Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Server 4Castle! [4Nacje] [Budowanie Zamków] [Dedyk] [No-Premium]

KKProgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem małą przerwę od gier, wybaczcie. Teraz wezmę się w garść.

@@@

Zapraszam do Asao!!!

--- WAŻNE INFO ---

POSZUKUJEMY BUDOWNICZYCH

ZGŁOSZENIA WYSYŁAĆ NA PW EW. NAPISAĆ TU PODANIE NA BUDOWNICZEGO

ntPNG_xhxqsrh.PNG

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : NawalonyCreeper

Wiek (Minimum : 12) : 13

Preferowana Nacja : Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak , jeden raz

Zareklamujesz nas? : Raczej tak na forach

Historia Postaci : Więc był sobie jeden creeper który był wyjątkowy i chciał sie zaprzyjaźnić ze Steve nie za bardzo to mu się udawało. ale miał intrygę okradł my wyposażenie i poszedł kopać. znaleźli go demony z Pandemonium i z nim zawarli pakt duszy i krwi.

Dodatkowe Info : Mam na imię Łukasz , lubię grac w minecrafta najbardziej kopać

Opublikowano

Nick : Yuffe

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja : Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? : To bedzie pierwszy raz ale z wielka przyjemnoscia.

Zareklamujesz nas? : Chetnie

Historia Postaci :

Dodatkowe Info : chetnie zagral bym na takim serwerze, super by bylo gdy by byly questy :)

Opublikowano

Nick : Jasio2

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja :Paladyni

Czy grałeś już na takim serverze? :No ba, pełno ich tylko admini 0 ogram. mam nadzieje że na tym serwie 100% ogaru. :)

Zareklamujesz nas? :Jeśli spełni serwer moje oczekiwania.

Historia Postaci :Chłopiec przyszdedł na świat bez ojca, a matko go porzuciła, tylko "brodaty" mężczyzna go przygarną. Dał jeść, ubranie i prace. Pracą jego było polowanie na zwierzynę (oczywiście w dozwolonych miejscach), więc bardzo dobrze posługiwał się bronią białą, ale jeszcze lepiej dystansową.I gdy już był dorosły musiał zdecydować, gdzie chce iść... Wypadło na PALADYNÓW dlaczego? Wybawca małego chłopca opowiadał mu o tym pięknym świecie na którym jest tyle zła, tyle przemocy i tyle nienawiści, że zdecydował bronić tego świata przed złem i być...DOBRY. ( chcesz wiedzieć co będzie dalej z tym chłopcem? obserwuj go, dołącz do niego, walcz u jego boku, a nie pożałujesz).

Dodatkowe Info : Uwielbiam serwery typu Frakcje/nacje itp. Mam nadzieje że będe sie świetnie bawił

Opublikowano

Nick : kajsks

Wiek (Minimum : 12) : 12

Preferowana Nacja : Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak

Zareklamujesz nas? : Nie

Historia Postaci : Nie chce mi się pisać, zobaczcie mój post w innym topicu, nie mam zamiaru reklamować

Dodatkowe Info : Lubię serwy Fraction, ubóstwiam Palladynów ;)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nick : MrMaKsI99R .

Wiek (Minimum : 12) : 13 Lat .

Preferowana Nacja : Noldorowie - Elfowie Wysokiego Rodu

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie, mam nadzieje, że będzie to mój pierwszy raz ; D

Zareklamujesz nas? : Jeśli będzie trzeba to tak .

Historia Postaci : Dawno, dawno temu był sobie pewnien człowiek, który mieszkał sam w środku Mrocznego Lasu . Pewnego dnia poszedł na polowania, kiedy wrócił jego dom został spalony . Chłopak chciał znaleśc jakieś żeczy, ale nic nie znalazł oprucz kartki . Na tej kartce było napisane .. " Jeśli chcesz się ze mną spotkac idź na Północ " . Więc Chłopak postanowił wyruszyc i zabic złoczyńce . Kiedy szedł, szedł, szedł zobaczył wielki Zamek . Kiedy wszedł do Zamku zobaczył tam jakiegoś Człowieka ubranego w Strój Złodzieja . Chłopak więc pomyślał, że to on i od razu żucił się na nie go . Tak więc Złodziej wyjął miecz i zaczął walczyc z Chłopakiem . Po walce, kiedy Chłopak zwyciężył osiedlił się w Zamku oraz zaczeli osiedlac się tam inni ludzie, Chłopak był bardzo szczęśliwy, że jego Zamek będzie miec Ludnośc, Stajennych, Wojsko oraz Króla . Zamek zaś nazwał " Zamkiem Czterech Światów " .

Dodatkowe Info : Serwer wydaję się fajny i mam nadzieje, że taki jest . Mam nadzieje również, że dodacie mnie do WL .

Od razu możecie podac LINK do Forum, lub IP .

Opublikowano

Taaaaaaa. Fajnie, ale kiedy start? Już wolę czekać na Overland. Tam poczekam trochę dłużej, ale będę miał pewność, że to wypali.

Opublikowano

projekt umiera.

W tym wypadku zauważyłem udział 1-2 administratorów,reszta pewnie ciśnie w metina2.

Tak dobrze się zapowiadał...

Dam wam rade wywalcie 60% ekipy i zmieńcie na lepszą.

To serwer MOŻE wypali:/

mca.png
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick : luk3953

Wiek (Minimum : 12) : 12

Preferowana Nacja : Asao

Czy grałeś już na takim serverze? : owszem, grałem lecz po 2-3 miesiącach padały.

Zareklamujesz nas? : będę mógł jak mnie przyjmiecie.

Historia Postaci : Był na świecie jeden człowiek którego ojcem był wielki podróżnik. Ojciec ten podróżując znalazł piękną kobietę, która mu się bardzo spodobała. Wyznał jej swoją miłość ona tez się w nim zakochała i urodzili dziecko. Dziecko to uczyło się od ojca jak przetrwać najtrudniejsze wyprawy. szybko się uczył czas szybko mijał aż wkońcu stał się dorosły. też podróżował po świecie i poznawał dużo fajnych miejsc.

Dodatkowe Info : Jeżeli się nie podoba historia postaci to przepraszam nie miałem pomysłu

893961446222509646083.png

Opublikowano

już 3 miesiące na start czekamy ;) chyba go nie będzie D:

Taa. A ja taką miałem nadzieję na fajny serwer :(

PS Jeśli nie ogarniacie albo nie odechciewa wam się szybko coś robić to przynajmniej nie róbcie nadziei...

Opublikowano

Reklama już do usunięcia.

Nie mają ekipy,by musieli zebrać całkowicie nową ekipę.Wszystko robione jest world editem i zrobili ledwo jedno miasto.

mca.png
Opublikowano

nick: sirmaniaq

preferowana nacja: ASAO-PODRÓŻNICY

CZY GRAŁEŚ NA TAKIM SERWERZE?: tak

zareklamujesz nas?: tak

historia postaci: Dawno, dawno temu, żył sobie sirmaniaq w nieznanej wiosce. Pewnego dnia najechali na nią istoty piekła. Próbowali się bronić lecz było ich za mało. sirmaniaq jako jedyny ocalały uciekł z wioski. Podróżował wiele dni wtem wreszcie sobie przysiągł zemstę na demonach.

dodatkowe informacje: Jestem bardzo zainteresowany serwerem grałem na podobnym lecz nie było tam aż 4 nacji. Bardzo chcę tu zagrać :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nick : TheKolorowy
Preferowana Nacja : Noldorowie
Czy grałeś już na takim serverze? : Grałem na bardzo podobnym
Zareklamujesz nas? : Jasne
Historia Postaci : Dawno dawno temu urodził się chłopiec był bardzo dobry w posługiwaniu się łukiem nauczył go tego jego ojciec,który zginął gdy chłopiec miał 13 lat chłopiec miał od tego czasu tylko matkę bardzo ją kochał .Kiedyś gdy chłopiec wrócił z lasu zobaczył ,że nikt z jego wioski nie żyję.Matka również nie żyła.Chłopiec widział strzałę wbitą w głowę matki.Do strzały była przyczepiona mała kartka z jakimś znakiem.Chłopiec przysiągł sobie że zabije każdego u kogo zobaczy taki znak.
Dodatkowe Info : Bardzo lubię takie serwer mam nadzieję że ten okaże się hitem

Opublikowano

Nick : _RastaMan_
Preferowana Nacja :Paladyn
Czy grałeś już na takim serverze? :Nie, to mój pierwszy raz
Zareklamujesz nas? :Oczywiście
Historia Postaci :Kilkanaście lat temu nastąpiły moje narodziny. Przyszedłem na świat dokładnie dwadzieścia jeden lat temu, na wyspie Rookgaard. Od starszych kolegów z akademii słyszałem o ciężkich wyprawach potężnych wojowników, którzy postanowili wyjść z wyspy nowicjuszy na główny ląd, na którym czyha niebezpieczeństwo na każdym kroku. Opowiadali oni, jak pokonują codziennie miliony stworzeń, które zagrażają życiu. Na mojej wsi był spokój, ludzie żyli w bezpieczeństwie, nie musieli się bać o nic. Jednakże od małego zachwycałem się walkami, dużo czytałem na temat paladynów. Tak, właśnie to ja chciałem zostać paladynem, chciałem doskonale władać mieczami oraz łukami. Zawsze wiedziałem, że muszę wyjść na główny ląd i tam toczyć walki.
Dodatkowe Info :Bardzo chciałbym zagrać na tym serwerze, mam nadzieje że okaże się hitem

Uczeń
Opublikowano

Nick : JayFG
Czy grałeś już na takim serverze? : Niestety, nie, ale chciałbym właśnie spróbować.
Zareklamujesz nas? : Mogę zareklamować. Zaproszę trochę ludzi. ;)
Historia Postaci : W pewnej małej wiosce narodziło się dziecko... dziwne dziecko. Było to dziecko pochodzące z Wysokiego rodu elfów, a mianowicie z Nordów. Jego rodzice zginęli, gdy był bardzo mały, więc trafił do domu dziecka, a był tam tępiony, wyzywany, bity i znienawidzony. Dziecko było obdarzone magicznymi umiejętnościami, którymi potrafił podnosić rzeczy siłą własnej woli. Był bardzo inteligenty. Gdy jego wiek dobił 18 lat, został wyrzucony z domu dziecka, a następnie wydalony z miasta za jego "dziwność". Jego nienawiść narastała, tak samo jak armia i umiejętności. Był wysoki na 3 metry, a jego miecz palił się jego złością, do rodzinnej wioski. W dzień jego 30 urodzin, napadł na wioskę, zabijał wszystkich do okoła i patrzył z zachwytem jak wioska płonie. Tak powstała mroczny oddział. (Historia może i mało ciekawa, ale nie miałem innego pomysłu ;) )
Dodatkowe Info : Nazywam się Dawid. Często przebywam na serwerach Minecraft, ale ostatnio rzadziej. Mam nadzieję, że dostanę się na serwer i, że serwer mnie zauroczy.

Opublikowano

Nick: michael789
Czy grałeś już na takim serverze? : Tak
Zareklamujesz nas? : Oczywiście
Historia Postaci : Dawno temu, w bardzo bogatej rodzinie, urodził się mały elf-chłopiec, który w wieku już 7 lat biegle posługiwał się łukiem. W wieku 13 lat wstąpił do Noldordów...reszta się okaże później.
Dodatkowe Info : Serwer zapowiada się fajnie i mnie zaciekawił. Pozdrawiam

Opublikowano

Już mnie wkurza to " [zapowiedź] "

I tak 75 % nie wypala z tzw. "zapowiedzi"

Zróbcie normalnie żeby się grało a nie zapowiadacie jak macie zrobić to zróbcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...