył go dużo gdy miał 10 lat poszedł na turniej wojowników,walczać ze starszymi od siebie o 6lat wygrywał,całą nagrode oddał mistrzowi za opiekowanie się gdy już miał 12 lat król ogłosił go najmłodszym i najlepszym wojownikiem Paladynów dając mu tarcze niebios i ostrze słonca,gdy sie dowiedział się że to Pandemonium zabili jego rodziców postanowił zemste a jego przygoda zacznie sie gdy dołączy na serwer :P

Opublikowano

Nick : Pawelzabojca

Wiek (Minimum : 12) : 17

Zareklamujesz nas? : Jak mi się server spodoba

Historia Postaci : W skrucie opowiem że nick w moim przetłumaczeniu znaczy Pan demonów , któremu nikt się nie przeciwstawi

Dodatkowe Info : Mam skype jak coś

Napisz podanie o przyjęcie do pandemonium

https://4castle.fora.pl/

Opublikowano

Nick : Szarkan63

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja : Asao - Podróżnicy

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak

Zareklamujesz nas? : Tak

Historia Postaci : Dawno Dawno Temu Wylądowałem Na Ziemi i Nie Wiedziałem Co Sie Dzieje To Popytałem i Zaczaiłem O Co Chodzi Kupiłem Kompa i Zaczołe Grac w Minecrafta !

Dodatkowe Info : Posiadam TS , SKYPE !

Opublikowano

Nick :Volkodav

Wiek (Minimum : 12) :12

Preferowana Nacja :Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? :Nie

Zareklamujesz nas? :Jesli bedzie trzeba

Historia Postaci :Ostatni barbarzyńca z rodu szarych psów walczyl ze zlem,ale Paladyni zabili go na "zwyklym treningu" wedlug nich, a tak naprawde była to intryga po śmierci trafił do piekła i poprzysiągł zemstę

Dodatkowe Info :nie mam premium ale jestem ogarnięty

Opublikowano

O człowieku, czasami wchodzę na ten temat tylko po to, żeby pośmiać się z niektórych historii. :D

Opublikowano

Nick : Acrywal

Wiek (Minimum : 12) : 14

Zareklamujesz nas? : Za pomocą Youtube :D

Historia Postaci : Historia ta narodziła się wraz z bohaterem wieczornego południa o 8 rano, gdy Sukkub - Kailie i Enderman - Argas chcieli mieć dziecko. Acrywal dorastał przez 14 lat aż zdarzyła się tragedia. Podczas zabawy w ogrodzie Acrywal spadł z urwiska dostając się do Pandemonium i zaczynając grę o terytorium z innymi rasami.

Dodatkowe Info : Mam premium poza tym lubie takie serwery i fajnie uczestniczyć w rozbudowie serwera.

Opublikowano

Nick : SlientVill

Wiek (Minimum : 12) : 16 ;)

Preferowana Nacja : Asao lub Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? : Jeszcze nie ;)

Zareklamujesz nas? : Być może..

Historia Postaci : Pewnego dnia narodził się pewien bohater. SlientVill. Był idiotą i rozwalał wszystko co mu stanie na drodze. Koniec ;)

Dodatkowe Info : Jestem Sebastian i jestem ,,Idiotą" (Samokrytyka ;))

Opublikowano

Nick : Acrywal

Wiek (Minimum : 12) : 14

Zareklamujesz nas? : Za pomocą Youtube :D

Historia Postaci : Historia ta narodziła się wraz z bochaterem wieczornego południa o 8 rano, gdy Sukkub - Kailie i Enderman - Argas chcieli mieć dziecko. Acrywal dorastał przez 14 lat aż zdarzyła się tragedia. Podczas zabawy w ogrodzie Acrywal spadł z urwiska dostając się do Pandemonium i zaczynając grę o terytorium z innymi rasami.

Dodatkowe Info : Mam premium poza tym lubie takie serwery i fajnie uczestniczyć w rozbudowie serwera.

Janusz Marian! "bochaterem"?!?!?! BOHATEREM SIE PISZE!

W dupie ja mam, te wasze warny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...