Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Server 4Castle! [4Nacje] [Budowanie Zamków] [Dedyk] [No-Premium]

KKProgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjęci!

AlfheimPL i Tomek3666

Chciałbym także dodać iż jestem Grafikiem Komputerowym, umiem zrobić tanią stronę (za 3 zł serwer) płatną w której można sobie do woli rządzić, przykład to www.lubieminkraft.xaa.pl

O ile jesteście chętni czytajcie poniżej...

W sprawie zapłaty za wykonanie możemy się dogadać w kwocie 2 zł sms,

bądź też jakąś dobrą rangą na serwerze minKraFt

Nie potrzebujemy strony, gdyż też mamy takiegoż grafika komputerowego, a zdecydowaliśmy że wystarczy po prostu forum.

Zarejestruj się na forum i rozglądajcie się w działach dla swoich nacji :)

Hejho! :)

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Shirako

Wiek (Minimum : 12) : 14

Preferowana Nacja : Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze? : Na paru

Zareklamujesz nas? : W miarę możliwości

Historia Postaci : "Dawno temu urodził się pewien człowiek który się nazywał Shirako.Urodził się on w małej wiosce (około 25 mieszkańców) Ardega żyło się tam spokojnie aż pewnego dnia zawitało trzech nieznajomych...W nocy młody Shirako obudził się i zobaczył palący się dom szybko poszedł obudzić rodziców kiedy nagle wpadł mężczyzna z zakrwawionym Sejmitarem(prościej mówiąc "taki miecz")Ojciec dał synowi sztylet (z rodzinnym herbem narysowanym) matka plecak i powiedzieli"Uciekaj, Synu ma pólnoc".(Były tam bagna gdzie mieszkał wujek) Shirako wyszedł tylnymi drzwiami a po chwili słyszał krzyk matki...Młody Shirako dotarł do wujka na bagna i miał u niego szkolenie (posługiwanie się mieczem,kosturem itp) I tak po paru latach zemścił się na tych istotach piekła(tak byli oni z tej nacji)" To cytat biografii o Shirako książki pod tytułem "Prawdziwy mściciel"(sam to wymyśliłem nie jest z jakiejś książki) Co teraz robi Shirako? Ponoć tropi istoty piekielnie a inni mówią ze zaszył się gdzieś i się ukrywa jednak jaka jest prawda tego dowiemy się na Serwerze (o ile mnie przyjmiecie :) )

Dodatkowe Info : niestety nie mam premium bo nie mam czasu na granie dlatego nie kupuje

Opublikowano

Nick : Davva99

Wiek (Minimum : 12) : 13 i ponad pół.

Preferowana Nacja : Noldorowie.

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak.

Zareklamujesz nas? : Postaram się.

Historia Postaci : Kiedyś, jak Davva był mały miał rodzine. Ale okazało się, że jak wrócił z podwórza nie było nikogo z rodziny. Jak dowiedział się od wieśniaków którzy go przyjęli do swojej rodziny umarli z powodu porwania przez złych złodziejów. On jednak przysięgnął, że nigdy nie da się porwać i, że będzie wydobywał materiały, by utrzymać swoją nową rodzine.

Dodatkowe Info : Hmm... Co tu dodać?? Lubie takie serwery, i mam nadzieję, że tutaj zagram.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Nick : em0ri

Preferowana Nacja : Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Niet ;D

Zareklamujesz nas? : Nwm, jak mi sie spodoba to tak :P

Historia Postaci : Młody chłopiec zgubił pieniążek warty 200 $... Gdy rodzice się o tym dowiedzieli wyrzucili go z domu i powiedzieli: "Jak znajdziesz Monetę, będziesz mógł wrócić, a jak nie znajdziesz.. To nie masz domu!!" Chłopczyk szukał, szukał, aż zauważył u biedaka monetę... Podbiegł do biedaka i powiedział: "Oddawaj monetę bo nie będę mieć domu!" Biedak schował monetę... Chłopiec zaczął go kopać, aż zaczął krwawić, zabrał monetę... Gdy rodzice dowiedzieli się co zrobił wezwali Milicję aby chłopca zabrali, gdy go zabrali trafił do najokropniejszego miejsca na świecie dziecka! Do Izolatki dziecięcej, po 10 latach spędzonych w izolatce chłopiec przyrzekł, że zemści się na rodzicach za to co uczynili... [The End]

Dodatkowe Info : Chciałbym zagrać na serverze dlatego, że lubie wojny :D itp.

Opublikowano

Nick : em0ri

Preferowana Nacja : Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Niet ;D

Zareklamujesz nas? : Nwm, jak mi sie spodoba to tak :P

Historia Postaci : Młody chłopiec zgubił pieniążek warty 200 $... Gdy rodzice się o tym dowiedzieli wyrzucili go z domu i powiedzieli: "Jak znajdziesz Monetę, będziesz mógł wrócić, a jak nie znajdziesz.. To nie masz domu!!" Chłopczyk szukał, szukał, aż zauważył u biedaka monetę... Podbiegł do biedaka i powiedział: "Oddawaj monetę bo nie będę mieć domu!" Biedak schował monetę... Chłopiec zaczął go kopać, aż zaczął krwawić, zabrał monetę... Gdy rodzice dowiedzieli się co zrobił wezwali Milicję aby chłopca zabrali, gdy go zabrali trafił do najokropniejszego miejsca na świecie dziecka! Do Izolatki dziecięcej, po 10 latach spędzonych w izolatce chłopiec przyrzekł, że zemści się na rodzicach za to co uczynili... [The End]

Dodatkowe Info : Chciałbym zagrać na serverze dlatego, że lubie wojny :D itp.

No nareszcze ktos do pandemonium napewno zostaniesz przyjęty ;] Witaj w moich szeregach i zarpraszam więcej osób do PANDEMONIUM!:)

Opublikowano

TeamPro xD xD

Dowcipni jesteście. Pomysł na serwer może i jako taki, ale wykonanie średnie. Znając życie, wielkie poruszenie o nic. ;)

Tak na przyszłość, jak piszecie zapowiedź serwera, to zanim ją wyślecie przeczytajcie kilka razy i zwróćcie uwagę na błędy.

Z innej beczki, pisanie fabuły "na siłę" to najgorszy pomysł jaki może być. Fabułę na serwerze robi się, jeśli to naprawdę ma być coś ciekawego, a nie po raz 10000 "odgrzewany kotlet", czyli "wojny rodów".

Opublikowano

Alfheim nie. Tylko 4 nacje. Myslimy nad stworzeniem pomniejszych gildii, które będą częścią nacji.

TeamPro xD xD

Dowcipni jesteście. Pomysł na serwer może i jako taki, ale wykonanie średnie. Znając życie, wielkie poruszenie o nic. ;)

Tak na przyszłość, jak piszecie zapowiedź serwera, to zanim ją wyślecie przeczytajcie kilka razy i zwróćcie uwagę na błędy.

Z innej beczki, pisanie fabuły "na siłę" to najgorszy pomysł jaki może być. Fabułę na serwerze robi się, jeśli to naprawdę ma być coś ciekawego, a nie po raz 10000 "odgrzewany kotlet", czyli "wojny rodów".

Wykonanie średnie? Skąd wiesz jakie może być wykonanie jak nie byłeś na serverze jeszcze. Nie widzę tu błędów a ty swoim sarkazmatycznymi opiniami zwyczajem Pijawek negujesz, no przecież tylko to umiesz. Nic nie widziałeś więc nie możesz jeszcze ocenić servera, przed sobą masz tylko okładkę nic więcej.

Pisanie Fabuły na siłę? Gdzie ty widzisz pisanie fabuły na siłę? Fabuła jest prosta, Wojna 4 Nacji nic więcej, no chyba że nie możesz pojąć tych 3 słów.

Jakie 10.000 razy odgrzewany kotlet? Nie ma żadnych wojen rodów, robiliśmy server FB, wpadł nam pomysł, każdy zrobił sobie nację i wpadliśmy na pomysł że taki będzie server. Wojny Nacji co prawda chyba były raz (Thandor), jednak 4Castle to zupełnie co innego. Nigdzie nie znajdziesz servera, gdzie kupisz sobie działkę i musisz na niej zbudować swój własny zamek , chcesz większy zamek, ulepszasz se pole i masz 10 kratek większy, żadna filozofia. Wojna nacji to tylko popularny dodatek, a budowanie massowo zamków nigdzie nie ma.

Jeśli nie chcesz grać, nie graj bo założę się że tylko negować potrafisz.

Hejho! :)

Opublikowano

TeamPro xD xD

1. Nazwa TeamPro Ciebię śmieszy? hmm, widzę, że masz mocne poczucie humoru bo to nie jest napisane dla żartu.

2. Wykonanie średnie? Każdy ma swój gust, ale jak ci się nie podoba to po co krytykujesz? No tak... od krytyki trzeba się uczyć do mistrza tylko, że ty nawet nie widziałeś serwera!

3. Człowiek nie jest robotem więc ma prawo do błędu. No chyba, że ty jesteś to się nie dziwię.

4. Gdzie ty tu widzisz pisanie fabuły na siłę? Fabuła nie musi być super no chyba, że robisz jakiś film to wtedy. Chcesz zainponować wszystkim, że jesteś najlepszy na świecie i dla ciebie fabuła na poziomie zwanym ''Hard'' jest w 1-2 min? ciekawe.

(Wiem, że tylko zaoferowałeś aby fabuła była lepsza ale poczuj się jak na wychowaniu fizycznym. Biegniesz, nie dasz rady i co? odpoczywasz. To tak jak z fabułą.)

5. To jest inny pomysł, to nie są wojny rodów. Fabuła, fabułą... Życie się rozwija tak jak serwer. Na początku tworzysz jakąś słabą fabułę a po 3 latach można powiedzieć tak: ''Jeju, jak ja wtedy pisałem? mam znacznie lepszą fabułę od starszej!''

Nadużywam za dużo słowa 'Fabuła' ale inaczej nie napiszę.

Bye!

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

Nick : Freeman_Gordon9

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja :Strażnicy Prawa

Czy grałeś już na takim serverze? :Wiele razy.

Zareklamujesz nas? :Oczywiście jak mi sie serwer spodoba

Historia Postaci :PS.Kopia z sesij rpg :) Napisane własnoręcznie Tobias urodził się w małym imperialnym miasteczku Rottefach znajdującym się w pobliżu Altdorfu. Rodziców Karla i Fridę Waage, miał średnio zamożnych. Matka sprzedawała małym sklepiku różne lekarstwa i syn bardzo długo pomagał jej. Ojciec natomiast był przeciętnym kupcem, dużo podróżującym i przez to mało zajmującym się Tobiasem. Chłopiec w dość wczesnym wieku nauczył się czytać. Stronił od wszelkich zabaw jakimi zajmowały się inne dzieci z miasta. Zaprzyjaźnił się jednego dnia z starszym od niego szlachcicem-hulaką, Gregorem von Emlieben. Wpuszczał on młodego Tobiasa do miejsc gdzie nie powinien mieć wstępu, dawał do poczytania książki z rodzinnej biblioteczki. Któregoś dnia chłopiec natrafił na książkę poświęconą kultowi któregoś z bogów Chaosu. Nie był świadomy niebezpieczeństwa jakie kryło się w tych stronnicach. Ta lektura pochłonęła go bez reszty i doszło do tego że zmienił się znacznie pod jej wpływem. Rodzice przerazili się dziwną osobowością Tobiasa i by otrząsnął się z dziwnego uroku, wysłali go na nauki do świątyni Vereny.

Nowy tryb życia i nowe znacznie bardziej racjonalne prawdy jakich go uczyli rzeczywiście przywróciły go do dawnego stanu. Bardzo jednak spoważniał i zamknął się w sobie. Czytając dowiedział się wiele o świecie i zapragnął podróży. Pragnienie się ziściło i przeniesiono go na dalsze nauki do górskiego miasta Helmgartu, gdzie akurat w tym czasie były problemy ze zwierzoludźmi i mutantami. Doświadczył tam ciężkiego, wyjątkowo surowego życia. Wykończająca była ciągła praca w zamieci śnieżnej przy odnowie podniszczonej świątyni. Wiele razy zmuszony był walczyć z panującymi w okolicy bandytami. W końcu coś się w nim odezwało i gdy tylko nadeszła wiosna, uciekł z miasta. Miasta którego mieszkańców nienawidził od samego początku.

Gdzieś w jakiejś niewiadomej mu dolinie napotkał na istoty jakie śniły mu się tylko w koszmarach. Pamięta tylko że uciekał w strugach deszczu przed jeźdźcami w czarnych zbrojach i martwych ślepiach. Doznał ciężkiej rany jednak jakimś cudem udało mu się uciec. Natrafił na wioskę gdzie opatrzono go i spotkał tam starszą kapłankę Shallyi, która przekonała go by wybrał się do Kesseln. Jak mówiła tam znajdzie spokój ducha i swoje miejsce w świecie. Jedyne co mogła dla niego zrobić to napisać list do urzędującego tam kapłana Vereny.

Tak też zrobiła... Ruszył więc z pobliską karawaną zaopatrzony w kilka drobnych podarków i z wewnętrzną pustką.

Dodatkowe Info :???

Opublikowano

Nick : Felek

Wiek (Minimum : 12) : 17

Preferowana Nacja : Asao

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie

Zareklamujesz nas? : Postaram się

Historia Postaci : Dawno dawno temu młody chłopiec z rasy Asao zrodził się z korzenia dębu, mityczne, leśne stworzenia zaopiekowały się nim oraz nadały mu na imię Felek, gdy chłopiec zmężniał opiekuni opowiedzieli mu o jego prawdziwym przeznaczeniu. Chłopiec otrzymał potężną moc dzięki której miał ochraniać Drzewo Onyx przed 3 nacjami. Tak też się stało i do tej pory nikomu nie udało się odnaleźć świętego drzewa.

Dodatkowe Info : Bardzo mnie zaciekawił ten serwer , a przede wszystkim te rasy, nacje i tak dalej.

Opublikowano

TeamPro xD xD

Krytyk się znalazł ok :) zrób serwer :) z NPC.Quest proszę bardzo chętnie sprawdzę twój serwer myślę że nawet komend nie znasz na stworzenie NPC bez patrzenia do Forum jakiegoś ;) wystarczy nam już 1 krytyk ale 2 ? to już przesada idz krytykować swoje gry tam , nie wiem w jakie grasz ale : ) nic mnie to nie obchodzi więc się nie wypowiadaj w tym temacie bo to co teraz piszesz to tylko nabijanie postów i tyle :) ,

Opublikowano

@Up i cała reszta

1. Tak ta nazwa mnie śmieszy, bo za przeproszeniem nazwać tak mogą się tylko dzieciaki i debile, sami zadecydujcie do której grupy należycie.

2. Neguję, bo mam do tego prawo, to nie jest forum o wazelinie. Nie podoba się krytyka ? Nie wstawiaj bezsensownej zapowiedzi

3. "odgrzewany kotlet" -> pomysł z wojnami gildii był miliard razy, a masowe budowanie zamków masz na co 2gim freebuildzie / survivalu z gildiami

4. Skoro już chcą na tyle fabularnie żeby wymagać czegoś w stylu "Historia Postaci " przy rekrutacji na white listę to mogli by też wykazać się "jako takim" poziomem.

5. andrzejku, nie muszę ci niczego udowadniać. Serwer ? z NPC ? Proszę cię, ile to jest ? 15 minut roboty ? Tak się składa że jestem na 2gim roku studiów informatyki i mam zajęcia z javy (głównie dlatego gram w minecrafta).

6. KKProgamer to właśnie przegrałeś zakład. ;)

Opublikowano

Nick : Luka

Wiek (Minimum : 12) : 16

Preferowana Nacja : Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak, grałem : )

Zareklamujesz nas? : Jak będzie taka potrzeba to owszem : )

Historia Postaci :Gdy miałem 15 lat kupiłem sobie miecz <lol2> :D I tak zabiłem pierwszego pajonka i wonsza na świecie! :D:D Joke

Dodatkowe Info : Czekam, czekam na otwarcie ; )

Opublikowano

@Up i cała reszta

1. Tak ta nazwa mnie śmieszy, bo za przeproszeniem nazwać tak mogą się tylko dzieciaki i debile, sami zadecydujcie do której grupy należycie.

2. Neguję, bo mam do tego prawo, to nie jest forum o wazelinie. Nie podoba się krytyka ? Nie wstawiaj bezsensownej zapowiedzi

3. "odgrzewany kotlet" -> pomysł z wojnami gildii był miliard razy, a masowe budowanie zamków masz na co 2gim freebuildzie / survivalu z gildiami

4. Skoro już chcą na tyle fabularnie żeby wymagać czegoś w stylu "Historia Postaci " przy rekrutacji na white listę to mogli by też wykazać się "jako takim" poziomem.

5. andrzejku, nie muszę ci niczego udowadniać. Serwer ? z NPC ? Proszę cię, ile to jest ? 15 minut roboty ? Tak się składa że jestem na 2gim roku studiów informatyki i mam zajęcia z javy (głównie dlatego gram w minecrafta).

6. KKProgamer to właśnie przegrałeś zakład. ;)

1. Dzieciaki i debile to stare słowo używane przez tych którzy nie mają pomysłu co napisać. Pewnie tak myślisz bo w nazwie znajduję się 'Pro' a pro oznacza ogólnie, że profesjonalny itd. Jest to inaczej ułożone, mianowicie mam nick w grze zaczynający się na Pro (nie pytaj czemu taki nick bo prawie wszystkie na minecraft.net były zajęte i nie miałem pomysłu) i tak to wyszło.

2. Bezsensowna zapowiedź? najpierw zobacz swój gust.

3. Każdy ma swój wybór, może być nawet tych 1000 kotletów ale ktoś znajdzie to co chce. Komuś może się spodoba ten serwer a komuś innemu nie. Tylko żeby już krytykować? Ja, uczę się od krytyki z szczegółami bo taką jak: 'Serwer do dupy' to ignoruje. Czemu? nie ma podanych szczegołów DLACZEGO się nie podoba serwer.

4. Ja pozostanę bez komentarza ponieważ KKProgamer stworzył te podanie do WL. Bo ja daję wymagania bez wiekowe tylko, że gracze muszą być ogarnięci. Więc nie do mnie.

5. To do andzeja więc nie odpowiadam.

6. To do KKProgamer więc nie odpowiadam.

DO GRACZY:

Nie długo rozpatrzymy wasze podania.

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

Nick : Bartek

Wiek (Minimum : 12) : 14

Preferowana Nacja : Palladyn

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie

Zareklamujesz nas? : oczywiście :) jak będzie taka potrzeba

Historia Postaci : W pewnym biednym domu urodziło się dziecko, jednak to nie było zwykłe dziecko ponieważ urodziło się jako inwalida. Nazwali go Duke, był on praktycznie roślinką. Aż do pewnego czasu, gdy jego wioskę nawiedziło pandemonium. Palili wszystko co im weszło na drogę. Duke poczuł dym, rodzice spali. W jednej chwili Duke ustał na nogi, pobiegł do pokoju rodziców i ich przebudził. Miał wtedy 8 lat. Od tego czasu Duke szkolił się na wielkiego palladyna, i dzielnie walczy z pandemonium. Historia może nie jakaś ciekawa ale na prawdę nie wiedziałem co napisać. Nigdy nie byłem dobry w układaniu historyjek \

Dodatkowe Info Co by tu dużo pisać... serwer jest bardzo oryginalny, dlatego chcę zagrać :) nigdy jeszcze nie spotkałem się z tego typu serwerem. Tzn był trochę podobny, ale znudził mi się po jakimś tygodniu. Mam nadzieje że ten będzie o wiele ciekawszy... :) a i nick Duke, co można wywnioskować po historyjce :)

Opublikowano

Nick :CDravek

Wiek (Minimum : 12) : Powyzej

Preferowana Nacja :Podróżnicy

Czy grałeś już na takim serverze? : tak , ale byly 3 nacje : Polska , Czechy i chyba Niemcy ( sriedniowiecze )

Zareklamujesz nas? : jak bede musial

Historia Postaci :Gdy bylem malym chlopcem babcia opowiadala mi bajki o legendarnych rasach , ktore mieszkaja gdzies

w glebiach lasu , ukryte i strzegace nas ! W SKROCIE WYRUSZAM NA POSZUKIWANIE TYCH STWORZEN I TYLE !(malo interestujaca przygoda xD )

Dodatkowe Info : Skype : krzysiu.p83 , mam mikro , TeamSpeak3 , xfire: wargafrid

1377531174-U173186.png

Uczeń
Opublikowano

Nick : MinecraftJFG

Wiek (Minimum : 12) : 13

Preferowana Nacja : Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? : Pewnie ;P

Zareklamujesz nas? : Jeśli serwer będzie fajny, to z miłą chęcią.

Historia Postaci :Za górami , za lasami ... ups, to nie ta bajka... No dobra, kiedyś żył pewien podróżnik, a także wojownik o imieniu Black Jack.(nie mogłem niczego innego wymyślić :D ) Podbijał wiele miast i fortec, ale nie dawało mu to wiele przyjemności, gdyż widział jak cierpią ludzie.Chciał walczyć o kogoś, a nie bezmyślnie demolować wioski z Barbażyńcami.Pewnego dnia, mieli przystąpić do ataku na miasto Palladynów, ale Black Jack miał już tego dosyć, więc próbował zawiadomić Króla Palladynów o ataku, niestety, jego Wódz nie dawał mu szans na wyjście z obozu. Black Jack myślał i myślał jakby tu uratować Palladynów przed atakiem Barbażyńców, aż wkońcu wpadł na pomysł. Przy wyjściu z obozu, związał dwa kamienie, tak aby był równoległy do bramy, a gdy już to zrobił, schował tą linę i wykopał wielki dół... Nadszedł dzień ataku, wszyscy w pośpiechu przygotowywali się do ataku na miasto, wyprowadzali konie ze stajni i opancerzali je.Kiedy już wszyscy byli gotowi, wyjechali z obozu przez bramę główną, i konie potknęły się o linę i wpadł razem z żołnierzami do wielkiego dołu(a przynajmniej co niektórzy) Jak wszyscy starali się wyjść z dziury , Black Jack szybko pojechał powiadomić króla. Potem wszystko było już w porządku, król zamknął w więzieniu żołnierzy wroga, ich obóz został spalony, a miasto uratowane... W podzięce król mianował Black Jack'a na swego Wasala. I wszystko skończyło sie dobrze, i szczęśliwie... Nie! To znowu nie ta bajka! No cóż, ale król Barbażyńców na pewno nie będzie chciał siedzieć w więzieniu....

Dodatkowe Info :Nazywam się Dawid.Mam 13 lat, jak już wyżej wymieniłem, lubię grać w piłkę ,w Mc , dobra RPG'i itp... Lubie otwierać drzwi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...